Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Herentals te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Herentals.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Herentals of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport timmerwerken in Herentals die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Herentals:

Binnendeur appartement op maat maken

Binnendeur op maat maken. Vb deur appartement (inkomdeur) veiliger, beter kwaliteit en slot. Houten binnendeur. Appartement.

Blokhut Lily plaatsen, en indien mogelijk 4 metalen tuinhuizen Regent

Plaatsen van blokhut lily, plaatsen van vloer inbegrepen. Eveneens had ik graag apart de prijs ontvangen voor het plaatsen van 4 metalen tuinhuizen Regent. Al deze artikelen zijn reeds besteld, de metalen tuinhuizen zijn reeds geleverd. Ook prijs opmaken voor gieten beton.

Oude voordeur restaureren

Onze voordeur dient te worden gerenoveerd: nieuw slot, indien nodig deurkader of deel ervan vervangen, nieuwe beglazing in deur. We willen bovendien de verf van de deur verwijderen (beitsen of zandstralen).

Parketvloeren opschuren, deuren schaven en ingebouwde kast maken

Parketvloeren op gelijkvloers, eerste- en tweede verdieping opschuren en behandelen. Het gaat om een goede 150 m² in totaal. Ook moet men enkele deuren bijschaven. Hiernaast nog een ingebouwde kast maken onder een schuin dak over een lengte van 5 meter.

Uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Plaatsen van opvouwbare zoldertrap. Er is een trapgat aanwezig.

Blokhut plaatsen

Graag hadden wij de Blokhut Cottage 295 x 760 cm van Makro laten plaatsen.

Renoveren van trap

Renovatie van een stenen trap in een jeugdhuis, trap moet gerenoveerd worden om wille van veiligheidsredenen.

Blokhut plaatsen

Bolkhut plaatsen zonder beton of vloeren en zonder dakbedekking. Type Chamois

Herstellen of vervangen deurkozijn

Zoals op de foto blijkt zou ik graag dit deurkozijn laten vervangen en/of herstellen

Wandkast op maat maken

Een volledig nieuwe wandkast in witte gladde melamineplaten maken. Afmetingen: 428 cm breedte, 262cm hoogte. Diepte: deel 1: 60 cm, deel 2: 30 cm. Graag met in totaal 29 legplanken, 1 deurkast voorzien waar inbouwijskast in terecht kan. 1 deel met een 'valse' uitneembare wand, daar er buizen achter lopen. Kast is door ons reeds uitgetekend.