Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trappen renoveren:

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen renoveren uit heel België:

Plannen voor renoveren rijwoning

Ik heb een kostenraming nodig voor de verbouwings/renovatiewerken voor mijn kredietaanvraag. We willen de woning renoveren van boven tot beneden. Trappen verplaatsen als dit mogelijk is. En boven de keuken willen we een extra slaapkamer bouwen zodat we de huidige slaapkamer kunnen gebruiken als badkamer. Als dit natuurlijk mag van de stedenbouwdienst. We willen zelf zoveel mogelijk doen om de kosten te drukken. Is het introductiegesprek gratis?

Trap renoveren en bekleden

Renoveren van 2 trappen. Zandstralen en bekleden van trappen. Ter plaatse komen kijken.

Volledige trappen hal renoveren

Vernieuwen van trappenhal: Nieuwe trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping en van eerste verdieping naar de tweede verdieping. Nieuwe muur optrekken (gyproc) met schuifdeur in trappenhal, draagmuur uitbreken, elektriciteit plaatsen.

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.

Volledige traphal te renoveren

Wij willen graag onze traphal (het huis telt 2 verdiepen met tussenverdiep) renoveren. Hieronder verstaan wij: de houten lambrisering schilderen in wit, alsook de houten trap (ca. 30 trappen, cfr. Foto's in bijlage). Verder hadden wij de trap ook graag bedekt gezien met een zwart tapijt om een traploper effect te creëren.

Trap vernieuwen of renoveren

Wij willen onze bestaande trap laten renoveren of vernieuwen. Het is één trap van gelijkvloers naar eerste verdieping met 15 treden (2 treden, verloop, 13 treden) en een zelfde trap naar de bovenste verdieping maar met in totaal 16 trappen.

Betonnen trappen renoveren

Renoveren van de trappen: De trappen zijn draaiende trap op as van beton er is een grote barst in de bovenste trap tussen verdiep 1 en 2 daardoor zijn er veel stukken beton losgekomen. De trappen zijn dus ook niet stabiel je voelt het trillen als je de trappen gebruikt.

Zandstralen trappen

Zandstralen of renoveren van houten trap. Dit zijn twee rechte trappen met een bocht in.