Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor herstellen houten voordeur en raam:

Herstellen houten voordeur en raam

We hebben een massief houten voordeur die dicht zou moeten gaan in een houten frame. Het hout van de deurframe is een beetje gespleten. De deur blijft niet meer dicht zonder het op slot te draaien. We zoeken iemand die een nieuw slot freest (met meerdere pinnen) en het houten frame vernieuwd. Op het eerste verdiep is er een houten raam, die niet meer volledig sluit wegens beschadiging van de scharnieren en er is één binnendeur die moet vernieuwd worden.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen houten voordeur en raam uit heel België:

Dakgoten vervangen of herstellen

De houten omkadering van de dakgoot is rot en moet vervangen worden. De roofing die de goot afdekt ziet er wel nog goed uit.

Herstellen houten ramen

Mijn schilder heeft houtrot ontdekt bij één van mijn ramen. Er zit nu een serieus gat in. zie bijgevoegde foto. Hopelijk kan iemand mij hier helpen.

Houten veranda herstellen

Op zoek naar een schrijnwerker om een veranda in tropisch hout te herstellen. Het regent binnen, men moet dit dichtmaken.

Herstellen daklijst rijwoning

De houten daklijst van de voorgevel van onze woning moet hersteld of vervangen worden. Hij bevindt zich op ca. 6 m. boven de grond en is ca. 7 m. breed. Als de dakgoot zelf beschadigd is moet die ook vernieuwd of vervangen worden.

Ingebroken deur herstellen of vervangen

Deur is ingebroken. Het houten raamkozijn aan de kant van de deur is gebarsten en eraf gebroken. Zat vast met nagels in de muur. Deze zijn nu losgekomen.

Herstellen van een houten terraswand met glas

Vakman gezocht voor houten terraswand te herstellen en glas vanboven plaatsen.

Houten raam herstellen

Een houten raam in een dakkapel laat soms wat regen binnen. Op zoek naar een stielman om dit te herstellen.

Houten voordeur herstellen

Ik wil de voordeur laten repareren. Het is een houten landelijke voordeur (normaal formaat), waarbij de onderzijde deels verweerd (in ieder geval niet doorgerot naar binnen). Ook in combinatie met de reparatie van het kozijn (enkel slotgaten).