Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Tuinhuis en fundering plaatsen

Vakman nodig voor de plaatsing van een KETER tuinhuis Newton 757, inclusief het leggen van een betonnen ondergrond.

Vervangen van toegangsdeur tot appartement

We wonen op de eerste verdieping van een appartementsblok. We wensen de toegangsdeur van de gemeenschappelijke traphal naar ons appartement te laten vervangen. Moet een branddeur worden. Standaard afmetingen

Herstellen van verbindingspaneel raam

Mijn verbindingspaneel van 1 meter 20 op 3 cm is er af gewaaid en zou iemand moeten hebben om een nieuw op maat te maken in antraciet grijs PVC en te plaatsen.

Nieuwe binnendeuren plaatsen

4 Binnendeuren demonteren met kader en omlijsting en plaatsen van 4 nieuwe deuren met kader en omlijsting.

Houten kast maken

Kast in Betonplex aan de buitenzijde, en witte melamine binnenin. De kast meet 240*80*50cm (H*B*D). binnen : verticale afscheiding 2 x 40 cm. 80 cm is de totale breedte die beschikbaar. horizontaal : 8 legplanken ( 4 met schuif ) 2 deuren ( 40 cm )

Herstellen houten ramen

Recent verhuisd naar woning met houten ramen - we willen graag nagaan of het mogelijk is om deze ramen nog te herstellen, alvorens over te gaan tot het plaatsen van nieuwe ramen (huis heeft klassieke stijl en we wensen dit graag te behouden). Graag zouden we een schrijnwerker willen laten langskomen om eens te bekijken welke mogelijkheden er zijn.

Houten balustrade plaatsen

Wil zouden graag een houten balustrade op mijn dakterras willen deze niet doorkijkend dus geen sierwerk in hout. Het gaat om 2 balustrades van elk 12m lang, qua hoogte vrij hoog zodat ik niet veel inkijk heb van de buren.

Plaatsen raam in volle muur

In de achtergevel van onze keuken planden wij het plaatsen van een raam - het raam hebben wij voorradig en de toestemming tot plaatsen is in orde. Er is geen raamopening aanwezig dit zou nog moeten gedaan worden. De afmetingen van het raam is 1,20m op 80 cm.

Houten binnendeuren en omlijstingen herstellen

15 houten binnendeuren in het sportcentrum die door veelvuldige gebruik dienen te worden hersteld. Schade gaat van kapotte omlijsting tot deuren die scheef staan.

Houten keldertrap herstellen of vernieuwen

Van de oude houten trap in mijn kelder hebben de twee onderste treden het begeven. Indien mogelijk herstellen ofwel een nieuwe houten trap steken.