Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trappen renoveren:

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen renoveren uit heel België:

Trap vernieuwen of renoveren

Wij willen onze bestaande trap laten renoveren of vernieuwen. Het is één trap van gelijkvloers naar eerste verdieping met 15 treden (2 treden, verloop, 13 treden) en een zelfde trap naar de bovenste verdieping maar met in totaal 16 trappen.

Betonnen trappen renoveren

Renoveren van de trappen: De trappen zijn draaiende trap op as van beton er is een grote barst in de bovenste trap tussen verdiep 1 en 2 daardoor zijn er veel stukken beton losgekomen. De trappen zijn dus ook niet stabiel je voelt het trillen als je de trappen gebruikt.

Zandstralen trappen

Zandstralen of renoveren van houten trap. Dit zijn twee rechte trappen met een bocht in.

Trappen renoveren of vervangen

Wij willen onze huidige trappen vervangen of renoveren. Dit is een houten trap met een ijzeren stam onder. Tredes vervangen en ballustrade vervangen. Graag prijsofferte voor zwevende trap. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.

Trappen renoveren

Volledig trap renoveren Houten trappen bekleden. Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.

Renoveren van trappen

Ik wil twee trappen laten renoveren Eerste 15 treden gesloten, kant aan muur andere kant ballustrade recht, momenteel geverfd met tapijtjes erop. Tweede trap open recht bevestigd aan, kant van de muur 14 treden Afwerking: Laminaat.

Renoveren van trappen

Renovatie van 2 trappen.Betreft 2 trappen met een totaal van 30 treden, en alsook te bekijken hoe de afwerking dient te gebeuren van de leuningen. Foto's ter beschikking.

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik wil de voorgevel aanpassen en de trappen binnen in huis aanpassen om meer ruimte te creëren. Op zolder wil ik graag een douche en een terras. Huis is volledig te renoveren, nieuwe elektriciteit en watervoorziening. Beton vloer en vloerverwarming op gelijkvloers en in de tweede verdieping en derde geen vloerverwarming. Er moeten nieuwe ramen overal geplaatst worden. Er bestaan geen plannen van de huis. Ik zou graag willen weten hoeveel dat het ongeveer kost om 3D plannen te hebben en de aanwezigheid tijdens de werken?