Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kapellen (Antwerpen):

Trap herstellen

Ik zou mijn trap willen laten maken, die komt los van de muur. houten trap; Trap naar 2 verdiepingen.

Installeren trap

Gat aanwezig ongeveer 1m60 op 1m60 hoogte ongeveer 2m80. Trap in U vorm in open hal in een hoek. Moeten geen afbraakwerken gedaan worden. Exacte hoogte nog te bepalen samen met aannemer in functie van hoogte. Boven zouden er nog leuningen moeten geplaatst worden. Twijfel over een houten trap of ruwe beton met afwerken met hout.

Glazen binnendeur plaatsen

Wij wensen graag een glazen binnendeur type pendeldeur te plaatsen in bestaande deuropening van 2215x835mm. Liefst maatwerk volledige hoogte dus zonder vast stuk bovenaan. Met scharnieren of op vloerpomp. De kant waar de scharnieren in komen is een gemetste muur (dus stevig genoeg om gewicht in te hangen).

Herstellen van zwembadoverkapping door hagelschade

De doorzichtige koepel (soort carportoverkapping met polycarbonaat platen) toont vele gaten door hagel en is aan herstelling toe. De overkapping gaat elektrisch omhoog en omlaag. Het bad meet 15 op 6 m ong.

Betontrap storten

Rechte gesloten trap tussen twee muren, 90 cm breed, plafondhoogte 2,65, 16 treden (?) voor nieuwbouwwoning

Stalen garage plaatsen

Vakman voor het plaatsen van onze stalen garage artikel nr. 2368665

Bnnendeuren plaatsen

Het volledig vervangen van 9 binnendeuren in hout + één dubbele deur

Nieuwe trappen plaatsen

Twee trappen te plaatsen. Een van de gelijkvloer naar de eerste verdieping met een draai in en een rechte trap van het eerste naar de zolder.

Plaatsen blokhut Lounge met vloerplaat

Plaatsen blokhut Lounge 355x355 met stalen geisoleerd dak, met betonnen gegoten vloerplaat,houten vloer,dakgoten Wij willen achteraf de blokhut tegen vocht behandelen: graag ook leveren van produkt hiervoor en meerprijs voor dit materiaal

Vaste houten trap plaatsen

Plaatsen van een vaste trap naar de zolder, momenteel enkel een uitklapbare trap. Opening aan te passen.