Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hoboken (Antwerpen):

Deur en kader plaatsen

Het plaatsen van bestaande deur bekadering en plaatsen van balustrade,

Trap installeren

Er moet een trap van het eerste verdiep naar de tweede verdieping . Geplaatst worden met een overloop op ongeveer 3/4 vd hoogte. Renovatieproject. Houten trap. Nu een steile trap.

Klink van houten raam herstellen

Een van onze ramen gaat niet meer open. Klink is geblokkeerd. Houten raam.

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap met bordes in de midden . Deze trap moet een bestaande trap vervangen in de garage naar de eerste verdieping , daar de vorige niet mooi is en te smal is naar onze mening. Wij hadden gedacht aan een eiken of een beuken trap .

Zolder afwerken en trap steken

Trap aangekocht alsook laminaat leggen. Trapgat vergroten en afwerken.

Houten trap te plaatsen naar de zolder

Ik zou graag een trap laten plaatsen van de eerste verdieping naar de zolderverdieping. Zelf dachten we aan een L vormige trap (kwartslag onderaan) in basisuitvoering, hout. Het gat op de zolderverdieping moet nog gemaakt worden, en zal door mezelf of een externe firma gebeuren.

Oude beschadigde trap vervangen

Oude en beschadigde trap (door ouderdom en houtworm) vervangen/vernieuwen.

Blokhut RIMINI 260x260 plaatsen

Vakman voor leveren en plaatsen in blokhut RIMINI 260x260 + optie impregnatie De ondergrond (betonplaat 260x260) gaan we zelf aanleggen na overleg met plaatser Het betreft een gesloten bebouwing .

Raam van een dakkapel plaatsen

Ik wil graag een dakkapel plaatsen, van binnen doen wij alles zelf. Het gaat dus enkel om het plaatsen van het raam. Afmetingen bespreken wij graag met de vakman om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Metalen trap plaatsen

Kleine gang, trap richting zolder, smallere trap dan standaard, muren niet stevig genoeg voor een zwevende trap. Moet in februari-maart gebeuren, na de dakwerken.