Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trappen renoveren:

Trappen renoveren

Ik wil mijn trappen renoveren of vervangen. Trappen kwart draai maken veel te veel lawaai dus vervangen of stabiliseren.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Hoboken (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen renoveren uit heel België:

Trapleuning plaatsen

Waar moet de borstwering geplaatst worden? : binnen In welke uitvoering heb je interesse? : modern / tijdloos In welke materialen heb je interesse? : inox / RVS Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? : greep met muurbevestiging. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : heb 2 ronde trappen van hardhout leuningen en spijlen wil ik vervangen voor RVS en traptrede renoveren

Huis renoveren

Bouwjaar: 1970 Grondoppervlakte 111 vierkante meter Bewoonbare oppervlakte 100 vierkante meter Huidige aantal slaapkamers: 3 ; we willen er 4 slaapkamers van maken verwarming: Kachels op gas ; we willen centrale verwarming voor het hele huis beglazing: niet te renoveren Dak is al vernieuwd Doel verbouwing: Badkamer wordt verplaatst van het gelijkvloers naar de 1ste verdieping. Waardoor de ruimte van de keuken en living groter wordt. Keuken + living volledig te vernieuwen + aanleg tegels. Veranda moet verder worden afgewerkt. Zolder wordt opgesplitst naar 2 ruimtes + plaatsing van 2 nieuwe trappen. Plaatsen van centrale verwarming. Staat Elektriciteit nog onbekend

Renoveren van tuinpad

Een tuinpad van een kleine 2 meter breed en 10 - 12 meter lang , in breuksteen, is verzakt door het rooien van een boom, enkele jaren geleden. Die stond er pal naast. Het pad loopt uit op 2 aparte betonnen trappen naar het gazon, elk met 2 treden. Zelfde breedte. Eén vertoont een diepe barst. Bedoeling is het geheel te renoveren , met behoud van de breukstenen.

Herstellen trap en trapbekleding in laminaat

Graag de trap bekleden met laminaat en hier en daar herstellingen. De trap is verouderend. Vandaar mijn plan om dit te laten renoveren. Er zijn hier en daar scheurtjes te zien . We hebben ongeveer 28 trappen en 30 treden

Plannen voor renoveren rijwoning

Ik heb een kostenraming nodig voor de verbouwings/renovatiewerken voor mijn kredietaanvraag. We willen de woning renoveren van boven tot beneden. Trappen verplaatsen als dit mogelijk is. En boven de keuken willen we een extra slaapkamer bouwen zodat we de huidige slaapkamer kunnen gebruiken als badkamer. Als dit natuurlijk mag van de stedenbouwdienst. We willen zelf zoveel mogelijk doen om de kosten te drukken. Is het introductiegesprek gratis?

Trap renoveren en bekleden

Renoveren van 2 trappen. Zandstralen en bekleden van trappen. Ter plaatse komen kijken.

Volledige trappen hal renoveren

Vernieuwen van trappenhal: Nieuwe trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping en van eerste verdieping naar de tweede verdieping. Nieuwe muur optrekken (gyproc) met schuifdeur in trappenhal, draagmuur uitbreken, elektriciteit plaatsen.

Renoveren van houten trappen en verwijderen van 1 trap

Er zijn 2 houten trappen die vernieuwd/gerenoveerd moeten worden, en 1 die helemaal weg mag. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste , en van eerste naar tweede verdieping, en dan een die weg moet.

Partners

Partners van Casius