Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoboken (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoboken (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoboken (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, garage bouwen, vervangen van trap en een bijkomende trap plaatsen, kozijnen harmonicadeur kunststof, betontrap storten, toog op maat maken, zoldergat maken en vaste trap naar zolder, metalen trap plaatsen, betonnen bordessentrap plaatsen, overkapping in aluminium maken, trap naar zolder plaatsen, vaste trap naar zolder en opening maken, uitkasten buitenramen , plaatsen binnendeuren en opschuren parket, trappen vernieuwen, vaste trap naar zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hoboken (Antwerpen):

Zware houten garagepoort ophangen/aansluiten

Aan onze woning is vooraan een 2delige houten garage. De scharnieren hebben hun beste tijd gehad. Graag hadden we een betrouwbare aannemer gevonden die deze poort opnieuw kan voorzien van ophanging + mogelijk met elektrische motoren ( verzonken in de vloer? )

Herstellen mechanisme schuifraam

Wij hebben een groot schuif- en klikraam dat niet goed meer sluit.

Herstellen of vervangen inkomdeur van appartement

Deur en deuromlijsting vernieuwen of herstellen. Er is reeds een voorlopige herstelling uitgevoerd door het vervangen van de cylinder en het bijzetslot. De deur en deuromlijsting zelf dienen nog hersteld / vervangen te worden.

Dakraam Velux plaatsen

Op de zolder zou een velux moeten geplaatst worden aan de straatkant.

Herstellen mechanisme schuifraam

Mijn ramen sluiten niet volledig meer en ze rollen niet gemakkelijk, waardoor ik moeite heb om het te openen of te sluiten. Materiaal is aluminium.

Dubbele beglazing plaatsen

Op een dakappartement enkel glas vervangen naar dubbelglas tegen de zon. 1. 00X2. 00 1. 20X2. 00 2. 00X2. 25 3. 00X2. 00 1. 50X2. 00. Houten kozijnen.

Blokhut Bonn plaatsen

Blokhut van makro type Bonn 385 x 355 cm plaatsen (betonnen vloer al aanwezig met tegels). Blokhut wordt 23 augustus geleverd.

Terrasoverkapping in kunststof plaatsen

Ik wil een afdak boven het terras monteren juist boven de schuifdeur . 5 meter breed, moet een 3 a 4 meter diep zijn. Liefst in kunststof.

Herstellen afgebroken trede en trapleuning bevestigen

Onze trap naar zolder is verouderd en er is een trede afgebroken. Graag zouden wij een herstelling van deze traptrede willen en na laten kijken of de andere treden nog veilig in orde zijn. Ook is de trapleuning eraf en die hadden we graag bevestigd gehad. (Trapleuning is in ons bezit)

Herstelling van ingebouwde kast en vloer na waterschade

Een tijdje terug hebben wij te kampen gehad met waterschade naar aanleiding van een lek afkomstig van de bovenbuur, met als resultaat dat de ingebouwde kast volledig hersteld dient te worden (nieuwe planken + herschilderen) en ook de vloer werd beschadigd. De laminaat vloer ( 1 m²) heeft ter hoogte van de ingebouwde kast water geabsorbeerd en is bol komen te staan. Dit alles zou nu op kosten van de verzekering moeten hersteld worden.

Vaste houten trap plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Momenteel kleine trap met luikje. Trapgat zal aangemaakt moeten worden, want de trap gaat ergens anders komen. Houten trap met leuning, graag advies.

Draaitrap plaatsen

Ik zou graag een nieuwe trap laten plaatsen. Het gaat over een draaitrap van gelijkvloers naar het eerste verdiep doorlopend naar de zolder. Ik heb al enkele ideeën maar ik weet niet wat er mogelijk is in mijn huis. Ik wil sowieso gesloten treden omwille van de veiligheid voor kleine kinderen.

Trap verplaatsen en nieuwe vaste zoldertrap zetten

Ik wil een vaste trap van plaats veranderen beneden en een vaste trap naar de zolder maken. Momenteel is er een vlizotrap naar de zolder. De zolder is voldoende hoog.

Herstelling van deur na inbraak

Onze voordeur (PVC) gaat na de inbraak in onze woonst niet meer vlotjes dicht. Volgens het bedrijf die onze deuren/ramen heeft geplaatst zijn de scharnieren beschadigd. We krijgen hem soms moeilijk open en/of dicht. Daarbuiten zijn er inbraaksporen aan de deur en de mechanisme dat zou moeten worden hersteld.

Nazicht mechanischme schuifdeur

Wij hebben een schuifraam met een ophangsysteem. Je moet de schuifraam eerst op klik zetten en dan de klink naar boven zetten om de onderkant van de schuifraam los te maken en hem dan open te schuiven. Er is tijdens het openmaken van de deur ergens iets afgebroken waardoor deze zeer moeilijk sluit/opengaat. Kan er eens naar het mechanischme gekeken worden ?

Tuinhuis Tokio plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis Tokio plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond gegoten worden. Gelieve prijs inclusief dakgoten en ondergrond. Tuinhuis Tokio 360 x 180 cm

Herstellen van een schuifdeur

Ik zou graag een offerte willen vragen van een schuifdeur te herstellen en een veranda waterdicht te maken.

Renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder

Voor volgende werken zoek ik een vakman: - ofwel renovatie trap - ofwel nieuwe trap - maken van trapgat naar de zolder

Vaste trap met draai naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen, in hout met armleuning. Dit zou een draaitrap moeten zijn.

Blokhut plaatsen Luna

Graag willen wij een blokhut Luna laten plaatsen , Luna 290x290 cm+extensie 300 cm. Betonnen ondergrond staat klaar, enkel nog de goot zou geplaatst moeten worden.

Plaatsen van molenaarstrap

Standaard molenaarstrap met 15 treden en een linkse hoek onderaan. Van gelijkvloers naar eerste verdiep.

Houten trap herstellen

Ik had graag de twee houten trappen in mijn huis laten nakijken. Een paar treden piepen als je erop loopt, maar wat mij wat 'zorgen' maakt is mijn trap naar de tweede verdieping. Deze komt een millimeter ofzo los van de muur tijdens het begaan van de trap. Ik verwacht nu niet dat ik er direct ga doorzakken, maar met twee jonge kinderen had ik deze graag hersteld gezien.

Plaatsen van draaitrap

Draaitrap van 1ste verdieping naar zolder

Plaatsen van pvc kozijnen

Twee identieke kozijnen, 1. 10m H x 1. 25m B (buitenwerks). Dubbel raam waarvan 50% draai/kiep en 50% vast. Een maal links openslaand en een maal rechts openslaand. Buitenzijde in RAL7016 renovatieprofiel, binnenzijde in RAL9010 vlak.

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.