Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ekeren (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Ekeren (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Ekeren (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Ekeren (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Ekeren (Antwerpen):

Binnendeuren opnieuw en correct plaatsen

Twee jaar geleden hebben we grote renovatiewerken laten uitvoeren. Nu blijkt dat bij 4 nieuw geplaatste binnendeuren de kader enkel met pur is vastgezet waardoor deze deuren nu niet meer sluiten. Wij zijn op zoek naar een vakman die de huidige deuren opnieuw kan plaatsen zoals het hoort.

Garagepoort vervangen

Momenteel is er een ijzeren poort, deze is een vervanging toe. Dit moet geen elektrische poort zijn en qua materiaal moet bij het geheel van het huis aansluiten.

Voordeur vervangen

Momenteel staat er een houten deur met een houten frame, deze is aan vervanging toe; qua materiaalkeuze zouden we dit graag bespreken met de vakman, maar de voorkeur gaat uit naar PVC.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

Vaste houten trap plaatsen van 1ste verdiep naar zolder. Trap moet aansluiten qua vorm en uitvoering op trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep. Opmeting en advies over de mogelijke vorm (2 slagen) van de trap ter plaatsen is noodzakelijk.

Nieuwe trap in hout plaatsen

Een gat maken in de zolder om de trap naar toe te laten lopen. Vlizo trap eruit halen en een vaste (draai) trap laten zetten in hout. Lengtre trap: geen idee, wel 13 treden.

Nieuw zoldergat maken en trap plaatsen

Er is al een zoldergat met een uitklapbare trap deze moet toegemaakt worden dit moet vervangen worden door een nieuw zoldergat met een vaste trap

Garage verbreden en nieuwe kantelpoort steken

Verwijderen oude kantelpoort. Garageopening verbreden langst 1 zijde, de opening is nu 2,5m. Eventueel de gehele opening verplaatsen naar kant buren. Hierna plaatsen van nieuwe,liefst zo breed mogelijke, sectionaalpoort.

Onderste deel trap bekleden met hout

We willen het onderste deel van onze trap aanpakken. Onze trap bestaat uit volledig hout enkel het onderste deel is van steen. Graag zouden we het 1 geheel hebben dus een houten omkasting om de steen willen als dit mogelijk is. 1 grote trede + alee in steen

Dakramen vervangen

3 Oude dakvensters op zolder vervangen. Hout. 65 x 85.

Thys Steellookdeuren plaatsen

Drie enkele steellook deuren en 1 dubbele deur steellook plaatsen. Ik vermoed standaardafmetingen, maar er moeten nog houten deuren uit, dus de metingen moet ik nog doen.