Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of directe omgeving.

247 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, mezzanine en kasten op maat maken, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, metalen trap plaatsen, metalen trap met houten treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Aluminium rolluik plaatsen

Graag een voorzet rolluik plaatsen aan voorkant van woning. Materiaal aluminium (door de grootte lijkt mij dit beter) Grootte raam ongeveer 3m breed en 2m hoog denk ik.

Plaatsen blokhut

Plaatsen van blokhut Caterfactor 86. Geen ondergrond voorzien. Blokhut is in pvc. We hebben deze reeds thuis liggen dus we zoeken zo snel mogelijk een vakman.

Aanrecht en kasten op maat maken

Wij willen graag onze wasplaats laten inrichten in ons nieuwbouwhuis. We spreken hiervoor graag af met vakmannen ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft een wandinrichting van 2 m 60 breed.

Trapleuning plaatsen

We hebben een relatief smalle trap die open is aan de gangkant, met een - door de vorige eigenaars - gefabriceerde leuning aan de muurkant. Ook op de overloop is de constructie eigenlijk te laag en te instabiel / verouderd om nog veilig te zijn. Eind december verwachten we een tweede kindje, dus dan willen we zeker zijn dat onze kleuter op een onbewaakt moment geen ongelukken doet. Materiaal nog niet bepaald.

Hendel van aluminium schuifraam herstellen

Hendel van aluminium schuifraam herstellen. Is beschadigd geraakt tijdens renovatiewerken.

Binnendeuren plaatsen

Plaatsen 4 binnendeuren en 2 brandwerende deuren. Afmeting tussen 74 en 83 cm

Nazicht deuren

Wij hebben een drietal deuren die ofwel klemmen of zelfs niet meer dicht gaan . Graag een oplossing hiervoor.

Deur herstellen na inbraakschade

Deur herstellen na inbraak. Houten omlijsting herstellen. Het mechanisme moet vervangen worden.

Deuren verkorten

Deuren verkorten: Bij ons binnen huis zouden er twee houten deuren moeten verkort worden na het leggen van laminaat ,eveneens klinken aan gebracht worden.

Badkamermeubel en omkasting op maat

Voor onze badkamer zoeken we iemand die een badkamermeubel en omkasting van het ligbad kan maken in dezelfde materialen. Mag in hout zijn...hangt af van de stijl. Eigen ontwerp/idee is welkom.

Blokhut Cottage plaatsen

Plaatsing van een blokhut type Cottage 2,95 op 7,95 Alleen plaatsing

Houten kozijnen herstellen

Houten kozijnen zijn versleten en moeten hersteld worden.

Gaas vliegenraam vervangen

Vervanging gaas (schuif) vliegenraam, onderste deel +/- 1m x 60 cm

Herstellen van een kiepdraairaam in PVC

Kiepdraaiarm in de badkamer is afgebroken. Het raam kan niet meer open (valt er anders uit) en zou dringend moeten hersteld worden (= badkamerraam).

Herstellen van draai kipraam

Herstellen van de draai-kipraam. ( +/- 90 cm / 120 cm) Als men het raam opent met het draaisysteem zakt de raam (scharnier bovenaan rechts stuk/versleten ? ) en kan men ze niet meer sluiten.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap laten maken naar de zolder toe; Er is ruimte genoeg om een bestaande trap (naar 1e verdiep) parallel door te trekken naar de zolder. 2. 8 m hoogte 1e verdiep.

Herstellen houten schuifraam

Ik heb een houten schuifdeur-terrasdeur die moet hersteld worden . Ik moet nu veel kracht zetten om het raam te openen en ik kan nog maar een 30 cm openen. Ik zie bovenaan dat er rubber los is en los hangt. Werken zo snel mogelijk uit te voeren.

Plaatsen van een buitentrap

Betreft een buitentrap van eerste verdieping naar de tuin. Moet voorzien zijn van een klein bordes( voor toegang tot terras 1ste verdiep.) Het betreft een metalen trap.

Plaatsen van mouluren in 2 kamers

We zitten met 2 kamers: 1 grote kamer van ongeveer 20m2 en een kleinere kamer van 12m2. In de grote kamer zijn er al mouluren om op te frissen of te verwijderen,in de kleinere kamer zijn de mouleren nog aan te schaffen én te plaatsen.

Aanpassing gleuf aan zijkant raam

De rolluiken springen altijd uit de gleuven aan de zijkant zodat ze scheef komen te zitten en blokkeren. De gleuven zouden minder diep moeten gemaakt worden.

Bekleden trap met laminaat of vinyl

Bestaande draaiende trap van 2 verdiepingen met overlopen in tapijt te vervangen door proper en onderhoudsvrij alternatief (vinyl, laminaat).

Nieuw voordeur op maat voor appartement laten maken

Ik woon in een appartement en wil graag een nieuwe voordeur plaatsen. Aangezien dit geen standaardmaat is, moet er een deur op maat gemaakt worden.

Vervangen wieltjes schuifdeur

Mijn aluminium schuifdeur van 2,40mx1,60m gaat slecht open. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn.

Plaatsen van trap en balkon in wit aluminium

Een balkon met balustrade en trap met 4,5 m lang x 1,0 m brede en met een trap 2,40 m hoog naar de gelijkvloers,alles in witte aluminium plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Graag vakman voor monteren van bovenvermelde berging. Kan u een betonplaat plaatsen ? Graag prijs voor monteren en plaatsen betonplaat afzonderlijk. 80x200x180 ref 2601703