Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hemiksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hemiksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hemiksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Hemiksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hemiksem:

Maken van trapkast onder trap op maat

ik ben op zoek naar iemand die kan zorgen voor mooie kasten op maat voor onder de trap en ook rechts naast de trap. Liefst iemand die zo snel als mogelijk eens een kijkje kan komen nemen en een offerte kan opstellen.

Hendel kip/schuifraam vervangen

Het metalen mechanisme van de hendel is doorgescheurd. De deur gaat eerst op kip stand en als je de hendel dan nog is naar beneden duwt komt de onderkant los zodat de deur open kan schuiven.

Metalen trap plaatsen

Ik zou een trap willen laten plaatsten achter aan het huis van aan de veranda (1ste verdieping) naar de tuin

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een blokhut Luna 3m x 3m met extensie van 3m. Inclusief plaatsen dakgoten. Beton is al voorzien.

Huidige trap verwijderen en nieuwe houten rechte trap plaatsen

Oude ijzeren draaitrap verwijderen, nieuwe houten rechte trap plaatsen met 2 x slag. Die staat in de hal.

Houten trap naar zolder plaatsen

Wij hebben momenteel een bestaande trap gelijkvloers -> slaapkamers. Deze moet uitgebreid worden zodat er eveneens een degelijke trap naar zolder kan. Dit wordt ooit een volwaardige kamer. Er is reeds een opening voorzien voor de trap. Ook een trapleuning. Trap met draai in.

Betontrap naar zolder plaatsen

Momenteel staat er een kikkertrap naar de zolder, ik zou hier graag een andere trap voorzien. Graag nu een prefab betontrap plaatsen voor naar de zolder.

Blokhut Lounge plaatsen

Ik zoek een vakman voor plaatsing van Blokhut Lounge 355 x 355 cm + extensie 325 stalen dak met condensdoek. Blokhut is nog niet besteld.

Schuifraam in pvc repareren

Ik heb een schuifraam in pvc naar een terras dat op de straat uitkomt. Naar verluidt is dat raam de laatste keer dat we ze open deden uit haar hengsels gevallen, en nu durf ik ze niet meer open doen. Moest het weer gebeuren, en ik krijg het raam niet meer toe, kan iedereen vrij naar binnen wandelen !

Houten trap vernieuwen

Huis werd helemaal verbouwd, we twijfelen tussen een renovatie van de trap met eventueel houten stukken erop geplaatst. Of een volledig nieuwe trap. Momenteel bezig met vloeren van de woning dus werken mogen vanaf september beginnen.