Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervangen van deurkader:

Vervangen van deurkader

Ik wil het deurkader vervangen met behoud van de deur zelf.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van deurkader uit heel België:

Reparatie deurkader aangetast door vocht

Ik had graag een deel van de binnenkant van mijn deurkader laten repareren aangezien dit vochtschade heeft opgelopen. Ik wil met de vakman bespreken of men dit kan herstellen of eventueel toch moet vervangen.

Vervangen glas in voordeur

Het deurkader is van pvc en de rest is van glas. Er steekt nog een glaSraam in maar er is 1 kapot langs binnen Nu is mijn vraag, hoeveel dat het zou kosten? De breedte is 85 cm en de hoogte van het glas is 2m05

Deurkader vervangen en of herstellen

Mijn deur heb ik ingetrapt omdat die vast zat. Nu wil ik eens vragen voor een nieuw kader of de kader te herstellen wat de kostprijs zou zijn. Foto ter beschikking.

Lekkende douche herstellen of vervangen

Onze douche is aan 3 wanden betegeld, en heeft een glazen deur. Ze is ca. 20 jaar oud. Indien meerdere gezinsleden na elkaar douchen, lekt er soms water door de gaten van de plafondhalogeenspots in de keuken eronder. De afmetingen zijn 86 x 86 x 234 cm (hoogte vanop de douchebak tot aan het plafond, breedte van zijmuur tot zijmuur, diepte van achtermuur tot deurkader). Gewenst: herstelling, renovatie of volledige vervanging.

Vervanging deurkader

Wij willen onze huidige glazen deur vervangen door een nieuwe. We hebben al een leverancier voor de nieuwe deur, maar nu moeten we nog iemand vinden om de huidige deur te verwijderen (deur zelf wordt door leverancier nieuwe deur wel meegenomen), het huidige deurkader te verwijderen en een nieuwe deurkader te zetten. Zijn jullie hier in geïnteresseerd ? Zo ja, wanneer zou dat kunnen en kan een ruwe, niet bindende inschatting van kosten geven worden.

Herstelling binnendeur.

Wij hebben stevige schade aan een houten binnendeur. Onze hond heeft nl. hele delen uit het deurkader gebeten tijdens een onweer. De kaderzijde waar het slot zit is stevig beschadigd en losgerukt. Deze zouden moeten vervangen worden. Ook staan er krassen op de deur. Ik kan foto's doorgeven.

Wegens inwendig geblokkeerd slot van een ...

Wegens inwendig geblokkeerd slot van een binnendeur tussen de traphall en de garage, heb ik het verniste spaanderblad deurblad moeten inbeuken en is daarbij het deurblad alleen gebarsten. De deurkader is niet beschadigd. Graag had ik prijs gehad om dit deurblad ofwel te herstellen of te vervangen door een nieuw deurblad gelijkend op het bestaande of geschilderd in bruine kleur. Inbegrepen ook slot met steeksleutel en deurkrukken. Deurblad is ongeveer 83cmx190cm en het slot is as/as 110mm en as/kop deurblad 65mm. De scharnieren op de deurkader zijn niet beschadigd en kunnen herbruikt worden. Het liefste hadden wij een herstelling indien mogelijk, zoniet vervanging van het deurblad alleen.