Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor nieuwe voordeur plaatsen:

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik woon in een appartement en ik zou graag mijn voordeur laten vervangen. Momenteel een deur in hout, materiaal van de nieuwe deur is te bespreken.
Offertes van timmermannen voor timmerwerken uit Edegem (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe voordeur plaatsen uit heel België:

Gepolierde betonvloer plaatsen

Zou voor een oprit/padje voordeur moeten zijn. Dit voor ongeveer 85 m². Ook bekisting te voorzien.

Dubbele beglazing plaatsen

Enkel glas van een vierslag voordeur vervangen. Hier moet dubbele beglazing in komen. Hiernaast moet men ook in 3 houten ramen dubbele beglazing plaatsen.

Vervangen voordeur appartement

Ik ben eigenaar van een appartement waarvan de voordeur beschadigd is door verschillende klinken en niet meer te repareren is (zie foto's in bijlage). Ik zoek een vakman die een nieuwe inbraakveilige voordeur kan leveren en plaatsen op zeer korte termijn.

Aanleggen oprit met klinkers

Momenteel is de oprit met kiezel bedekt. Wij zouden graag de oprit (+/- 205 m²) laten plaatsen in Kandla grijs. Naast en achter de toekomstige car-oprit komt een voetpad van +/- 25 m² getrommelde klinkers of kleiklinkers. Aan de voordeur moeten minimaal drie bordesjes komen omwille van het hoogteverschil en wordt het voetpad eveneens in dezelfde getrommelde klinkers geplaatst (+/- 20 m².) Oprit 210m².

Restaureren oude eiken voordeur

Ik woon in een zeer oud huis (18de eeuw), de voordeur is een dubbele eiken deur, ongeveer 3 meter hoog) waarvan de rechterkant opendraait. Boven de deur is een glaspartij waarvan verschillende glazen kapot zijn (enkel glas). De deur sleept en gaat niet volledig meer open, het openen van de tweede vleugel is een hele klus waarbij een ladder nodig is. Graag had ik volgende aanpassingen bekeken : herstelling ophanging deur, opening 2de vleugel aanpassen zodat dit gemakkelijker gaat en een veiliger slot plaatsen. Eventueel ook glaspartij herstellen of een tweede raam voorplaatsen ter isolatie. Ik wil graag de verschillende mogelijkheden bekijken.

Nieuwe PVC ramen met isolatie glas plaatsen

Het huis is een 3 slaapkamer HOB, van de kleine landeigendom, gebouwd in 1969. Er zitten nog de originele houten ramen met enkel glas in het huis. Beschrijf huis: Voorgevel: groot living raam, voordeur, vierkant toilet raam, Barn door houten garagepoort. 3 paneel slaapkamer raam, 2 paneel badkamer raam. Zijgevel: twee garage raampjes, vierkant, van de nieuwe keuken Achtergevel: achterdeur, 2 paneel oude keuken raam (te vervangen met franse dubbele deur, + brik en drempel werk), living raam. 3 paneel slaapkamer, en 2 paneel slaap kamer glas.

Putboring voor gebruik besproeing tuin

Ik zou graag een put laten boren om mijn tuin te besproeien. Ik woon wel in een rijhuis dus kan ik maar juist binnen langs de voordeur,en eventueel raam. Achteraan is mijn tuin 5 meter breed en een 70 meter lang,ik heb ook een tuinhuis voor eventueel de pomp te plaatsen. Nu is mijn vraag kan er een put geboord worden (handmatig) ?

Gevel deels bekleden en dorpel plaatsen

Ik wil de zone rond het voordeurgeheel met travertijn laten bekleden. Ook had ik graag een dorpel aan de voordeur gehad.