Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dessel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Dessel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Dessel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Dessel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Dessel:

Fakro rolluiken plaatsen

4 rolluiken plaatsen op dakramen tweede verdieping merk Fakro. Enkel de rollluik.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut Luna 595 x 295 laten plaatsen. De vloerplaat is nog niet voorzien en zou ook geplaatst mogen worden.

Herstelling schuifraam

Wij hebben een houten schuifraam. We krijgen onze schuifraam nog wel open en dicht maar het is moeizaam en zwaar als we dit willen doen. We vermoeden dat het met het hefsysteem te maken heeft aangezien de rails nog recent zijn geölied. Wat zijn de opties hiervoor?

Blokhut LUNA plaatsen

Graag willen wij de blokhut Luna laten plaatsen (290x290 met overkapping van 300), inclusief dakgoten. Ook dient er een stabiliserende ondergrond geplaatst te worden.

Houten schuifraam plaatsen tussen living en veranda

Ik wil graag een houten schuifraam tussen living en veranda. Momenteel is er nu een 3-deurs wand. Graag zou ik in plaats hiervan een schuifraam ingewerkt in de grond krijgen zodat je niet struikelt over kader. Een schuifraam bestaande uit 2 delen. Afmetingen van de opening: 2. 5 m breed op 2. 10 m hoogte.

Trappen installeren

2 trappen: rubberwood of eik • Dichte trappen waarvan onderste trap mooi afgewerkt onderaan • Kwartslag onderaan de trap draaiend naar links • 16 treden • Simpele leuning met spijlen verticaal, enkel aan de link-kerkant die trappen ook met elkaar verbindt (rechts is een muur) • Breedte 90 cm beide trappen • Hoogte 290 cm (onderste trap), en hoogte 280cm • Lengte 350cm beide trappen

Kerkdeuren vervangen

Wij zoeken schrijnwerkers om vier buitendeuren te herstellen of nieuw te maken voor een kerk

Binnendeuren aankoop en/of plaatsen

Binnendeuren voor een Chirogebouw, in samenspraak met de vakman.

Plaatsen van trap

De (draai)trap is bedoeld voor de overbrugging naar een platvorm. De trap draait rond een boom met 70 cm. De totale hoogte van van de trap zou 2m moeten zijn. De trap is bestemd voor kinderen vanaf 6 jaar.

Plaatsen van rechte trap

Rechte trap plaatsen van gelijkvloers naar 1 ste verdieping. In hout. Graag prijsofferte.