Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hoboken (Antwerpen):

Herstellen scharnieren van PVC ramen

2 klikramen die nog amper open en toe gaan. Scharnieren zijn vervormd en kapot. Op zoek naar een vakman voor de herstelling.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij zouden graag van onze zolder een gebruikte ruimte willen maken. echter hebben we nu een zolderluikje met plooibare trap die we uithalen. Deze zouden we dan willen vervangen door een vaste trap. Opening aan te passen.

Krakende trappen herstellen

Op zoek naar een vakman om krakende traptreden te herstellen. Het betreft 2 rechte trappen met elk 15 treden.

Plaatsen van een branddeur

Een bestaande deur van de kelder moet vervangen worden door een branddeur 68x201cm

Houten binnentrap plaatsen

Van 1ste verdieping naar zolder vaste houten trap maken

Deur en kader plaatsen

Het plaatsen van bestaande deur bekadering en plaatsen van balustrade,

Trap installeren

Er moet een trap van het eerste verdiep naar de tweede verdieping . Geplaatst worden met een overloop op ongeveer 3/4 vd hoogte. Renovatieproject. Houten trap. Nu een steile trap.

Klink van houten raam herstellen

Een van onze ramen gaat niet meer open. Klink is geblokkeerd. Houten raam.

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap met bordes in de midden . Deze trap moet een bestaande trap vervangen in de garage naar de eerste verdieping , daar de vorige niet mooi is en te smal is naar onze mening. Wij hadden gedacht aan een eiken of een beuken trap .

Zolder afwerken en trap steken

Trap aangekocht alsook laminaat leggen. Trapgat vergroten en afwerken.