Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Grobbendonk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Grobbendonk.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Grobbendonk of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Grobbendonk die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Grobbendonk:

Vergroten trapgat en vaste trap plaatsen

Vaste houten trap naar zolder plaatsen. Mogelijks moet het trapgat vergroot worden.

Houten trap plaatsen

Momenteel hebben we een uitklapbare zolder trap die we willen vervangen door een vaste trap. Vaste trap zou wel vanuit een andere ruimte moeten vertrekken dan de ruimte waar de zolder trap nu staat. De uitklapbare trap heeft 11 treden nu. We zouden ook zeker een plaatsbesparende trap willen.

Houten trap plaatsen

Het gaat over een vaste trap naar de zolder, ongeveer 3 meter. Nu staat er een valtrap van een 15tal treden. Er is mogelijk dat het gat zou moeten verplaatst worden.

Nieuwe pvc ramen plaatsen

4 houten ramen vervangen door nieuwe PVC ramen. Afmetingen zijn circa 120 x 160 cm.

Herstellen pvc voordeur

De voordeur sluit niet meer goed en de omkadering komt los

Nieuwe trap plaatsen in een nieuwbouw

Plaatsen van een houten trap over een hoogte van 2,80 meter.

Blokhut Edelweis plaatsen

Ik zou graag mijn Blokhut Edelweis 415 x 295 cm met roofing willen laten plaatsen. Er is reeds een fundering aanwezig.Informatie nodig over isolatie van blokhut.

Stand voor beurs op maat maken

Wij zijn opzoek naar een schrijnwerker die de volgende zaken voor ons kan maken voor onze stand op de beurs eind deze maand: - houten stand 80 x 50 x 40 x 15 PS: Mag hol zijn langs de binnenkant.

Bijbouwen garage

Ik wil een garage laten bijbouwen naast mijn huis. Het zou gaan over een garage van ongeveer 3 op 6 meter. De garage heeft een puntdak. Vooraan dient er een poort voorzien te worden, achteraan een enkele deur. De werken kunnen zo spoedig mogelijk gestart worden. Indien gewenst kan ik de plannen doorsturen.

Balustrade terras vervangen door balustrade long island stijl

De bestaande balustrade van ons huis moet vervangen worden door een nieuwe balustrade - long Island stijl.