Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij een blokhut Luna laten plaatsen 295x295 cm + extensie van 300 cm. Fundering staat er al.

Verkleinen raam en een nieuwe plaatsen

Uitbreken bestaande raam. Kleiner raam plaatsen in wit pvc en onder nieuwe raam dicht metselen. Het huidige raam is slechts 60cm van de grond. Nieuwe raam zou dus hoger van de grond moeten komen, ongeveer op 1m hoogte. Ruimte onder raam moet dan gemetseld worden. Een raam van 1,50 in de plaatsen .

Houten trappen van gelijkvloers naar eerste verdieping en naar zolder plaatsen

Een rechte houten Z trap zonder leuningen van 90 cm breed van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen. Komt tussen twee muren en is zonder leuning. Voor naar de zolder te gaan zoeken wij ook nog een trap, die komt niet in het zicht . Daarom willen we daar een gewone goedkope gesloten trap rechte trap. Komt ook tussen twee muren, een eenvoudige trap.

Trapleuning plaatsen

Het is voor het plaatsen van een trapleuning op een bestaande trap. Materiaal: hout. Materiaal aan te kopen door vakman.

Houten trap plaatsen naar zolder

Graag een gesloten houten trap zodat om naar de zoldertrap te gaan. Momenteel is er een steektrap , het gat zou dicht moeten en er zou een nieuwe trap opening moeten komen om de vaste trap te plaatsen. De trap komt aan een zijde tegen de muur, andere zijde met een armleuning.

Moderne houten trap plaatsen

Bestaande houten trap vervangen door een nieuwe houten trap. Dit is een trap van gelijkvloers naar de eerste verdieping met een draai. Tegen de muur geplaatst. Er zou ook een armleuning aankomen. Een moderne/design trap plaatsen.

Houten trap plaatsen

Plaatsen van een houten trap. Opening boven 2. 19m x 0. 915m hoogte 2. 630 m . Rechte trap met één of meerdere draaien. Trap van Glv naar 1 ste verdieping.

Renovatie stenen buitentrap door arduin

Betonnen trap voorzien van houten latten, vervangen door eventueel arduin. Negen treden hoog. Veiliger met leuningen beide zijden voor kleine kinderen. (nu 1 leuning eventueel die herbruiken, andere extra)

Binnendeuren woning herstellen

Meesterwoning waar 3 binnendeuren niet meer dichtgaan. Liefst deze deuren te herstellen en de originele elementen en karakter behouden indien mogelijk. Nieuwe deuren plaatsen is enkel optie als het niet te herstellen valt.

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Op de 2de verdieping van een oud herenhuis het vervangen van twee oude houten deuren en het plaatsen van een derde nieuwe deur. Een deur is een badkamerdeur, de andere twee bieden toegang tot de ruimte. Alle deuren zouden goed geluidsdempend moeten zijn en brandveilig.