Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Plaatsen inkomdeur appartement

Nieuwe inkomdeur plaatsen in appartement. Met nodige beveiliging en geluidsdempend.

Badkamermeubel op maat maken

Nieuw badkamermeubel maken en plaatsen. Alles moet ook nog afgemeten worden. Er staat momenteel een meubel dat weg moet in tegels verwerkt. 1 lavabo, drie schuiven eronder, kast met twee fronten. Afmetingen: 1m lang op 55cm - hoogte 1m80. Spiegel hangt tegen de muur.

Voordeur restaureren

Voordeur opknapbeurt geven. Ook enkel glas in voordeur vervangen door dubbel glas. Sloten vervangen, want zijn veroudert en blokkeren soms. Deur sluit niet volledig vanboven, graag ook dit verhelpen.

Trapgat vergroten in houten vloer

Er komt een nieuwe trap maar het huidige trapgat moet vergroot worden. Grondopbouw bestaat uit hout (geen beton). Eventueel houten balken plaatsen indien nodig. Tweede verdieping.

Houten trap plaatsen

Wij zoeken een rechte trap met leuning aan om aan het balkon (houten balk om trap aan te bevestigen ) te plaatsen richting tuin hoogte 223 breedte 170 schuinte 280 en treden van 60

Tuinhuis en fundering plaatsen

Vakman nodig voor de plaatsing van een KETER tuinhuis Newton 757, inclusief het leggen van een betonnen ondergrond.

Vervangen van toegangsdeur tot appartement

We wonen op de eerste verdieping van een appartementsblok. We wensen de toegangsdeur van de gemeenschappelijke traphal naar ons appartement te laten vervangen. Moet een branddeur worden. Standaard afmetingen

Herstellen van verbindingspaneel raam

Mijn verbindingspaneel van 1 meter 20 op 3 cm is er af gewaaid en zou iemand moeten hebben om een nieuw op maat te maken in antraciet grijs PVC en te plaatsen.

Nieuwe binnendeuren plaatsen

4 Binnendeuren demonteren met kader en omlijsting en plaatsen van 4 nieuwe deuren met kader en omlijsting.

Houten kast maken

Kast in Betonplex aan de buitenzijde, en witte melamine binnenin. De kast meet 240*80*50cm (H*B*D). binnen : verticale afscheiding 2 x 40 cm. 80 cm is de totale breedte die beschikbaar. horizontaal : 8 legplanken ( 4 met schuif ) 2 deuren ( 40 cm )