Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoogstraten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hoogstraten.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hoogstraten of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Hoogstraten die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hoogstraten:

Trap bekleden

Beiden trappen zijn recht. Met elks 16 treden. De trap van gelijkvloers (0) naar de eerste verdieping (1) ligt tussen 2 muren (88cm breed) op de eerste 4 treden na, hier is het aan de linkerkant open en zou het gat onder de trap moeten worden afgekast. De trap van het 1ste verdiep naar de 2de ligt volledig tussen 2 muren in, 16 tredes en ook 88cm breedte. De staat van de trappen is gestort beton en dient dus uitgeniveleerd te worden. De hoogte van de laatste trede wijkt iets af van de andere treden door de vloeropbouw. Aan de zijkanten van de treden hoeven wij geen 'wangen', de tredes mogen mooi aansluiten met de muur. De treden mogen gewoon recht zijn. trapbekleding - liefst HPL of natuursteen

Garage met dubble deuren te bekleden in hout

Onze garage zal vooraan en achteraan twee dubbele deuren in aluminium hebben. Deze zijn voorzien om bekleed te worden. De bedoeling is om de garage vooraan en achter volledig te bekleden met hout. De garage heeft vooraan aan de buitenzijde een overhang waarvan het plafond ook mee bekleed moet worden.

Trap met hout bekleden

Betonnen trap die nog verder moet afgewerk worden : 6 treden 80x20x18 cm, platform 105-175 cm, nog eens 6 treden 80x20x18 cm Trap bekleden met houtwerk of gepolieerd beton.

Monteren van 8 binnendeuren

Monteren van 8 binnendeuren van Doors4Life.

Schuifraam met gu profiel sluit niet meer onderaan

Ons aluminium schuifraam met gu profiel sluit niet meer onderaan, terwijl het bovenaan tot halverwege perfect dicht gaat. De klink was afgebroken en is hersteld maar sindsdien zitten we met dit probleem.

Zandstralen van trap

Wij willen graag een trap (3 delen laten zandstralen). Is het mogelijk om hiervoor langs te komen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn? Dit is een rechte trap, in drie delen.

Maatwerk boekenkast

Ik wil een boekenkast op maat waarin de tv kan worden geplaatst. 2.20m (kamerhoog) x 1,30 à 1.40m onderaan kastjes - erboven planken boeken + tv

Badkamerkast maken

Betreft een prijsofferte van een badkamerkast. Graag had ik een offerte aangevraagd van een badkamerkast met de volgende afmetingen: hoogte: 2 m breedte: 80 cm diepte: 32 cm IK had graag een kast met 2 deurtjes, en met een lade onderaan over de gehele breedte. Het zou uitgevoerd moeten worden in vochtbestendig materiaal in het mat wit. Graag uw prijs, inclusief plaatsing.

Binnenafwerking van deuren en gordijnkasten

Afwerking van deuren, gordijnkasten, trappen

13 binnendeuren

Wij willen 13 binnendeuren, verfdeuren glad met omlijsting, geplaatst hebben. Graag offerte hiervoor. Willen in eerste instantie een prijsindicatie hebben, vandaar ook dat budget ingevuld staat zoals het nu staat.