Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trappen renoveren:

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen renoveren uit heel België:

Trappen renoveren of vervangen

Wij willen onze huidige trappen vervangen of renoveren. Dit is een houten trap met een ijzeren stam onder. Tredes vervangen en ballustrade vervangen. Graag prijsofferte voor zwevende trap. Ter plaatse komen kijken voor advies en prijs.

Trappen renoveren

Volledig trap renoveren Houten trappen bekleden. Beste ter plaatse komen kijken door een vakman.

Renoveren van trappen

Ik wil twee trappen laten renoveren Eerste 15 treden gesloten, kant aan muur andere kant ballustrade recht, momenteel geverfd met tapijtjes erop. Tweede trap open recht bevestigd aan, kant van de muur 14 treden Afwerking: Laminaat.

Renoveren van trappen

Renovatie van 2 trappen.Betreft 2 trappen met een totaal van 30 treden, en alsook te bekijken hoe de afwerking dient te gebeuren van de leuningen. Foto's ter beschikking.

Plannen tekenen en kostenschatting maken voor renovatie

Ik wil de voorgevel aanpassen en de trappen binnen in huis aanpassen om meer ruimte te creëren. Op zolder wil ik graag een douche en een terras. Huis is volledig te renoveren, nieuwe elektriciteit en watervoorziening. Beton vloer en vloerverwarming op gelijkvloers en in de tweede verdieping en derde geen vloerverwarming. Er moeten nieuwe ramen overal geplaatst worden. Er bestaan geen plannen van de huis. Ik zou graag willen weten hoeveel dat het ongeveer kost om 3D plannen te hebben en de aanwezigheid tijdens de werken?

Renoveren trap

Renovatie van de trappen. Graag ter plaatse komen kijken voor advies en prijsofferte.

Renovatie appartement badkamer-keuken-trappen-schilderswerken

Wij zijn van plan om ons appartement te renoveren: het is een triplex die gestript is. 1.Er moet een volledige badkamer en keuken geplaatst worden. 2.Vloerbekleding. 3.Schilderwerken. 4.Trappen renoveren, nieuwe treden en leuningen aanpassen. Dat zijn houten trappen met een draaiing.

Bekleden trappen met tapijt

We hebben 3 identieke huizen naast elkaar, die we volledig renoveren. De 3 trappen zouden we graag met sisal laten bekleden.