Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Deurne heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Deurne u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of directe omgeving.

176 klanten uit Deurne bevelen een bij Casius in Deurne aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Deurne bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, vervangen van garagepoorten van 5 garages, prijsofferte metalen trap plaatsen, plaatsen van trappen voor nieuwbouwwoning, plaatsen van industriele stalen trap GV-NIV1, verdreven en gesloten trap plaatsen in hout, kozijnen kunststof te plaatsen, richtprijs carport in aluminium, plaatsen trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Deurne:

Herstellen voordeur

Deur is ingetrapt en is kapot.PVC voordeur.

Keldertrap vervangen

Er dient een nieuwe houten trap aangekocht te worden en geinstalleerd naar de kelder. Preferentieel een std aangekochte trap.

Kast op maat

Ik wil een ingemaakte vestiairekast met kledingroede en legschabben, liefst met schuifdeuren. Ook graag een opklaptafeltje in de keuken, bedoeld als eettafeltje.

Deurkassement plaatsen

Had graag geweten of er over een oude kassement een andere kan worden geplaatst.

Installeren van vitrinekast

Ik ben op zoek naar een meubelmaker voor een vitrinekast van 4 m lang en 2,3 m hoog.

Montage Blokhut Lara

Fundering is reeds gezet. Enkel de montage na levering. Wij zijn nog aan het twijfelen of een vloer echter wel nodig is. Misschien kan ik hier professioneel advies wel gebruiken.

Herstellen rolluik

Rolluik herstellen, lamellen los van de motor , dus rolluik gaat niet meer omhoog. Wel derde verdiep, indien niet van binnenin oplosbaar is hoogwerker waarschijnlijk nodig.

Herstellen binnendeuren en deuromlijsting

Herstellen(of vervangen) van twee binnendeuren en herstellen van een deuromlijsting. Graag zo spoedig mogelijk aan de werken starten.

Herstelling kelderdeuren

Door hevige regen is de kelder op ons bedrijf al enkele keren ondergelopen. Hierdoor is er een enorme waterschade, voornamelijk aan de kelderdeuren. Graag zouden we een bestek laten opmaken om de schade op te meten en dit aan de verzekering door te geven.

Mechanisme schuifdeuren herstellen

Wij hebben een probleem met 2 schuiframen in aluminium: Deur 1: sluitmechanisme werkt niet goed. Deur 2: onze verandadeur sluit bovenaan perfect maar staat onderaan open. Graag bijregeling daarvoor. Wij contacteerden veranda firma's daar de firma die bij ons werkte failliet is. Niemand is bereid om herstel uit te voeren.

Nieuwe deurlijsten

Momenteel hebben wij drie deurlijsten (zonder deur) die niet recht gezet zijn geweest. Er zit overal teveel verschil op om momenteel een deur te kunnen plaatsen. We zijn op zoek naar iemand die de deurlijsten kan vervangen en daarbij ook deuren kan plaatsen. Een van de drie deuren zouden houten vouwdeuren moeten worden, aangezien er niet genoeg plaats is om de deur open te draaien.

Tuinhuis Lara plaatsen

Leveren en plaatsen van tuinhuis Lara ( makro) 250 X 250. Graag de prijs voor het te plaatsen.

Vervangen loopwagen schuif kipdeur veranda

Onze schuif/kipdeur Type GU van onze veranda valt niet meer automatisch in de sluitpositie. Openen geen probleem alleen het sluiten is zeer moeilijk.

Prijs voor halfopen dressing

Graag een richtprijs voor een halfopen dressingkast van 3m95 breedte en 2m50 hoogte en 0,60 diepte, van muur tot muur en vloer tot plafond met 1 links schuifdeur en 1 rechts in wit melkglas, zowel hang als leg en lades ingewerkt

Tuinhuisje Wales plaatsen

Graag hadden wij het tuinhuisje "Tuinhuis Wales 240x180cm" willen kopen en laten plaatsen, te Deurne (2100) hoe gaan we te werk ?

Plaatsen van een binnendeur/inkomdeur

Plaatsen van een binnendeur/inkomdeur voor appartement.

Blokhut Luna plaatsen

Blokhut Luna 290x290+200 extensie platsen.

Herstellen draai/kantelraam mechanisme

Ik heb 2 terras deuren met een kantelmechanisme beide deuren is het mechanisme gebroken kan een deur niet meer opendoen kunnen jullie mij helpen. Graag zo snel mogelijk herstellen.

3 volle binnendeuren + 1 met groot glaspaneel leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van 3 effen binnendeuren + 1 met groot glaspaneel in bestaande metalen omkadering. Materiaal binnendeuren in krasvrij kunststof (kat)

Poortrol herstellen

Garage box - de poort rolt niet.

Plaatsen omlijsting deur

Een deurlijsting plaatsen voor een dubbel deur. De oude deur is volledig weggebroken. Omlijsting in mdf graag.

Houten blad voor tuintafel buiten

Ik wil graag een houten blad op maat laten maken voor een reeds bestaande tuintafel = smeedijzeren onderstel. Maat van houten blad graag 220x100. Houtsoort moet bestendig zijn tegen weer en wind.

Oplossing voor halkast

Omschrijving: Ik heb een hal kast van ongeveer van ongeveer breedte 120cm. Per deur ongeveer een 54 cm breed en 223 cm lengte. Er is nu een wasmachine en een droogkast geplaatst, maar met een diepte van 62 cm, bijgevolg kan de rechter deur niet meer dicht. De enige oplossing is volgens volgens mij een schuifdeur van maken? Momenteel is er één, echter deze is nog iets te smal, moet mijn deur er uit doen, wil ik mijn wasmachine er uit halen, kan amper de waterbak van mijn droogkast ledigen.

Zandstralen van oude trap

Toen wij ons huis hebben gekocht, was de trap bekleed met vast tapijt en de leuning geschilderd. Wij hebben al tientallen uren aan de trap gewerkt om hem af te schuren, maar het gaat zo traag en de kleine hoekjes en kantjes krijgen we niet proper. Daarom denken we erover om hem te laten zandstralen. De verf is er zo goed als overal af, lijmresten ook, meeste vernis ook, maar hij is nog niet mooi egaal en hier en daar vernis en verfvlekjes. (ook wat brandvlekjes van de verf eraf te branden). We zouden dus graag weten hoeveel het ons zou kosten om de trap te laten zandstralen? (trap gelijkvloers - eerste verdiep, trap eerste verdiep - tweede verdiep). We weten niet welke houtsoort het is. In de onderste trede zit ook een gat, dat zouden we ook graag dicht laten herstellen, dichtmaken.

Beuken tredes van trap afschuren

Project voor 1 of 2 feb 2016! Onmiddellijk verwerkt, gezien verhuis op 13 feb. De treden zijn verwijderbaar dus hij zou in eenmaal meegegeven kunnen worden. Het zijn een 45 tal treden. Deze zou zo snel mogelijk terug moeten komen voor montage en lakwerk. Graag prijsofferte en bevestiging dat dit begin feb klaar is. Foto ter beschikking.