Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Heist op den Berg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Heist op den Berg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Heist op den Berg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Heist op den Berg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Heist op den Berg:

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij een Tuinhuis Lounge 385 x 295 cm stalen dak met condensdoek laten plaatsen er dient ook nog een betonnen vloer geplaatst te worden.

Blokhut plaatsen

Graag plaatsing van blokhut achteraan in tuin. Dient ook nog te worden uitgegraven en beton te storten. Extra's dienen ook te worden geplaatst: dakgoten, houten vloer (nog niet zeker), houtstapelplaats, achterwand, stormbeveiliging. (zie bijlage voor visualisatie)

Blokhut Cambridge en ondergrond plaatsen

Graag willen wij volgende blokhut laten plaatsen, ook betonnen bodem moet nog voorzien worden. Dakgoten mogen er ook nog zeker bij, houten vloer is niet nodig. Het betreft blokhut Blokhut Cambridge 295 x 295 cm met extensie van 375 cm.

Parket en keukenkasten herstellen na waterschade

Door een lek in de CLOSE-IN boiler onder de wasbak in onze keuken is er vocht onder de parketvloer gekomen. De vloer komt nu op sommige plekken naar boven. Ook is de keukenkast rot geworden door dit vocht. Herstellingen uit te voeren.

Kast op maat maken

Wij wilden graag een maatwerk kast laten bouwen. De kast zou zich tussen twee muren bevinden en er mag ook een achterwand voorzien worden. Liefst hadden we dit in een gelijkaardig zwart/donker hout fineer gehad, maar indien mogelijk horen we ook graag het prijsverschil met mdf.

Plaatsen blokhut en gieten van beton vloer

Graag had ik het tuinhuis (blokhut) Edelweis 415x295 laten plaatsen. Ik zou graag ook een betonnen vloer (gewapend met betonnetten) laten gieten. Onder de vloer een doek om het opstijgend vocht tegen te houden.

Plaatsen tuinhuis Lara

Plaatsen blokhut Lara (350x250) met inbegrip betonnen vloerplaat en regenafvoerpijp.

Zandstralen van trap

Ik wil graag maar in trap laten zandstralen. Dit is een trap met een bocht zonder plateau. Die heeft 14 treden. Kleur van de trap is beige. Graag komen kijken ter plaatse.

Houten trappen plaatsen

Nieuwbouw : 2 houten trappen te plaatsen begin 2018. Beiden met een kwart draai en handleuning.

Elektrische rolluiken herstellen

Herstellen van 2 elektrische rolluiken op het gelijkvloers aan de grote schuiframen. De firma die de ramen en rolluiken hebben geplaatst zijn failliet. Ee heeft al iemand een kleine herstelling uitgevoerd maar op deze man kunnen we niet meer rekenen. Volgens hem ontbraken er belangrijke stukken waardoor enkele latten zijn afgesleten. De rolluiken zijn bijna 5 jaar oud.