Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoboken (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoboken (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoboken (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: bouwen garage, metsen Garage, trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen, twee nieuwe metalen zwevende trappen, rechte trap en draaitrap plaatsen, vervanging glaspartijen in meerdere meranti ramen, houten trap plaatsen, trapgat maken en trap plaatsen, harmonica terrasdeur, garage poorten vervangen, vervangen van trap naar zolder en nieuwe balustrade voorzien, houten garage bouwen, trap plaatsen 3,25 m hoogte, zoldertrap maken en bestaand opening dicht te maken, plaatsen van een gesloten houten trap voor zolder en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoboken (Antwerpen):

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.

Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen

Trapgat maken in houten plafond, kwartdraaitrap plaatsen en bestellen.

Dubbele grote deur plaatsen

We willen onze achtergevel die nu bestaat uit twee kleine ramen met een enkele deur in het midden veranderen in een grote, minstens dubbele deur.

Zandstralen en dichtmaken van trap

Zandstralen van de trap en optioneel dicht maken van de trap. Momenteel is zijn de trap treden open.

Herstelling draai/kipramen

Ik wil graag 3 draai/kiepramen laten afstellen of herstellen, afhankelijk van wat nodig is. Kozijnen zijn in hout. Deze ramen zijn een 8-tal jaar in gebruik en het sluitmechanisme werk niet meer naar behoren, wellicht omdat onderdelen versleten of verschoven zijn.

Tuinhuis afbreken, afvoeren en nieuw plaatsen

Tuinhuis afbreken, afvoeren en nieuw plaatsen.

Tuinhuis Chill plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis met een plat dak laten plaatsen (type Chill, 385 x 385). Ook moet er een betonnen ondergrond worden geplaatst. Graag uw prijs inclusief installatie van vloer en dakgoten.

Plaatsen van blokhut Luna

Graag prijs plaatsing blokhut en apart gieten van betonen vloer. 1x Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 380 cm 1 x Dakgoten. 1 x Zijwand 290 cm. 1 x Impregnatie blokhut bruin. 1 x Stormbeveiliging latten. Plaatsing zo snel mogelijk.

Nieuwe buitendeur plaatsen

Er hangt nu een houten deur als buitendeur voor het terras, de vakman zou ook de oude deur eruit moeten doen. Die gaat er uit en er komt een pvc deur. Er moet even naar gekeken worden om te begrijpen hoe de situatie er exact uitziet.

Houten keldertrap maken

Wegens water in de kelder hebben we een offerte nodig voor een houten keldertrap te laten maken.

Slede van meranti schuifdeur

Herstelling van schuifdeur +/- 2m lengte. Schuifrails na te kijken.

Schuifdeur verplaatsen

Ik wil de schuifdeur van mijn keuken ongeveer 2,40 meter naar achteren willen verplaatsen. Zo wordt mijn keuken groter en is er plaats voor mijn wasmachien en droogkast. Boven de deur zijn geen vertrekken aanwezig.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik heb dringend nieuwe voordeur nodig aan appartement. Moet op maat gemaakt en worden geplaatst.

Trap plaatsen van 1 s te verdiep naar zolder

Ik moet deze week beslissen over een nieuwe trap. Graag deze week nog een offerte. Afhankelijk van de mogelijkheden worden de plannen van de verdieping erboven aangepast. Dus asap. Een trap van de 1e verdieping naar de zolder verdieping (in renovatie). Dit betreft een rechte trap, graag komen zien ter plaatse omdat de mogelijkheden zeer ruim zijn.

Plaatsen/maken trap

Ik wil een trap plaatsen van de eerste naar de 2de verdieping. Het is een trap met 2X een kwartslag. Liefst gelijkend onze oude trap. De grote van het trapgat wordt ongeveer 320cm op 90 cm. Hoogte trap van vloer tot plafond is 250cm. Het trapgat wordt gemaakt op 8 april. Plaatsing graag in de loop van mei/juni

Deuren en branddeur plaatsen in een appartement

3 binnendeuren en 1 branddeur plaatsen in appartement. Deurkozijnen in ijzer deze blijven behouden.

Plaatsen van spiltrap

Ik wil graag een spiltrap die een hoogte van 3m kan overbruggen in een halve cirkel. De bedoeling is om de eerste verdieping van huis te verbinden met de slaapkamers op de zolderruimte.

Vervangen van ramen en kozijnen

Graag offerte voor het vervangen van 6 ramen en kozijnen.

Binnendeur in hout op maat

Ik wil graag een binnendeur op maat laten maken in hout. Het betreft een deur van 2. 00 m hoog op 0. 70 cm breed (bevestiging in een bepleisterde muur geen deurlijsten aanwezig en ook niet nodig.

Vastzetten van aluminium schuifraam

Alleminium schuifraam rolt uit zijn baan als je die opent

Tuinhuis monteren

Graag willen wij ons tuinhuis Wales 12 mm, 240 X 180 willen laten plaatsen. Wij hebben ook een vloer besteld (vloer Wales/Tokio 240 X 180).

Herstellen sluitingsmechanisme hefschuifraam

Groot hefschuifraam naar terras herstellen. Het sluitingsmechnisme is geblokkeerd.

Maken van nieuwe houten voordeur op maat

Nieuwe houten voordeur op maat.

Presentatiebakken in melamine

Prijs voor presentatiebakken in wit melamine 18mm met 2mm pvc boord 3x 1200mm hoogte(rug)met sokkel 400mm hoog en 500mm breed(bodemplaat 10mm lager dan bovenzijde sokkel) zwevend van de grond dmv achteruit liggende plint 2x bakken 1000mm breed op 2000mm lang, hoogte: 1x 250mm en 1x 500mm hoogte, met ondersteuning Kolombekleding mdf( te schilderen door klant)220 x220 hgt: 2590mm