Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gestel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gestel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gestel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Gestel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gestel:

Geluidsisolerende voordeur plaatsen in appartement

De voordeur van het appartementsgebouw is een deur die automatisch sluit, en dit is heel duidelijk te horen in mijn appartement (GV). Daarom zou ik graag willen bekijken of de deur naar mijn appartement zou kunnen aangepast worden naar een geluidsisolerende deur, zodat het geluid bij het dichtslaan van de voordeur gedempt wordt. Grofweg zijn de afmetingen van de deur nu 92cm x 212cm. De deur is 4cm dik. Het slot is een driepuntslot.

Herstellen dubbele houten voordeur herenhuis

Wij zijn op zoek naar schrijnwerker die onze houten dubbele deur kan herstellen/renoveren. Dubbele voordeur dateert van 1911, is nog intact, sluit nog goed maar pin is vermoedelijk afgebroken, laat tocht door, en onderste panelen zijn niet meer mooi. Vanbinnen ontbreken de onderste dwarse latten. Ook volledig opnieuw afkitten. Het is echt een authentieke, oude deur. Wij gaan ook beginnen met renoveren, dus daar zoeken wij ook nog iemand voor.

Trap bekleden

De trap van het gelijkvloers naar het 1e verdiep loopt recht en telt 15 treden. De trap van het 1e naar het 2e verdiep heeft 2 maal een bocht en 15 treden. Er is onderaan een platform/grote trede. Indien mogelijk de bekleding laten doorlopen in de gang op het 2e verdiep. De trappen zijn in hout.

Plaatsen schuifraam

Ik wil graag een nieuwe schuifdeur/raam laten plaatsen naar de tuin toe en een dakvenster op zolder. Materiaal: PVC.

Houten trap met LED lichtjes plaatsen

2 Trappen plaatsen die beide 2/4 draai hebben. Met horizontale latten onder leuning LED lichtjes plaatsen van gelijkvloers tot zolder.

Houten trap plaatsen

Houten trap met dubbele kwartslag of halfslag trap naar zolder plaatsen.

Nieuwe inkomdeur plaatsen voor appartement

Graag zou ik willen weten of jullie deuren kunnen maken en plaatsen voor een appartement. Kunststof of aluminium. De deur moet ongeveer hetzelfde zijn als op de foto gezien alle deuren ongeveer hetzelfde moeten zijn in het gebouw. (de binnenkant van de appartement mag de deur een ander kleur hebben) Ik zou ook graag willen dat het een stevige deur is die eventueel geluidsisolerend is gezien er redelijk wat lawaai uit de gang komt. En ik vraag mij af of dit ook mogelijk is in de huidige omkadering of moet er een nieuwe worden gemaakt? Deze omkadering is van ijzer. Indien dit moet vervangen worden moet dit ook dezelfde kleur en vorm hebben als de andere appartement frame.

Carport plaatsen

we hadden graag een carport vast aan de zijkant van ons huis laten plaatsten. In dezelfde kleur als onze raamkozijnen. In antraciet zwart. Bij voorkeur pvc.

Trap zandstralen

Ik wil mijn geschilderde houten trap laten zandstralen Geschilderde houten trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep (2stukken) en van 1ste verdiep naar 2de verdiep zandstralen.

Traprenovatie uitvoeren

Zeer smalle trap bekleden of schilderen. Momenteel ligt er vilt op met vermoedelijk oud hout eronder. 2 Appartementen met gemeenschappelijk deel van 29 treden en 2 draaivlakken en 1 deel van 33 treden dat enkel van bovenbuur is. Graag goedkoopst mogelijke optie, kokos of sigal in zwart?