Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor blokhut lily plaatsen, en indien mogelijk 4 metalen tuinhuizen regent:

Blokhut Lily plaatsen, en indien mogelijk 4 metalen tuinhuizen Regent

Plaatsen van blokhut lily, plaatsen van vloer inbegrepen. Eveneens had ik graag apart de prijs ontvangen voor het plaatsen van 4 metalen tuinhuizen Regent. Al deze artikelen zijn reeds besteld, de metalen tuinhuizen zijn reeds geleverd. Ook prijs opmaken voor gieten beton.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Herentals (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut lily plaatsen, en indien mogelijk 4 metalen tuinhuizen regent uit heel België:

Tuinhuis Lily plaatsen

Plaatsing blokhut Lily. Montage en levering.

Blokhut Lily plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Lily laten plaatsen en ook een betonnen ondergrond. 200 cm x 200 cm te gieten. Deze wordt geleverd op dinsdag 10 september

Blokhut Lily plaatsen

Blokhut plaatsen type LILY 205 OP 205. Te plaatsen op een terras in bankirai

Blokhut Lily plaatsen

Garage wil ik de blokhut Lily in st Pieters-Leeuw besteld laten plaatsen door uw diensten. De betonnen ondergrond Wordt volgende week geplaatst.

Blokhuis Lily of Wales plaatsen

Plaatsen van blokhut Lily 205 x 205 van Makro inclusief vloer en dakgoten en ook voor blokhut Wales 240 x 180 van Makro inclusief vloer en dakgoten.

Blokhut plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van het tuinhuis Lily 205x205.

Kleine blokhut Lily plaatsen

Wij willen graag een houten blokhut lily van makro van 2m05 op 2m05 laten plaatsen. Is er een prijsverschil als we er eveneens een houten vloer laten bij inplaatsen? Zo ja wat is dan de volledige prijs ?

Blokhut Lily plaatsen

Graag zouden wij de blokhut willen laten plaatsen ( lily 2m05 op 2m05) Is dit mogelijk in de maand juli? En wat is de kostprijs hiertoe?