Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Deurne te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Deurne.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Deurne of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Deurne die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Deurne:

Moteren van blokhut Luna

Blokhut Luna monteren door vakman. Fundering ligt er al

Hoekkast op maat maken in gang

Ik wil graag een hoekkast laten maken voor op een gang op een 2de (en tevens hoogste) verdieping. Afmetingen: van deur tot hoek (links)= 96 cm; van hoek tot trapleuning (rechts)= 131 cm; hoogte = 267 cm; diepte=60 cm. Er zou een kledingroede van +/- 100 cm aanwezig moeten zijn (voor het opbergen van jassen) en eventueel een (aparte) ruimte voor strijkplank en verder zo veel mogelijk planken. Graag afwerken met deuren. Doel van de kast = opbergen van jassen, (veel) schoenen, poetsgerief, ...

Plaatsen metalen tuinhuis

Plaatsen van een metalen tuinhuisje type Regent 300x290,op een bestaand terras (marmer terras). Nog niet besteld.

Luchtgommen houten trappen

luchtgommen van 2 houten trappen met volle leuning

Plaatsen brandwerende deur en brandwerende omlijsting

Voor het leveren en plaatsen van een brandwerende deur en brandwerende omlijsting opgevuld met brandwerend schuim, in de liftkamer (gelijkvloers) van een appartementsgebouw. Het gaat om een brandwerende binnenschilderdeur met een brandweerstand van 30 minuten. Afmetingen: Hoogte 2,02 m(dorpel tot aan deurkast) breedte 0,73 m (tussen de deurkasten) Hoogte met omlijsting 2,10m breedte met omlijsting 0,87 m de dikte van de deuromlijsting is 10,5 cm

Fundering leggen en tuinhuis plaatsen

Ik wil graag de blokhut Luna 295 X 295 + extensie 380 cm laten plaatsen inclusief de vloer. Ook fundering te gieten.

Plinten op maat maken

Een aantal verwarmingsbuizen liggen ongelukkig in het zicht. Die wil ik graag laten wegwerken met op maat gemaakte plinten.

Omkasting maken om meters weg te werken

Inkomhall , omkasting maken voor de meters in weg te werken

Helling maken in garage en plaatsing deuren

Er zou in de garage een verschil van ong 35cm overbrugd moeten worden zodat ik plaats heb voor 3de wagen.Ook maken van sokkel voor wasmachine/droogkast en plaatsing goedkope schilderdeuren in gang en garage.Alles gaat over de bank en alles op factuur.Zelfmontage deuren is bespreekbaar ivm isolatiewerken.

Trap verplaatsen en opening aanpassen

Ik heb een trap die verplaatst zou moeten worden. De trap die van de slaapkamer naar de zolder loopt. Zodat dit een aparte ingang geeft als aparte slaapkamer =de zolder . Opening moet gemaaakt worden en trap geplaatst.