Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Edegem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Edegem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Edegem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Edegem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Edegem:

Herstellen raamkozijn

Deel van raamkozijn onderaan in de hoek moet vervangen worden wegens rottingsproces waarschijnlijk door houtzwam.

Vervanging houten binnendeuren

Graag wensen wij 4 houten binnendeuren te vervangen. Houten deuren.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik woon in een appartement en ik zou graag mijn voordeur laten vervangen. Momenteel een deur in hout, materiaal van de nieuwe deur is te bespreken.

Betontrap storten

Vernieuwen en vervangen van bestaande houten keldertrap. Hoogte ruimte 2 m, breedte opening +- 63 cm.

Trap afbreken en nieuwe plaatsen

Ik wil graag de buitentrap vanuit de veranda naar de tuin. Deze bestaat nu uit gietijzer/beton en wil graag een ijzeren of stalen trap met houten (open leggers). Rechte trap met (ik denk) 12 treden.

Plaatsing Tuinhuis Keter oakland

Graag zouden wij ons tuinhuis van Keter model oakland 7511 willen laten plaatsen in de tuin . De ondergrond is reeds voorzien en men kan het tuinhuis daarop meteen plaatsen en verankeren.

Betonplaat gieten en tuinhuis monteren

Blokhut Pila, 195 op 250cm, laten plaatsen. Ook de betonnen vloerplaat te gieten.

Houten trap op maat maken met lades

Trap te vervangen. De traptreden dienen laden te zijn. Onder de trap moet een kast worden voorzien voor jassen en schoenen. Met meerdere deuren uiteraard. Het gaat om een normale trap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. In de trap zit bovenaan 1 bocht van 90°.

Plaatsen van blokhut Lara met betonnen plaat

Plaatsen van blokhut Lara van 350 op 250 cm graag met betonnen plaat. (aankoopprijs 1. 399 EUR).

Luchtgommen van trap

Ik laat graag twee trappen met in totaal 33 treden gommen. De trapleuningen aan de muur dienen niet behandeld te worden. Ik voeg in de bijlage alvast een foto toe van de trap die er het slechtst aan toe is.