Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Blokhut Lara plaatsen

Graag wilden wij onze blokhut Lara 350 x 250 laten plaatsen. Wij hebben dit vandaag besteld en de levertijd is 4-6 weken. Ondergrond zijn dals.

Herstellen houten binnendeur in appartement

Na vernieuwing appartement : de WC- deur zwaaide open, en na de aanpassing, komen de bovenste scharnieren uit de muur en staat de deur nu scheef en kan niet meer open of toe. Graag herstellen van de binnendeur.

Sectionale poort herstellen

Een sectionaal poort herstellen, gaat niet helemaal dicht. Misschien het mechanisme.

Metalen trap van terras naar tuin plaatsen

We zouden graag metalen trap plaatsen vanuit de terras naar de tuin toe. Rechte trap, met armleuning. Metaal.

Herstellen houten voordeur en dubbel glas in raam steken

Voordeur heeft last van wemel en glas en ijzerwerk komt los. We hebben ook nog een originele houten raam waar we graag dubbel glas in zouden willen zetten.

Raam verwijderen voor verhuis en terugplaatsen

Raam verwijderen van appartement op 1st verdieping voor verhuis en nadien terugplaatsen. Raam is ongeveer 180cm breed. Kozijn is van PVC. Verhuis is voorzien 29/05/18

Blokhut plaatsen

Wij zouden graag de blokhut Luna 295 x 295cm + extensie 200cm laten plaatsen.

Verplaatsbare omkasting op maat maken

Ik wens een verplaatsbare omkasting te laten maken om voor open haard te zetten, zodat deze niet zichtbaar is als we hem niet gebruiken. Afmetingen moeten 146 x 116 x 25 cm zijn. Dit zijn de maten die IN de kast moeten. In hoogglanslak

Houten trap vervangen en deuren plaatsen

Er moet een houten, rechte trap naar het eerste verdieping worden vervangen. Ook moet men 5 nieuwe houten deuren plaatsen.

Binnendeuren in appartement plaatsen

Ik wil 4 binnendeuren voor mijn appartement op de 1ste verdieping, 2 daarvan met een stuk in glas.

Vervangen wieltjes schuifraam

Ik zoek een vakman om de wieltjes onderaan van de schuifdeur te herstellen of te vervangen. Ook kunnen er misschien extra wielen op de aluminium profielen geplaatst worden Het gaat om een groot schuifraam van meer dan 5 meter.

Plaatsen van 4 binnendeuren

Plaatsen van 4 binnendeuren in kunststof en dit in bestaande deurlijsten

Nieuwe trapleuning plaatsen

Ik zoek een een vakman voor het plaatsen van een trapleuning in staal / metaal / inox voor een appartementsgebouw van 5 appartementen.

Plaatsen tuinhuis en schommel

Tuinhuis met glijbaan en schommel te monteren . Alles is reeds aangekocht.

Kelderluik in huis herstellen / vernieuwen

Het kelderluik is gemaakt uit hout en is aan vervanging toe. Het bestaande luik is niet goed op maat gemaakt waardoor er spleten zijn. Afmetingen ongeveer : 107 cm x 68 cm. Nieuw kelderluik dat winddicht is en zonder problemen geopend kan worden.

Dakraam vervangen

Dakraam in de badkamer vervangen, type ggl-5. Volledige velux te vervangen.

Sluiting pvc raam herstellen

Krijg badkamer raam niet meer toe omdat mechanisme stuk is. Ik zoek iemand om dit te herstellen.

Voordeur herstellen

Slot en omkadering in hout herstellen.

Houten trap in landelijke stijl plaatsen

Rechte trap plaatsen in klassieke landelijke stijl. We hebben 18 trappen en een hek. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste verdieping naar tweede verdieping. Met armleuning.

Blokhut Luna plaatsen

Enkel de blokhut plaatsen.Blokhut Luna 400x295; Fundering is er al.

Vaste trap naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken als dit mogelijk is. Er moet ook een trapgat gemaakt worden. Dit is een rechte trap, graag eens komen ter plaatsen of er mogelijkheid is.

Verandadeur herstellen

Pvc veranda schuifdeur sluit niet meer helemaal waardoor ze niet meer in het slot valt.

Plaatsen nieuwe dichtingen op ramen en deuren

Ik wil graag nieuwe dichtingen in mijn alu ramen.

Houten of metalen trap van garage naar gelijkvloers

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap van garage naar gelijkvloers. recht, ongeveer 16 treden. Met leuning aan linkerkant. Bestaande is aangetast door houtworm. Smalle trap.

Nieuwe ramen plaatsen

Leveren en plaatsen van 4 ramen op 1e verdiep in voorgevel : 3 draaikipramen en 1 opendraaiend raam, alle met vaste boven waaier in PVC, antraciet van buiten , wit van binnen. Type profil.