Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Duffel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Duffel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Duffel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport trappen in Duffel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Duffel:

Deuren plaatsen

Deuren van merk Thys (of gelijkaardig) plaatsen, het zou gaan om 4 binnendeuren met standaardmaten (80 of 83 cm op 2 meter ongeveer).

Garage bouwen

Ik zou een garage willen bouwen van 8m13 lang en 3m breed. Deze komt tussen onze reeds gebouwde halfopen woning en de garage van de buren. Voor de gevelsteen hadden we graag dezelfde gebruikt die reeds bij de garage gebruikt is. Tegen de woning dient geen steen te komen, tegen de garage van de buren enkel een snelbouwsteen. Vooraan een sectionale poort en achteraan aan de zijkant een deur en aan de achterkant een raam. Ook de fundering moet men aanleggen.

Houten trap plaatsen

Er staat nu een metalen draaitrap uit de jaren 70. Wij willen deze graag vervangen. De huidige trap is zeer gevaarlijk. Wij willen een veiliger versie in hout. De trap moet ook een leuning hebben.

Houten trap plaatsen

Vakman voor een houten zweeftrap met een plat stuk in het midden van de trap en naar het eerste verdiep gericht en dat tussen 2 muren geplaatst. Renovatieproject.

Betonnen trap bekleden met composiet

Graag vakman om een nieuw gegoten betonnen trap te laten bekleden in composiet. Materiaal aan te kopen door vakman. Een trap met 18 verdiepingen. Breedte: 90 cm. Dubbele kwartdraai (180 graden).

Inloopdressing en bergruimte op maat maken

We zoeken een vakman voor het maken van een leefruimte met inloopdressing en bergruimte . Eventueel ook zolder afwerken met gyproc.

Serre plaatsen :STAR VICTORIA 162X236X181

Graag willen we de volledige plaatsing prijs voor de serre ,inclusief de fundering en een mat van kunstgras als vloer. De plaats is gemakkelijk te bereiken met een auto . Serre plaatsen :STAR VICTORIA 162X236X181

Herstellen of vervangen deur tuinhuis

De deur van het tuinhuis heft al enorm geleden onder het natte en onstuimige weer. 's Winters sluit deze niet meer en door de wind is deze al eens achterover gewaaid.

Plaatsen van trap in rubberwood

Trap naar zolderverdieping, rubber wood, onbehandeld. Zie plan. Ter plekke bezichtigen mogelijk. Kan meteen geplaatst worden.

Metalen trap plaatsen

Graag een metalen trap plaatsen: Dat is voor een tussen verdiep. Informatie: 6 treden, rechte trap, optrede 190 mm, aantrede 210 mm, gewenste kleur zwart, grenst aan 1 draagmuur, een leuning aan 1 zijde in zelfde materiaal en kleur, trapbreedte 70 cm, zo budgetvriendelijk als mogelijk. Bedankt, Silke De Donder