Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Deur vervangen

Huurder heeft fornuis laten opstaan, brandweer heeft deur moeten inbeuken. Herstelling van deur van appartement.

Trapleuning veilig maken

Ik wil graag mijn trapleuning veilig maken voor mijn kleuters. Boven de 8m beneden tót boven. Open draaitrap.

Metalen tuinhuis plaatsen

Metalen tuinhuis 65 GEYZ 202 x 137 x 189 cm . Montage.

Tuinhuis Lily plaatsen

Plaatsing blokhut Lily. Montage en levering.

Ramen vervangen met hoogrendementsglas

Straatkant: Raam 1: 134cm op 176cm Raam 2: 170cm op 415cm Achterkant: Raam 1: 167cm op 165cm met schuifdeur daarnaast van 220cm op 88cm Raam 2: 156cm op 248cm Ik weet nog niet helemaal wat ik wil qua materiaal of afwerking.

Bouwen van een scheidingswand

Ik zou graag een scheidingswand laten bouwen in hout voorbeeld: https://homewowdecor.com/wp-content/uploads/2018/10/Cheap-And-And-Simple-Wood-Partition-Ideas-As-Room-Divider42.jpg Breedte ongeveer een 2,20 meter

Houten trappen renoveren

De houten trappen moeten eigenlijk gewoon afgewerkt worden. Vooral de zijkanten tussen muur en het trappenframe mooi verwerken.

Trappen bekleden met linoleum

De traptredes moeten bekleed worden alsook 3 overlopen.

Blokhut Lily plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lily laten plaatsen en ook een betonnen ondergrond. 200 cm x 200 cm te gieten. Deze wordt geleverd op dinsdag 10 september

Vervanging van keldertrap

Vervanging keldertrap, grenen open steektrap hoogte 220 cm lengte 200 cm en breedte 65 cm aantal treden 12. Geen leuning, ook wegnemen en afvoeren bestaande trap