Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen houten voordeur en raam:

Herstellen houten voordeur en raam

We hebben een massief houten voordeur die dicht zou moeten gaan in een houten frame. Het hout van de deurframe is een beetje gespleten. De deur blijft niet meer dicht zonder het op slot te draaien. We zoeken iemand die een nieuw slot freest (met meerdere pinnen) en het houten frame vernieuwd. Op het eerste verdiep is er een houten raam, die niet meer volledig sluit wegens beschadiging van de scharnieren en er is één binnendeur die moet vernieuwd worden.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen houten voordeur en raam uit heel België:

Herstellen regenpijp en zijkant dak van tuinhuis

De regenpijp aan onze overkapping buiten is weggewaaid door de storm. Ook de regenpijp en houten afwering aan het tuinhuis is deels losgerukt en eronder is er sprake van beginnende houtrot. Dit zou hersteld moeten worden.

Bakgoten vervangen of zijkant puntdak herstellen

Vooraan het huis de houten bakgoot vervangen voor ongeveer 5 meter. Achteraan het huis idem voor ongeveer 4 meter. Ook afwerkplaten aan de zijkant van puntdak zijn losgekomen, deze moet men herstellen.

Herstellen dak houten tuinhuis

Door het onweer zijn er panelen van onze blokhutten onze zomerbar verschoven. We denken dat het bovenste stuk met dak er terug af moet en hersteld moet worden. Graag zou ik hier asap een bestek van laten opmaken voor herstelling.

Vochtschade houten plafond badkamer herstellen

Tijdens de hevige storm van de afgelopen dagen was de houten plafond in de badkamer hevig aan het lekken. We willen derhalve graag weten in hoevere de plafond is beschadigd en welke werkzaamheden er moeten worden uitgevoerd om de schade te herstellen en te beperken. Plafond : 2m op 2m

Herstellen van plafond na waterschade

Nav dakwerken hebben wij waterschade opgelopen aan het plafond in onze keuken en aan het plafond in een van de slaapkamers. Onze verzekering komt hier niet tussen, aangezien het tijdens werken aan het dak gebeurde. Aangezien we nu alles moeten regelen met de verzekering van de aannemer, wil ik op voorhand toch weten wat het zal kosten om deze plafonds te laten herstellen. Plafond is beschadigd: houten plafond, gyproc .

Tuinafsluiting herstellen na storm

Hekwerk te herstellen door stormschade. 1 houten paneel vervangen en 2 à 3 betonpalen herstellen.

Herstellen van omheining na stormschade

Door stormschade is mijn houten omheining gedeeltelijk omgewaaid. Sommige palen zijn doormidden gescheurd en houten panelen beschadigd en scheefgetrokken. Omheining te herstellen.

Herstellen van tussenscheiding

Op zoek naar een hersteller om de door storm kromgewaaide Bekaertdraad begroeid met klimpop terug recht te zetten. Momenteel wordt de tussenscheiding (gedeelde kosten met buren) ondersteund door houten balken om te voorkomen dat de volledige constructie zou omvallen.