Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor nieuwe voordeur plaatsen:

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik woon in een appartement en ik zou graag mijn voordeur laten vervangen. Momenteel een deur in hout, materiaal van de nieuwe deur is te bespreken.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe voordeur plaatsen uit heel België:

Nieuwe voordeur plaatsen

Nieuwe voordeur in 2 delen voor rijhuis. 240cm hoog, 140cm breed. Met mat glas in elk deurdeel en goed aansluitend rondom en isolerend. Materiaal van de voordeur is nog niet beslist. Liefst staal of hout. Voorstel van ontwerp is meer dan welkom. De oude voordeur die er nu staat moet nog verwijderd worden.

Plaatsen worteldoek en onderhouden van tuin

- Oprit, klinkers aan voordeur + klinkerpad naar terras: vrijmaken van onkruid, zand aanleveren + inzanden. Ken de oppervlakte niet vanbuiten. - Aanleveren schors voor minimale bedekking van 8cm van plantenzones. - Aanleveren en plaatsing worteldoek van plantenzones.

Terras in betontegels plaatsen en betonnen trap plaatsen

Graag een betontrap plaatsen en betontegels op ons terras leggen. Terras +/- 50m² . Trap aan de voordeur, 7 treden van 1m breed en 15 cm hoog. Ook 8 m² aan de deur en 3 m² onderaan de trap.

Nieuwe voordeur plaatsen

De voordeur van mijn appartement te vervangen. De oude voordeur moet weg en een nieuw voordeur moet plaatsen die de vakman zelf aankoopt.

Aanpassingswerken uitvoeren om nieuwe ramen te plaatsen

Wij willen graag nieuwe ramen plaatsen, maar eerst zouden er wat aanpassingen gedaan moeten worden. Het gaat om 2 grote ramen die schuiframen worden, 2 grote rammen die smaller worden, 1 kleiner raam en dan 1 groot raam dat moet worden dichtgemaakt. Op zoek naar een vakman voor de metsel- en isolatiewerken. We hebben ook een betonnen platform boven onze voordeur wat we graag weg willen.

Herplaatsen oude houten dubbele voordeur

Wij wonen in een oud herenhuis waar de voordeur uit aluminium en glas is. Men moet dit vervangen door de oude, houten deur opnieuw te plaatsen.

Stevige binnendeur plaatsen

Ik wil graag een stevige binnendeur laten plaatsen als voordeur voor mijn appartement. De muur waarin de deur zal geplaatst worden is een zelfgemaakte muur. De hoogte is 203 cm, de breedte 79 cm.

Voordeur plaatsen

Voordeur plaatsen. In hout of aluminium.