Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen, drie dakramen te vervangen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Deurne staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Blokhut plaatsen

Wij zouden graag de blokhut Luna 295 x 295cm + extensie 200cm laten plaatsen.

Verplaatsbare omkasting op maat maken

Ik wens een verplaatsbare omkasting te laten maken om voor open haard te zetten, zodat deze niet zichtbaar is als we hem niet gebruiken. Afmetingen moeten 146 x 116 x 25 cm zijn. Dit zijn de maten die IN de kast moeten. In hoogglanslak

Houten trap vervangen en deuren plaatsen

Er moet een houten, rechte trap naar het eerste verdieping worden vervangen. Ook moet men 5 nieuwe houten deuren plaatsen.

Binnendeuren in appartement plaatsen

Ik wil 4 binnendeuren voor mijn appartement op de 1ste verdieping, 2 daarvan met een stuk in glas.

Vervangen wieltjes schuifraam

Ik zoek een vakman om de wieltjes onderaan van de schuifdeur te herstellen of te vervangen. Ook kunnen er misschien extra wielen op de aluminium profielen geplaatst worden Het gaat om een groot schuifraam van meer dan 5 meter.

Plaatsen van 4 binnendeuren

Plaatsen van 4 binnendeuren in kunststof en dit in bestaande deurlijsten

Nieuwe trapleuning plaatsen

Ik zoek een een vakman voor het plaatsen van een trapleuning in staal / metaal / inox voor een appartementsgebouw van 5 appartementen.

Plaatsen tuinhuis en schommel

Tuinhuis met glijbaan en schommel te monteren . Alles is reeds aangekocht.

Kelderluik in huis herstellen / vernieuwen

Het kelderluik is gemaakt uit hout en is aan vervanging toe. Het bestaande luik is niet goed op maat gemaakt waardoor er spleten zijn. Afmetingen ongeveer : 107 cm x 68 cm. Nieuw kelderluik dat winddicht is en zonder problemen geopend kan worden.

Dakraam vervangen

Dakraam in de badkamer vervangen, type ggl-5. Volledige velux te vervangen.

Sluiting pvc raam herstellen

Krijg badkamer raam niet meer toe omdat mechanisme stuk is. Ik zoek iemand om dit te herstellen.

Voordeur herstellen

Slot en omkadering in hout herstellen.

Houten trap in landelijke stijl plaatsen

Rechte trap plaatsen in klassieke landelijke stijl. We hebben 18 trappen en een hek. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en van eerste verdieping naar tweede verdieping. Met armleuning.

Blokhut Luna plaatsen

Enkel de blokhut plaatsen.Blokhut Luna 400x295; Fundering is er al.

Vaste trap naar zolder

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten maken als dit mogelijk is. Er moet ook een trapgat gemaakt worden. Dit is een rechte trap, graag eens komen ter plaatsen of er mogelijkheid is.

Verandadeur herstellen

Pvc veranda schuifdeur sluit niet meer helemaal waardoor ze niet meer in het slot valt.

Plaatsen nieuwe dichtingen op ramen en deuren

Ik wil graag nieuwe dichtingen in mijn alu ramen.

Houten of metalen trap van garage naar gelijkvloers

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Trap van garage naar gelijkvloers. recht, ongeveer 16 treden. Met leuning aan linkerkant. Bestaande is aangetast door houtworm. Smalle trap.

Nieuwe ramen plaatsen

Leveren en plaatsen van 4 ramen op 1e verdiep in voorgevel : 3 draaikipramen en 1 opendraaiend raam, alle met vaste boven waaier in PVC, antraciet van buiten , wit van binnen. Type profil.

Vervangen kaderwerk ramen en dubbele beglazing appartementen

Het betreft 4 appartementen: totale opp ramen : ongeveer 55 vierkante meter (details zijn beschikbaar in word document) afmetingen in cm appartement: 260x15 145x130 210x150 150x100 220x85 appartement 2 en 3: 420x160 140x160 210x150 73x77 150x230 appartement 4: 420x160 140x160

Houten rechte trap naar eerste verdieping plaatsen

Houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping: Ik zoek een rechte open trap in hout liefst eik beuk mag ook de maten van de huidige trap zijn 3360 mm van vloer tot bovenkant trap breedte is 1000 mm terugloop is 2300 mm ik vindt de huidige trap veel te stijl en dit zou ook moeten worden aangepast. De oude trap die er nu staat , is veel te stijl. Nieuwe trap minder stijl maken.

Aluminium rolluik plaatsen

Graag een voorzet rolluik plaatsen aan voorkant van woning. Materiaal aluminium (door de grootte lijkt mij dit beter) Grootte raam ongeveer 3m breed en 2m hoog denk ik.

Plaatsen blokhut

Plaatsen van blokhut Caterfactor 86. Geen ondergrond voorzien. Blokhut is in pvc. We hebben deze reeds thuis liggen dus we zoeken zo snel mogelijk een vakman.

Aanrecht en kasten op maat maken

Wij willen graag onze wasplaats laten inrichten in ons nieuwbouwhuis. We spreken hiervoor graag af met vakmannen ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken. Het betreft een wandinrichting van 2 m 60 breed.

Trapleuning plaatsen

We hebben een relatief smalle trap die open is aan de gangkant, met een - door de vorige eigenaars - gefabriceerde leuning aan de muurkant. Ook op de overloop is de constructie eigenlijk te laag en te instabiel / verouderd om nog veilig te zijn. Eind december verwachten we een tweede kindje, dus dan willen we zeker zijn dat onze kleuter op een onbewaakt moment geen ongelukken doet. Materiaal nog niet bepaald.