Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Emblem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Emblem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Emblem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Emblem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Emblem:

Carport plaatsen

Graag willen wij onze bij Makro bestelde carport laten plaatsen. Afmetingen 300x543cm. Reeds besteld. Fundering leggen we zelf.

Blokhut Lounge plaatsen

Graag willen wij onze juist aangekochte blokhut laten plaatsen Het betreft de Blokhut Lounge 385 x 295 cm stalen dak geïsoleerd + vloer Lounge. De blokhut wordt geplaatst op een stabiele ondergrond van klinkers

Blokhut plaatsen

Plaatsen van blokhut VILLACH 415x320 CM De blokhut is reeds besteld bij Makro in Deurne levertijd ongeveer 6 weken + 2 weken droogtijd voor inpregnatie bij mij thuis.

Deur herstellen

Wegens diepe krabschade van een hond is de binnendeur merk D'hond beschadigd. Graag laten opschuren en terug vernissen.

Ingebouwde kasten maken

Ik wil graag een houten wand met twee deuren in onze inkomhal: één deur voor het toilet en één voor de vestiaire. Bovendien willen we ook graag prijs vragen voor het afwerken van onze ingemaakte kasten. Op dit ogenblik staat het binnenwerk er al, maar er moeten nog schuifdeuren voor gezet worden. Dit op onze slaapkamer en de traphal.

Vervangen wand vitrinekast en wand van een badkamerkast

Een achterwand van een Franse eiken vitrinekast moet vervangen worden en een wand van een badkamerkast. Graag hadden we een offerte hiervoor gekregen

Plaatsen van twee binnendeuren (blokdeuren)

Wij hebben nu twee gewone deuren beneden in de leefruimte, en zouden die graag vervangen door twee blokdeuren.

Roto raambeslag schuif-kipraam

Herstellen van schuif-kipraam. Het beslag is van het merk Roto Het handvat is stuk

Opmeten en maken van maat hoekkast voor ...

Opmeten en maken van maat hoekkast voor slaapkamer, 1 schab met deuren. Hoogte 67 cm, diepte 60 cm, breedte 3,05 m op 1,30 m

ik wens een trap van het eerste verdiep ...

ik wens een trap van het eerste verdiep naar de zolderruimte.