Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gierle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Gierle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Gierle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Gierle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Gierle:

Buitentrap in metaal plaatsen

Graag hadden we een steektrap laten plaatsen die een hoogte van 254 cm moet overbruggen. Dit in het staal, aluminium en RVS. De trap gaat van het dakterras naar de tuin. Langs links zal die tegen de muur moeten komen. Langs rechts zou er dan een leuning moeten voorzien worden.

Blokhut Lisa plaatsen

Vakman voor de plaatsing van de blokhut Lisa van 5,50 op 4 inclusief vloer en riolering. Funderingswerken ( betonnen vloerplaat) en montage

Ingemaakte kasten herstellen

Ten gevolge van waterschade zijn onze ingemaakte kasten onderaan beschadigd. Nu zouden we die graag laten herstellen.

Houten raam herstellen

Houten raam vervaardigd uit Afzelia is beschadigd na een inbraak. De balk tussen de vleugels en het bovenste halfronde raam is opengesplitst. Ook de onderste balk is gesplitst. Met koevoet de vleugels naar binnen gewrongen door de sloten trachten open te breken maar de houten balken zijn dan opengebarsten. Indien mogelijk herstellen, anders vervangen. Bij vervanging ook bestaande raam uitbreken, pleisterwerk terug aanbrengen, schilderen m.a.w. volledige prijsopgave voorzien. Afrekening door mezelf. Verzekering betaalt aan mij volgens geleverde offerte.

Velux plaatsen in schuin dak

Velux plaatsen op bovenverdieping in schuin dak

Inbouwmeubel schouw

Wij zouden graag een inbouwkastje hebben in onze schouw voor onze dvd speler en dergelijke in te zetten