Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of directe omgeving.

204 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, kunststof luiken plaatsen, nieuwe metalen buitentrap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Herstellen van een kiepdraairaam in PVC

Kiepdraaiarm in de badkamer is afgebroken. Het raam kan niet meer open (valt er anders uit) en zou dringend moeten hersteld worden (= badkamerraam).

Herstellen van draai kipraam

Herstellen van de draai-kipraam. ( +/- 90 cm / 120 cm) Als men het raam opent met het draaisysteem zakt de raam (scharnier bovenaan rechts stuk/versleten ? ) en kan men ze niet meer sluiten.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap laten maken naar de zolder toe; Er is ruimte genoeg om een bestaande trap (naar 1e verdiep) parallel door te trekken naar de zolder. 2. 8 m hoogte 1e verdiep.

Herstellen houten schuifraam

Ik heb een houten schuifdeur-terrasdeur die moet hersteld worden . Ik moet nu veel kracht zetten om het raam te openen en ik kan nog maar een 30 cm openen. Ik zie bovenaan dat er rubber los is en los hangt. Werken zo snel mogelijk uit te voeren.

Plaatsen van een buitentrap

Betreft een buitentrap van eerste verdieping naar de tuin. Moet voorzien zijn van een klein bordes( voor toegang tot terras 1ste verdiep.) Het betreft een metalen trap.

Plaatsen van mouluren in 2 kamers

We zitten met 2 kamers: 1 grote kamer van ongeveer 20m2 en een kleinere kamer van 12m2. In de grote kamer zijn er al mouluren om op te frissen of te verwijderen,in de kleinere kamer zijn de mouleren nog aan te schaffen én te plaatsen.

Aanpassing gleuf aan zijkant raam

De rolluiken springen altijd uit de gleuven aan de zijkant zodat ze scheef komen te zitten en blokkeren. De gleuven zouden minder diep moeten gemaakt worden.

Bekleden trap met laminaat of vinyl

Bestaande draaiende trap van 2 verdiepingen met overlopen in tapijt te vervangen door proper en onderhoudsvrij alternatief (vinyl, laminaat).

Nieuw voordeur op maat voor appartement laten maken

Ik woon in een appartement en wil graag een nieuwe voordeur plaatsen. Aangezien dit geen standaardmaat is, moet er een deur op maat gemaakt worden.

Vervangen wieltjes schuifdeur

Mijn aluminium schuifdeur van 2,40mx1,60m gaat slecht open. Ik denk dat de wieltjes versleten zijn.

Plaatsen van trap en balkon in wit aluminium

Een balkon met balustrade en trap met 4,5 m lang x 1,0 m brede en met een trap 2,40 m hoog naar de gelijkvloers,alles in witte aluminium plaatsen.

Tuinhuis plaatsen

Graag vakman voor monteren van bovenvermelde berging. Kan u een betonplaat plaatsen ? Graag prijs voor monteren en plaatsen betonplaat afzonderlijk. 80x200x180 ref 2601703

Schrijnwerker voor maken van brievenbussen

De in ons appartementsgebouw geplaatste 12 oude en totaal versleten brievenbussen dienen vervangen te worden. Vermits deze op een sokkel boven een cv staan en deels ingewerkt in de houten lambrizering, dienen de maten van de bestaande bussen aangehouden te worden. Levering compleet met 12 slotjes en naamhouders. De afbraak met afvoer, levering en plaatsing dient te gebeuren door uw diensten.

Blokhut plaatsen en gieten van betonblok

Graag willen wij een blokhut "Capri - stalen dak -295x248 - bij Makro kopen en ook laten plaatsen. Een betonnen ondergrond dient te worden gelegd. Wij zoeken een vakman voor blokhut + vloerdakgotenbetonnen vloer + kosten voor de installatie.

Schuifdeur laten nakijken

Twee aluminium schuifdeuren laten nazien en eventueel de wieltjes onderaan vervangen.

Raamsluiting herstellen

Raamsluiting van draai kiepraam is defect, draait gewoon over zonder te sluiten.

Ramen en deuren vervangen

Ik wil de ramen en deuren van een winkelruimte volledig vernieuwen.

Plaatsen van 2 trappen zonder leuning

Het gaat over 2 trappen telkens met 8 treden van beuk minimum 4 cm dik. Breedte 75 cm aantreden 25 cm optreden 13 cm. Zonder leuning zonder plaatsing. Graag een prijsofferte.

Maken van deurgat en plaatsen van een buitendeur

Ik wil vanuit de tuin mijn berging kunnen bereiken. Hiervoor moet er een deurgat gemaakt worden waar er nu een raam zit en dus nieuwe deur in plaatsen...

Boekenkast maken

Ik wil graag een muur grote (breedte en hoogte) boekenkast op maat, met middenin een 'open ruimte' waarin een uitstekend bureaublad past. Ook een kleinere kast in de keuken boven het aanrecht (waar nu één - doorbuigende - zwevende plank hangt) is nodig.

Vervanging binnendeur + nieuwe deur plaatsen

Ik wil graag mijn keukendeur die naar de veranda leidt vervangen, ze is in meranti en bevat een stuk glas inzet midden dat ik graag wil behouden voor de lichtinval. Er moet ook een nieuwe deur geplaatst worden aan het toilet in dezelfde houtsoort.

Herstellen voordeur

Deur is ingetrapt en is kapot.PVC voordeur.

Keldertrap vervangen

Er dient een nieuwe houten trap aangekocht te worden en geinstalleerd naar de kelder. Preferentieel een std aangekochte trap.

Kast op maat

Ik wil een ingemaakte vestiairekast met kledingroede en legschabben, liefst met schuifdeuren. Ook graag een opklaptafeltje in de keuken, bedoeld als eettafeltje.

Deurkassement plaatsen

Had graag geweten of er over een oude kassement een andere kan worden geplaatst.