Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hove te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Hove.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Hove of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Hove die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Hove:

Binnendeuren te vervangen

Plaatsen van 3 schilder binnendeuren. De oude deur kassementen staan er nog.

Opening maken en houten trap plaatsen

Ik wil een eenvoudige trap laten zetten van de living naar de slaapkamer. Er moet nog een opening gemaakt worden in de verdieping.

Trapbekleding massief hout

De betontrap is ter plaatse gestort. Moet nog afgewerkt worden. 13 treden + 12 stootborden Betontrap te bekleden met massief hout.

Houten gesloten trap plaatsen

Trap in hetzelfde hout als de nieuwe houten vloer die op de eerste verdieping ligt,moet er komen. De trap zit aan een kant tegen een steunmuur, aan de andere kant zal een balk lopen. De trap heeft gesloten treden. In de gang onderaan . Er zullen twee treden uitsteken in de gang en dus voorbij de steunmuur komen. In het kader van een renovatie.

Blokhut Lounge met ondergrond plaatsen

Graag willen wij een blokhut plaatsen: Blokhut Lounge 295 x 295 cm . Ook fundering te voorzien: beton gieten.

Renovatie van oude houten voordeur

Authentieke deur willen qua looks volledig behouden. Echter zijn er zeer vele tochtproblemen, en enkel (hier en daar met een barst) glas. Graag volledig renoveren zodat de deur beter isoleert zonder inboet te doen op het ontwerp.

Trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang

Wij hebben een houten trap met open treden. De trap staat van gelijkvloers naar eerste verdieping dit is een wenteltrap met leuning. Deze moet aangepast worden aan de normen vereist voor kinderopvang en brandwerend. Een evacuatie verdieping buiten plaatsen van boven naar gelijkvloers.

Afwerken ramen en deuren

Wegens het verbreken met de vorige aannemer die de ramen geplaatst heeft, zijn er nog enkele zaken die voltooid moeten worden. -ramen langs buiten afkitten -vensterbanken plaatsen -vliegraam plaatsen voor schuifraam -deurlijsten voor voordeur -nieuwe kelder deur plaatsen (beschadigd geraakt door werken buren)

Beslag schuifkiepraam vervangen

Vervangen beslag schuifkiepraam pvc. Er is een barst in , valt niet meer te herstellen, in metaal van slot.

Vervangen en herstellen bestaande rolluiken

Aan de voorgevel, rolluik op gelijvloers (ingebouwd) aan vervanging toe - twee rolluiken (opbouw) aan vervanging toe. Op achtergevel een rolluik (opbouw) waarvan motor defect is. Alle rolluiken elektrisch model.