Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trappen renoveren:

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen renoveren uit heel België:

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.

Volledige traphal te renoveren

Wij willen graag onze traphal (het huis telt 2 verdiepen met tussenverdiep) renoveren. Hieronder verstaan wij: de houten lambrisering schilderen in wit, alsook de houten trap (ca. 30 trappen, cfr. Foto's in bijlage). Verder hadden wij de trap ook graag bedekt gezien met een zwart tapijt om een traploper effect te creëren.

Trap vernieuwen of renoveren

Wij willen onze bestaande trap laten renoveren of vernieuwen. Het is één trap van gelijkvloers naar eerste verdieping met 15 treden (2 treden, verloop, 13 treden) en een zelfde trap naar de bovenste verdieping maar met in totaal 16 trappen.

Betonnen trappen renoveren

Renoveren van de trappen: De trappen zijn draaiende trap op as van beton er is een grote barst in de bovenste trap tussen verdiep 1 en 2 daardoor zijn er veel stukken beton losgekomen. De trappen zijn dus ook niet stabiel je voelt het trillen als je de trappen gebruikt.

Zandstralen trappen

Zandstralen of renoveren van houten trap. Dit zijn twee rechte trappen met een bocht in.

Trappen renoveren of vervangen

Wij willen onze huidige trappen vervangen of renoveren. Dit is een houten trap met een ijzeren stam onder. Tredes vervangen en ballustrade vervangen. Graag prijsofferte voor zwevende trap. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.

Trappen renoveren

Volledig trap renoveren Houten trappen bekleden. Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.

Renoveren van trappen

Ik wil twee trappen laten renoveren Eerste 15 treden gesloten, kant aan muur andere kant ballustrade recht, momenteel geverfd met tapijtjes erop. Tweede trap open recht bevestigd aan, kant van de muur 14 treden Afwerking: Laminaat.