Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoboken (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoboken (Antwerpen) heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoboken (Antwerpen) u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoboken (Antwerpen) of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoboken (Antwerpen) bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, houten rustieke plafond maken voor keuken en living, toog en kast op maat maken, twee trappen plaatsen, plaatsen van houten draaitrrap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Hoboken (Antwerpen) staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hoboken (Antwerpen):

Trap verplaatsen en nieuwe vaste zoldertrap zetten

Ik wil een vaste trap van plaats veranderen beneden en een vaste trap naar de zolder maken. Momenteel is er een vlizotrap naar de zolder. De zolder is voldoende hoog.

Herstelling van deur na inbraak

Onze voordeur (PVC) gaat na de inbraak in onze woonst niet meer vlotjes dicht. Volgens het bedrijf die onze deuren/ramen heeft geplaatst zijn de scharnieren beschadigd. We krijgen hem soms moeilijk open en/of dicht. Daarbuiten zijn er inbraaksporen aan de deur en de mechanisme dat zou moeten worden hersteld.

Nazicht mechanischme schuifdeur

Wij hebben een schuifraam met een ophangsysteem. Je moet de schuifraam eerst op klik zetten en dan de klink naar boven zetten om de onderkant van de schuifraam los te maken en hem dan open te schuiven. Er is tijdens het openmaken van de deur ergens iets afgebroken waardoor deze zeer moeilijk sluit/opengaat. Kan er eens naar het mechanischme gekeken worden ?

Tuinhuis Tokio plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis Tokio plaatsen. Ook dient er een betonnen ondergrond gegoten worden. Gelieve prijs inclusief dakgoten en ondergrond. Tuinhuis Tokio 360 x 180 cm

Herstellen van een schuifdeur

Ik zou graag een offerte willen vragen van een schuifdeur te herstellen en een veranda waterdicht te maken.

Renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder

Voor volgende werken zoek ik een vakman: - ofwel renovatie trap - ofwel nieuwe trap - maken van trapgat naar de zolder

Vaste trap met draai naar zolder

Een vaste trap naar de zolder plaatsen, in hout met armleuning. Dit zou een draaitrap moeten zijn.

Blokhut plaatsen Luna

Graag willen wij een blokhut Luna laten plaatsen , Luna 290x290 cm+extensie 300 cm. Betonnen ondergrond staat klaar, enkel nog de goot zou geplaatst moeten worden.

Plaatsen van molenaarstrap

Standaard molenaarstrap met 15 treden en een linkse hoek onderaan. Van gelijkvloers naar eerste verdiep.

Houten trap herstellen

Ik had graag de twee houten trappen in mijn huis laten nakijken. Een paar treden piepen als je erop loopt, maar wat mij wat 'zorgen' maakt is mijn trap naar de tweede verdieping. Deze komt een millimeter ofzo los van de muur tijdens het begaan van de trap. Ik verwacht nu niet dat ik er direct ga doorzakken, maar met twee jonge kinderen had ik deze graag hersteld gezien.

Plaatsen van draaitrap

Draaitrap van 1ste verdieping naar zolder

Plaatsen van pvc kozijnen

Twee identieke kozijnen, 1. 10m H x 1. 25m B (buitenwerks). Dubbel raam waarvan 50% draai/kiep en 50% vast. Een maal links openslaand en een maal rechts openslaand. Buitenzijde in RAL7016 renovatieprofiel, binnenzijde in RAL9010 vlak.

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.

Trapgat maken en kwardraaitrap plaatsen

Trapgat maken in houten plafond, kwartdraaitrap plaatsen en bestellen.

Dubbele grote deur plaatsen

We willen onze achtergevel die nu bestaat uit twee kleine ramen met een enkele deur in het midden veranderen in een grote, minstens dubbele deur.

Zandstralen en dichtmaken van trap

Zandstralen van de trap en optioneel dicht maken van de trap. Momenteel is zijn de trap treden open.

Herstelling draai/kipramen

Ik wil graag 3 draai/kiepramen laten afstellen of herstellen, afhankelijk van wat nodig is. Kozijnen zijn in hout. Deze ramen zijn een 8-tal jaar in gebruik en het sluitmechanisme werk niet meer naar behoren, wellicht omdat onderdelen versleten of verschoven zijn.

Tuinhuis afbreken, afvoeren en nieuw plaatsen

Tuinhuis afbreken, afvoeren en nieuw plaatsen.

Tuinhuis Chill plaatsen

Graag willen wij een tuinhuis met een plat dak laten plaatsen (type Chill, 385 x 385). Ook moet er een betonnen ondergrond worden geplaatst. Graag uw prijs inclusief installatie van vloer en dakgoten.

Plaatsen van blokhut Luna

Graag prijs plaatsing blokhut en apart gieten van betonen vloer. 1x Blokhut Luna 290 x 290 cm + extensie 380 cm 1 x Dakgoten. 1 x Zijwand 290 cm. 1 x Impregnatie blokhut bruin. 1 x Stormbeveiliging latten. Plaatsing zo snel mogelijk.

Nieuwe buitendeur plaatsen

Er hangt nu een houten deur als buitendeur voor het terras, de vakman zou ook de oude deur eruit moeten doen. Die gaat er uit en er komt een pvc deur. Er moet even naar gekeken worden om te begrijpen hoe de situatie er exact uitziet.

Houten keldertrap maken

Wegens water in de kelder hebben we een offerte nodig voor een houten keldertrap te laten maken.

Slede van meranti schuifdeur

Herstelling van schuifdeur +/- 2m lengte. Schuifrails na te kijken.

Schuifdeur verplaatsen

Ik wil de schuifdeur van mijn keuken ongeveer 2,40 meter naar achteren willen verplaatsen. Zo wordt mijn keuken groter en is er plaats voor mijn wasmachien en droogkast. Boven de deur zijn geen vertrekken aanwezig.

Nieuwe voordeur plaatsen

Ik heb dringend nieuwe voordeur nodig aan appartement. Moet op maat gemaakt en worden geplaatst.