Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervangen van kader voordeur en slot appartement:

Vervangen van kader voordeur en slot appartement

Kader voordeur appartement is beschadigd door inbraak en dient vervangen te worden. Houten voordeur. Ook een nieuw slot plaatsen.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van kader voordeur en slot appartement uit heel België:

Schuifraam mechanisme vervangen

Ons schuifraam naar het terras opent niet meer. Dit is van de woonkamer naar het terras. Het hefmechanisme werkt niet meer. Graag mechanisme vervangen. Het betreft een schuifraam van ongeveer 20 jaar oud met een houten kader. Het schuifraam gedeelte die opent is 135 cm breed op 203 cm hoog.

Erker vervangen en uitbreiden (benedenverdieping)

Wij denken erover onze bestaande erker te vervangen en uit te breiden in het kader van het renoveren van onze benedenverdieping. uitbouw aan de bouw van achter Extra oppervlakte te creeren zou ongeveer 10m² moeten zijn . Graag advies hierover.

Dakramen vervangen

Er zijn 2 dakramen die niet meer sluiten . Zij moeten misschien volledig vervangen worden (deze maten niet meer te verkrijgen? ) . Afmeting nu : raam H ca 121 B ca 58 . Kader ca 130 op 70.

Septische put kader en deksel vervangen

Vervangen van kader en deksel (met geurafsnijder) van septische put (60x60cm)

Voordeur en twee ramen herstellen plus aansluiting dakgoot

Enkele klussen: Voordeur sleept graag herstellen, waarschijnlijk het kader dat moet vervangen worden. En 2 ramen in de slaapkamers sluiten niet meer zo goed . Dit is het sluit mechanisme dat moet worden hersteld. De dakgoot lekt net aan de aansluiting ongeveer een stuk van 5 cm, graag dit kleine stukje herstellen.

Beloopbaar glas plaat leggen

Huidige vloer vervangen door 1 beloopbaar glas platen . Afmetingen +/- 1500x1000 cm of 2xcm. De huidige vloer steunt op houtplaten dus kader zou ook voorzien moeten worden.

Vervangen dakraam

Vervangen van het dakvenster. Liefst in PVC of aluminium, geen houtomlijsting. Afmetingen van het raam zelf: 1,19 meter breed en 1,28 meter hoog. Rondom zit een kader van 4 cm.

Binnendeuren en maatkasten plaatsen

Wij willen in ons appartement volgende werk op zeer korte termijn uitvoeren 5 volle binnendeuren 1 met glazen panelen binnendeur Alle kaders vervangen plus 1 kader van een dubbele deur waar geen deur meer in moet 1 vestiaire kast 3 burelen en 3 kleerkasten (kinderkamers) 2 kleerkasten voor volwassene 1 kastje in sanitaire ruimte

Partners

Partners van Casius