Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Herselt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Herselt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Herselt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Herselt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Herselt:

Blokhut cube 500x324 plaatsen

Vakman nodig voor montage van tuinhuis die ik in de Makro zou willen kopen, het betreft tuinhuis cube 500x324 zoals foto in bijlage inclusief regenafvoer. Betonplaat is reeds klaar gegoten.

Houten draaitrap maken

Draaitrap, , geplaatst in de living, boven is de mezzanine in hout, onderaan vloertegels. Hoogte van beneden to boven ongeveer 280 cm Klassieke / landelijke maatwerk trap . Einde renovatie.

Blokhut Edelweis plaatsen

Graag hadden wij onze blokhut laten plaatsen. Blokhut Edelweis 415x295 cm.

Blokhut Edelweis plaatsen

Graag hadden wij onze blokhut laten plaatsen. Blokhut Edelweis 415x295 cm.

Blokhut Edelweis plaatsen

Graag hadden wij onze blokhut laten plaatsen. Blokhut Edelweis 415x295 cm.

Garagepoort vervangen

We moeten onze garagepoort (kantelpoort) kunnen vervangen door een nieuwe sectionaalpoort.

Blokhut plaatsen

Plaatsen van een tuinhuis/blokhut. 1 van dezen zullen we plaatsen. 1. Makro Blokhut Rimini 260 x 260 cm 2. Makro Tuinhuis Tokio 300 x 180 cm Er is reeds een beton voorzien. We hebben nog geen blokhut besteld aangezien we eerst naar motageprijzen op zoek zijn.

Verlenging bestaande carport

Wij zoeken een pro voor de verlenging van (3500 x 4750mm) van onze bestaande houten carport.

Herstellen van sluitmechanisme PVC raam

Eén van onze ramen (in PVC) is geblokkeerd: het kan niet worden geopend en ook niet op kipstand gezet worden. Wij zoeken iemand die sluitingsmechanisme kan herstellen.

Betonnen trap bekleden met hout

Het bekleden van een betontrap in nieuwbouwwoning . Betontrap heeft onderaan een draai van 90 graden . Bekleden met hout.