Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of directe omgeving.

176 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, plaatsen van houten trap, gesloten trap plaatsen, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Schrijnwerker voor maken van brievenbussen

De in ons appartementsgebouw geplaatste 12 oude en totaal versleten brievenbussen dienen vervangen te worden. Vermits deze op een sokkel boven een cv staan en deels ingewerkt in de houten lambrizering, dienen de maten van de bestaande bussen aangehouden te worden. Levering compleet met 12 slotjes en naamhouders. De afbraak met afvoer, levering en plaatsing dient te gebeuren door uw diensten.

Blokhut plaatsen en gieten van betonblok

Graag willen wij een blokhut "Capri - stalen dak -295x248 - bij Makro kopen en ook laten plaatsen. Een betonnen ondergrond dient te worden gelegd. Wij zoeken een vakman voor blokhut + vloerdakgotenbetonnen vloer + kosten voor de installatie.

Schuifdeur laten nakijken

Twee aluminium schuifdeuren laten nazien en eventueel de wieltjes onderaan vervangen.

Raamsluiting herstellen

Raamsluiting van draai kiepraam is defect, draait gewoon over zonder te sluiten.

Ramen en deuren vervangen

Ik wil de ramen en deuren van een winkelruimte volledig vernieuwen.

Plaatsen van 2 trappen zonder leuning

Het gaat over 2 trappen telkens met 8 treden van beuk minimum 4 cm dik. Breedte 75 cm aantreden 25 cm optreden 13 cm. Zonder leuning zonder plaatsing. Graag een prijsofferte.

Maken van deurgat en plaatsen van een buitendeur

Ik wil vanuit de tuin mijn berging kunnen bereiken. Hiervoor moet er een deurgat gemaakt worden waar er nu een raam zit en dus nieuwe deur in plaatsen...

Boekenkast maken

Ik wil graag een muur grote (breedte en hoogte) boekenkast op maat, met middenin een 'open ruimte' waarin een uitstekend bureaublad past. Ook een kleinere kast in de keuken boven het aanrecht (waar nu één - doorbuigende - zwevende plank hangt) is nodig.

Vervanging binnendeur + nieuwe deur plaatsen

Ik wil graag mijn keukendeur die naar de veranda leidt vervangen, ze is in meranti en bevat een stuk glas inzet midden dat ik graag wil behouden voor de lichtinval. Er moet ook een nieuwe deur geplaatst worden aan het toilet in dezelfde houtsoort.

Herstellen voordeur

Deur is ingetrapt en is kapot.PVC voordeur.

Keldertrap vervangen

Er dient een nieuwe houten trap aangekocht te worden en geinstalleerd naar de kelder. Preferentieel een std aangekochte trap.

Kast op maat

Ik wil een ingemaakte vestiairekast met kledingroede en legschabben, liefst met schuifdeuren. Ook graag een opklaptafeltje in de keuken, bedoeld als eettafeltje.

Deurkassement plaatsen

Had graag geweten of er over een oude kassement een andere kan worden geplaatst.

Installeren van vitrinekast

Ik ben op zoek naar een meubelmaker voor een vitrinekast van 4 m lang en 2,3 m hoog.

Montage Blokhut Lara

Fundering is reeds gezet. Enkel de montage na levering. Wij zijn nog aan het twijfelen of een vloer echter wel nodig is. Misschien kan ik hier professioneel advies wel gebruiken.

Herstellen rolluik

Rolluik herstellen, lamellen los van de motor , dus rolluik gaat niet meer omhoog. Wel derde verdiep, indien niet van binnenin oplosbaar is hoogwerker waarschijnlijk nodig.

Herstellen binnendeuren en deuromlijsting

Herstellen(of vervangen) van twee binnendeuren en herstellen van een deuromlijsting. Graag zo spoedig mogelijk aan de werken starten.

Herstelling kelderdeuren

Door hevige regen is de kelder op ons bedrijf al enkele keren ondergelopen. Hierdoor is er een enorme waterschade, voornamelijk aan de kelderdeuren. Graag zouden we een bestek laten opmaken om de schade op te meten en dit aan de verzekering door te geven.

Mechanisme schuifdeuren herstellen

Wij hebben een probleem met 2 schuiframen in aluminium: Deur 1: sluitmechanisme werkt niet goed. Deur 2: onze verandadeur sluit bovenaan perfect maar staat onderaan open. Graag bijregeling daarvoor. Wij contacteerden veranda firma's daar de firma die bij ons werkte failliet is. Niemand is bereid om herstel uit te voeren.

Nieuwe deurlijsten

Momenteel hebben wij drie deurlijsten (zonder deur) die niet recht gezet zijn geweest. Er zit overal teveel verschil op om momenteel een deur te kunnen plaatsen. We zijn op zoek naar iemand die de deurlijsten kan vervangen en daarbij ook deuren kan plaatsen. Een van de drie deuren zouden houten vouwdeuren moeten worden, aangezien er niet genoeg plaats is om de deur open te draaien.

Tuinhuis Lara plaatsen

Leveren en plaatsen van tuinhuis Lara ( makro) 250 X 250. Graag de prijs voor het te plaatsen.

Vervangen loopwagen schuif kipdeur veranda

Onze schuif/kipdeur Type GU van onze veranda valt niet meer automatisch in de sluitpositie. Openen geen probleem alleen het sluiten is zeer moeilijk.

Prijs voor halfopen dressing

Graag een richtprijs voor een halfopen dressingkast van 3m95 breedte en 2m50 hoogte en 0,60 diepte, van muur tot muur en vloer tot plafond met 1 links schuifdeur en 1 rechts in wit melkglas, zowel hang als leg en lades ingewerkt

Tuinhuisje Wales plaatsen

Graag hadden wij het tuinhuisje "Tuinhuis Wales 240x180cm" willen kopen en laten plaatsen, te Deurne (2100) hoe gaan we te werk ?

Plaatsen van een binnendeur/inkomdeur

Plaatsen van een binnendeur/inkomdeur voor appartement.