Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hoboken (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoboken (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Hoboken (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hoboken (Antwerpen):

Trapgat maken betonnen vloer zolder

Zolder moet worden omgevormd naar een slaapkamer, daarom moet er: - een trapgat gemaakt worden in de betonnen vloer - een vaste trap gezet worden - oud gat van zolderluik moet gedicht worden

Plaatsen schuifraam

Ik wil graag een nieuwe schuifdeur/raam laten plaatsen naar de tuin toe en een dakvenster op zolder. Materiaal: PVC.

Trap zandstralen

Ik wil mijn geschilderde houten trap laten zandstralen Geschilderde houten trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep (2stukken) en van 1ste verdiep naar 2de verdiep zandstralen.

Blokhut Lyon plaatsen

Blokhut Lyon 4.15m x 2.95m plaatsen. Dakpannen en dakgoot plaatsen. -

Blokhut Tokio en betonplaat plaatsen

Graag zouden we een blokhut Tokio 300x180 cm van Makro laten plaatsen met een betonnen ondervlak. Het tuinhuisje moet ook de bijhorende vloer en dakgoot hebben.

Inkomdeur in een appartement plaatsen

Wij willen graag een toegangsdeur appartement in appartsblok vervangen door een stevigere deur en omlijsting met driepuntsslot. Op het gelijkvloers in hout of aluminium.

Trap verplaatsen

Bestaande opening naar zolder dicht maken en nieuwe opening maken voor trap boven huidige trap. Dit in een vloer uit betonplaat. Daarna zouden we graag een nieuwe trap laaten plaatsen van hout.

Luchtgommen houten trap

Er werden deze week houtwormen gevonden in onze trap.. We moeten dit zo snel mogelijk behandelen. Daarvoor moeten de lagen vernis e.d. verwijderd worden. Daarbij willen we graag professionele hulp inschakelen. Onze trap heeft 17 treden.

Houten ramen herstellen

Ons huis heeft dubbele beglazing, maar de houten schrijnwerk van zeven ramen is aan herstelling toe. Ook de dakgoten (houtwerk) moeten hersteld worden. Afschuren en herstellen.

Trapbekleding in laminaat plaatsen

Renovatie van twee trappen van het gelijkvloers naar de eerste verdieping en vervolgens naar de tweede verdieping.