Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kapellen (Antwerpen) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kapellen (Antwerpen).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kapellen (Antwerpen) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Kapellen (Antwerpen) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kapellen (Antwerpen):

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis Annabel 2.79 x 2.79 m van Makro laten plaatsen. Wij hebben er momenteel een tuinhuis van dezelfde grootte opstaan. Ondergrond is dus aanwezig. Mocht de vloer er nog goed uitzien, kan je deze dan terug gebruiken? Zo niet, mag er ook een betonnen ondergrond geplaatst worden.

Vervangen deur tuinhuis

Door de stormschade is mijn tuindeur van mijn vrijstaande garage stuk gewaaid er moet een nieuwe in. Ik veronderstel dat dit een standaardmaat is en ik zou graag opnieuw een houten deur erin hebben.

Tuinhuis herstellen

Herstelling tgv stormschade aan tuinhuis: Tuinhuis is opgebouwd uit betonnen buitenmuren waarop een houten dakconstructie rust. Hierop liggen (vastgenageld) golfplaten als dakbedekking. Tijdens een storm is een deel van de golfplaten gaan vliegen door de felle rukwinden. Vermoedelijk is ten gevolge hiervan de integriteit van de betonnen zijmuren aangetast. Waardoor 1 betonplaat uit zijn betonprofielen is gerukt aan de westgevel van het tuinhuis. Ook de andere betonplaten aan de westzijde staan los sindsdien. Het tuinhuis is 6x12m.

Trap renoveren

Oude houten trap willen we renoveren door overzettreden te laten plaatsen en enkele spaken te laten vervangen + andere kleur te zetten op de trapleuning. Trap heeft ongeveer 15 - 20 treden.

Plaatsen van uitschuifbare zoldertrap

Ik wil een zoldertrap laten plaatsen van 120 op 70 Cm in bestaand gat dat iets groter is dan de zoldertrap die nog moet worden aangekocht. De trap moet uitschuifbaar zijn.

Trap herstellen

Ik zou mijn trap willen laten maken, die komt los van de muur. houten trap; Trap naar 2 verdiepingen.

Installeren trap

Gat aanwezig ongeveer 1m60 op 1m60 hoogte ongeveer 2m80. Trap in U vorm in open hal in een hoek. Moeten geen afbraakwerken gedaan worden. Exacte hoogte nog te bepalen samen met aannemer in functie van hoogte. Boven zouden er nog leuningen moeten geplaatst worden. Twijfel over een houten trap of ruwe beton met afwerken met hout.

Glazen binnendeur plaatsen

Wij wensen graag een glazen binnendeur type pendeldeur te plaatsen in bestaande deuropening van 2215x835mm. Liefst maatwerk volledige hoogte dus zonder vast stuk bovenaan. Met scharnieren of op vloerpomp. De kant waar de scharnieren in komen is een gemetste muur (dus stevig genoeg om gewicht in te hangen).

Herstellen van zwembadoverkapping door hagelschade

De doorzichtige koepel (soort carportoverkapping met polycarbonaat platen) toont vele gaten door hagel en is aan herstelling toe. De overkapping gaat elektrisch omhoog en omlaag. Het bad meet 15 op 6 m ong.

Betontrap storten

Rechte gesloten trap tussen twee muren, 90 cm breed, plafondhoogte 2,65, 16 treden (?) voor nieuwbouwwoning