Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
bouwen van een garage met sandwichpanelen, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, carport met berging plaatsen op bestaande klinkers, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, leveren en plaatsen van 14 deuren, dressing met gesloten kasten maken, houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen, fundering en metalen tuinhuis voor fietsen te plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hoboken (Antwerpen):

Blokhut plaatsen

Vakman over het tuinhuis LUNA 295×295+300 te plaatsen. Betonplaat ligt er reeds.

Trappen plaatsen van eerste naar tweede en naar zolder

We willen graag onze huidige trap vernieuwen en een vaste trap laten steken naar de zolder. Graag willen we zeker weten dat dit praktisch haalbaar is in de zolder. We willen (gezien de smalle en kleine gang) een open houten trap met fijne smeedijzeren afwerking (ballustrade en leuning).

Raam herstellen

Het raam vooraan aan mijn appartement sluit niet meer. Het staat nu dus constant open. Het is een draai- en kipraam, maar dat is zelfs niet nodig. Het moet gewoon gesloten worden. Nu hangt er een groot hangslot op dat er ook zou moeten afgeknipt worden.

Motor rolpoort herstellen

Ik heb met de vrachtwagen bij het uitrijden van het magazijn 1 kant geraakt van de rolpoort deze was uit de reel gekomen na zelf een tijdje te proberen repareren heb ik deze in de rails terug gekregen nu sluit deze rolpoort maar bij openen stopt die half verwegen (motor).

Schrijnwerkerij - mdf - gyproc

Wij wensen een vals plafond (en zijwanden boven de keukenkasten) te laten steken en onze hal wat op te knappen met een gyproc of mdf-wand. Hierbij zijn 2 nieuwe schilderdeuren in te werken.

Enkele kleine klussen uitvoeren

Ik ben op zoek naar een klusjesman om enkele kleine klusjes uit te voeren. Het zou gaan om enkele Ikea kasten in elkaar te zetten, kastjes aan de muur te hangen en schappen op te hangen.

Aluminium schuifdeur herstellen

Mijn aluminium schuifdeur kan niet meer op slot. Reden is dat mijn huurder heel de voorkant er heeft afgehaald nadat deze stuk was. Dus mijn vraag wat kost dit als dit vervangen moet worden?

Vaste trap plaatsen

Ik wil graag een vaste trap maken naar de zolder toe. Aanpassing opening hoogstwaarschijnlijk. Nu is er een uitschuifbare trap.

Houten buitentrap vervangen door metalen trap

Momenteel een houten trap en die vervangen door een metalen trap. Dit is een buitentrap. Van terras naar gelijkvloers.

Wieltjes schuifdeur herstellen

Schuifdeur gaat zeer stroef open en dicht. Wieltjes zijn versleten is het mogelijk dit te herstellen of het onderdeel te vervangen door een gelijkaardig onderdeel.

Verwijderen oude trappen en plaatsen nieuwe trappen

Huidige situatie: Betreft twee verdiepen, houten trap met 1 bocht op bovenste deel van elke trap. Sluit aan op beton. Gewenst: nieuwe trappen voor beide verdiepen, verwijderen oude + plaatsen nieuw.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

We wensen een vaste trap te plaatsen naar de zolder. Dit is met een hoek, beneden een draai, en dan verder naar boven toe tussen twee muren. Leuning plaatsen. Dit zou plaatsvinden tussen twee muren. Tekeningen werden reeds door architect gemaakt. Er moet nog een gat naar de zolder gemaakt worden.

Herstellen houten schuifdeur

Houten Schuifdeur gaat moeilijk open en dicht . Waarschijnlijk aan rail onderkant Schuifraam ongeveer 160cm x 230cm Rail 500cm

Open houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping

Open trap zoals op foto met zij muurtje ,houten open treden, hoogte muur 3,62 m lengte kamer 4,20 m. Dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping. Trap komt tegen de muur. En aan de linkerzijde een trapleuning.

Zware houten garagepoort ophangen/aansluiten

Aan onze woning is vooraan een 2delige houten garage. De scharnieren hebben hun beste tijd gehad. Graag hadden we een betrouwbare aannemer gevonden die deze poort opnieuw kan voorzien van ophanging + mogelijk met elektrische motoren ( verzonken in de vloer? )

Herstellen mechanisme schuifraam

Wij hebben een groot schuif- en klikraam dat niet goed meer sluit.

Herstellen of vervangen inkomdeur van appartement

Deur en deuromlijsting vernieuwen of herstellen. Er is reeds een voorlopige herstelling uitgevoerd door het vervangen van de cylinder en het bijzetslot. De deur en deuromlijsting zelf dienen nog hersteld / vervangen te worden.

Dakraam Velux plaatsen

Op de zolder zou een velux moeten geplaatst worden aan de straatkant.

Herstellen mechanisme schuifraam

Mijn ramen sluiten niet volledig meer en ze rollen niet gemakkelijk, waardoor ik moeite heb om het te openen of te sluiten. Materiaal is aluminium.

Dubbele beglazing plaatsen

Op een dakappartement enkel glas vervangen naar dubbelglas tegen de zon. 1. 00X2. 00 1. 20X2. 00 2. 00X2. 25 3. 00X2. 00 1. 50X2. 00. Houten kozijnen.

Blokhut Bonn plaatsen

Blokhut van makro type Bonn 385 x 355 cm plaatsen (betonnen vloer al aanwezig met tegels). Blokhut wordt 23 augustus geleverd.

Terrasoverkapping in kunststof plaatsen

Ik wil een afdak boven het terras monteren juist boven de schuifdeur . 5 meter breed, moet een 3 a 4 meter diep zijn. Liefst in kunststof.

Herstellen afgebroken trede en trapleuning bevestigen

Onze trap naar zolder is verouderd en er is een trede afgebroken. Graag zouden wij een herstelling van deze traptrede willen en na laten kijken of de andere treden nog veilig in orde zijn. Ook is de trapleuning eraf en die hadden we graag bevestigd gehad. (Trapleuning is in ons bezit)

Herstelling van ingebouwde kast en vloer na waterschade

Een tijdje terug hebben wij te kampen gehad met waterschade naar aanleiding van een lek afkomstig van de bovenbuur, met als resultaat dat de ingebouwde kast volledig hersteld dient te worden (nieuwe planken + herschilderen) en ook de vloer werd beschadigd. De laminaat vloer ( 1 m²) heeft ter hoogte van de ingebouwde kast water geabsorbeerd en is bol komen te staan. Dit alles zou nu op kosten van de verzekering moeten hersteld worden.

Vaste houten trap plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Momenteel kleine trap met luikje. Trapgat zal aangemaakt moeten worden, want de trap gaat ergens anders komen. Houten trap met leuning, graag advies.