Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor nieuwe binnendeuren plaatsen:

Nieuwe binnendeuren plaatsen

4 Binnendeuren demonteren met kader en omlijsting en plaatsen van 4 nieuwe deuren met kader en omlijsting.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Deurne (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe binnendeuren plaatsen uit heel België:

Plaatsen van deuren en afwerken plinten

Er moeten twee binnendeuren gezet worden en de opening is er. Een binnendeur moet afgebroken worden en een nieuwe deur inkomen. Dan moet er nog een andere deur komen, maar die is in overmaat. Ene is hoog en de andere is nog hoger. Daarnaast moeten de plinten in de slaapkamer, rond de deur, in de traphal samen ongeveer 30 meter vernieuwd worden. Mocht er iemand langskomen zouden we graag laten kijken naar onze trap, deze zou een nieuwe kleur moeten krijgen (momenteel een olie kleur). De leuning zouden we graag weten wat er mogelijk is om daarmee te doen.

Binnendeuren plaatsen in woning

Zeven deuren met omkadering moeten geplaatst worden. Oude deuren zijn reeds verwijderd. Het type deuren weet ik nog niet, ik dacht aan schilderdeuren, maar neig ook richting laminaat.

Plaatsen binnendeuren

Plaatsen van 4 binnendeuren. Hout. Afmetingen ken ik niet.

Plaatsen nieuwe branddeur en 4 nieuwe binnendeuren

Voor onze ingrijpende energetische renovatie zoeken we een binnenschrijnwerker die niet enkel gewone binnendeuren doet, maar ook luchtdichte, goed isolerende (brand)deuren. Zie het bijgevoegd plan. Een binnendeur naar de kelder die goed geïsoleerd en luchtdicht moet zijn voor het E peil laag te houden. Een branddeur zou een goede oplossing zijn werd ons verteld, maar mocht er iets beter zijn horen we het graag. In onze studio moet een trap komen, het trapgat is nog niet aanwezig.

Plaatsen binnendeuren

Leveren en plaatsen van binnendeuren in kunststof + afkasting, vijf stuks. Dit betreft standaardmaten en ik zou graag de deuren in een grijze tint hebben.

Nieuwe binnendeuren plaatsen en omkadering afwerken

Drietal nieuwe binnendeuren plaatsen. Materiaal en type deur met vakman te bespreken. Ook de afwerking rondom de deuren te voorzien.

Plaatsen poutrels en lateien

Werken omvatten: - op gelijkvloers van twee grote naastliggende raamopeningen één grote raamopening maken voor schuifraam; - op gelijkvloers twee openingen voor binnendeuren (breedte 90cm) maken; - op verdieping één vrije opening van een binnendeur (breedte 80cm) verbreden tot 150 cm; - tussen verdieping en zolder in de betonnen vloerplaat van 10 cm dikte een trapopening maken van 205 cm x 250 cm.

Plaatsen binnendeuren

Wij zijn op zoek naar op maat gemaakte (6) binnen deuren in het wit + plaatsing.