Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, trappen in rubberwood plaatsen, betontrap storten en buitentrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in nieuwbouw, metalen trappen plaatsen, betontrap storten, balustrade, trap en schutting plaatsen voor dakterras, houten trap plaatsen, houten trap plaatsen, houten trappen plaatsen, metalen trappen plaatsen, kozijnen harmonicadeur plaatsen, metalen buitentrap plaatsen, nieuwe trap plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hoboken (Antwerpen):

Verwijderen oude trappen en plaatsen nieuwe trappen

Huidige situatie: Betreft twee verdiepen, houten trap met 1 bocht op bovenste deel van elke trap. Sluit aan op beton. Gewenst: nieuwe trappen voor beide verdiepen, verwijderen oude + plaatsen nieuw.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen

We wensen een vaste trap te plaatsen naar de zolder. Dit is met een hoek, beneden een draai, en dan verder naar boven toe tussen twee muren. Leuning plaatsen. Dit zou plaatsvinden tussen twee muren. Tekeningen werden reeds door architect gemaakt. Er moet nog een gat naar de zolder gemaakt worden.

Herstellen houten schuifdeur

Houten Schuifdeur gaat moeilijk open en dicht . Waarschijnlijk aan rail onderkant Schuifraam ongeveer 160cm x 230cm Rail 500cm

Open houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping

Open trap zoals op foto met zij muurtje ,houten open treden, hoogte muur 3,62 m lengte kamer 4,20 m. Dit is van gelijkvloers naar eerste verdieping. Trap komt tegen de muur. En aan de linkerzijde een trapleuning.

Zware houten garagepoort ophangen/aansluiten

Aan onze woning is vooraan een 2delige houten garage. De scharnieren hebben hun beste tijd gehad. Graag hadden we een betrouwbare aannemer gevonden die deze poort opnieuw kan voorzien van ophanging + mogelijk met elektrische motoren ( verzonken in de vloer? )

Herstellen mechanisme schuifraam

Wij hebben een groot schuif- en klikraam dat niet goed meer sluit.

Herstellen of vervangen inkomdeur van appartement

Deur en deuromlijsting vernieuwen of herstellen. Er is reeds een voorlopige herstelling uitgevoerd door het vervangen van de cylinder en het bijzetslot. De deur en deuromlijsting zelf dienen nog hersteld / vervangen te worden.

Dakraam Velux plaatsen

Op de zolder zou een velux moeten geplaatst worden aan de straatkant.

Herstellen mechanisme schuifraam

Mijn ramen sluiten niet volledig meer en ze rollen niet gemakkelijk, waardoor ik moeite heb om het te openen of te sluiten. Materiaal is aluminium.

Dubbele beglazing plaatsen

Op een dakappartement enkel glas vervangen naar dubbelglas tegen de zon. 1. 00X2. 00 1. 20X2. 00 2. 00X2. 25 3. 00X2. 00 1. 50X2. 00. Houten kozijnen.

Blokhut Bonn plaatsen

Blokhut van makro type Bonn 385 x 355 cm plaatsen (betonnen vloer al aanwezig met tegels). Blokhut wordt 23 augustus geleverd.

Terrasoverkapping in kunststof plaatsen

Ik wil een afdak boven het terras monteren juist boven de schuifdeur . 5 meter breed, moet een 3 a 4 meter diep zijn. Liefst in kunststof.

Herstellen afgebroken trede en trapleuning bevestigen

Onze trap naar zolder is verouderd en er is een trede afgebroken. Graag zouden wij een herstelling van deze traptrede willen en na laten kijken of de andere treden nog veilig in orde zijn. Ook is de trapleuning eraf en die hadden we graag bevestigd gehad. (Trapleuning is in ons bezit)

Herstelling van ingebouwde kast en vloer na waterschade

Een tijdje terug hebben wij te kampen gehad met waterschade naar aanleiding van een lek afkomstig van de bovenbuur, met als resultaat dat de ingebouwde kast volledig hersteld dient te worden (nieuwe planken + herschilderen) en ook de vloer werd beschadigd. De laminaat vloer ( 1 m²) heeft ter hoogte van de ingebouwde kast water geabsorbeerd en is bol komen te staan. Dit alles zou nu op kosten van de verzekering moeten hersteld worden.

Vaste houten trap plaatsen

Wij zouden graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Momenteel kleine trap met luikje. Trapgat zal aangemaakt moeten worden, want de trap gaat ergens anders komen. Houten trap met leuning, graag advies.

Draaitrap plaatsen

Ik zou graag een nieuwe trap laten plaatsen. Het gaat over een draaitrap van gelijkvloers naar het eerste verdiep doorlopend naar de zolder. Ik heb al enkele ideeën maar ik weet niet wat er mogelijk is in mijn huis. Ik wil sowieso gesloten treden omwille van de veiligheid voor kleine kinderen.

Trap verplaatsen en nieuwe vaste zoldertrap zetten

Ik wil een vaste trap van plaats veranderen beneden en een vaste trap naar de zolder maken. Momenteel is er een vlizotrap naar de zolder. De zolder is voldoende hoog.

Herstelling van deur na inbraak

Onze voordeur (PVC) gaat na de inbraak in onze woonst niet meer vlotjes dicht. Volgens het bedrijf die onze deuren/ramen heeft geplaatst zijn de scharnieren beschadigd. We krijgen hem soms moeilijk open en/of dicht. Daarbuiten zijn er inbraaksporen aan de deur en de mechanisme dat zou moeten worden hersteld.

Nazicht mechanischme schuifdeur

Wij hebben een schuifraam met een ophangsysteem. Je moet de schuifraam eerst op klik zetten en dan de klink naar boven zetten om de onderkant van de schuifraam los te maken en hem dan open te schuiven. Er is tijdens het openmaken van de deur ergens iets afgebroken waardoor deze zeer moeilijk sluit/opengaat. Kan er eens naar het mechanischme gekeken worden ?

Tuinhuis Tokio plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis Tokio plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond gegoten worden. Gelieve prijs inclusief dakgoten en ondergrond. Tuinhuis Tokio 360 x 180 cm

Herstellen van een schuifdeur

Ik zou graag een offerte willen vragen van een schuifdeur te herstellen en een veranda waterdicht te maken.

Renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder

Voor volgende werken zoek ik een vakman: - ofwel renovatie trap - ofwel nieuwe trap - maken van trapgat naar de zolder

Vaste trap met draai naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen, in hout met armleuning. Dit zou een draaitrap moeten zijn.

Blokhut plaatsen Luna

Graag willen wij een blokhut Luna laten plaatsen , Luna 290x290 cm+extensie 300 cm. Betonnen ondergrond staat klaar, enkel nog de goot zou geplaatst moeten worden.

Plaatsen van molenaarstrap

Standaard molenaarstrap met 15 treden en een linkse hoek onderaan. Van gelijkvloers naar eerste verdiep.