Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Ekeren (Antwerpen):

Thys Steellookdeuren plaatsen

Drie enkele steellook deuren en 1 dubbele deur steellook plaatsen. Ik vermoed standaardafmetingen, maar er moeten nog houten deuren uit, dus de metingen moet ik nog doen.

Blokhut plaatsen en betonvloer gieten

Vakman voor het plaatsen van een blokhut. Kleine blokhut plaatsen + beton gieten.

Opbouwen drie garages in betonplaten

Achteraan in de tuin: gieten betonvloer en daarop drie garageboxen oprichten in betonplaten (ong.3/6m) met dak en poorten.

Pvc voordeur aanpassen

De voordeur zakt steeds sinds we in ons huis wonen en daardoor gaat hij niet altijd goed open of dicht. Momenteel gaat hij bijna niet meer open. Zou er een manier zijn om de ophanging te verstevigen?

Luchtgommen van trap

Betreft een ruime traphal met trap van 2 verdiepingen in alleenstaande woning.

Herstellen defecte houten schuifdeur van veranda

De schuifdeur van onze veranda gaat heel slecht open. We moeten ze manueel omhoog heffen om ze dan verder te laten kunnen rollen. Het hefmechanisme is blijkbaar defect. De deur dateert wel van in de jaren tachtig.

Keldertrap te vervangen

Wij willen een nieuwe eenvoudige rechte keldertrap laten plaatsen open, in hout of metaal Basis +/-1,60 m Breedte +/- 0,56 m Lengte +/- 2,58 m De trap moet mogelijk geplaatst worden voor week 42./ 2019

Zoldergat maken en vaste trap naar zolder plaatsen

Er zou een nieuw zoldergat moeten komen en een vaste trap boven de bestaande trap naar zolder toe. Het oude gat naar zolder terug dichten.

Herstellen dak houten tuinhuis

Door het onweer zijn er panelen van onze blokhutten onze zomerbar verschoven. We denken dat het bovenste stuk met dak er terug af moet en hersteld moet worden. Graag zou ik hier asap een bestek van laten opmaken voor herstelling.

Plaatsen van een trap

We willen een houten trap bestellen en laten plaatsten. Voor naar de zolder te gaan. Nu uitschuifbare trap. Opening aan te passen.