Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trap herstellen:

Trap herstellen

Ik zou mijn trap willen laten maken, die komt los van de muur. houten trap; Trap naar 2 verdiepingen.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap herstellen uit heel België:

Herstel traptrede in kelder

Ik ben door de trap in de kelder gezakt. Nu vraag ik mij af of het mogelijk is om op korte termijn deze trede te herstellen. Daarnaast zou ik graag op langere termijn een nieuwe trap willen daar de huidige trap aangetast is door houtwormen. Deze kan in hout of metaal vervaardigd zijn. De breedte is ongeveer 70 cm, hoogte kan ik niet direct zeggen.

Treden van kelder trap herstellen

Enkele treden en de bevestiging van onze keldertrap moet hersteld worden.Houten trap. Bevestiging aan de muur ook te hermaken.

Herstellen geceruseerde trap

Wij hebben een geceruseerde trap die licht beschadigd is en zoeken iemand die de schade kan herstellen of een degelijk alternatief kan bieden.

Treden van trap herstellen en op maat maken bureauruimte

- twee onderste treden van een verzakte trap herstellen. - Op maat maken van bibliotheek/bureau (inbouwkasten en werkbladen) - Grote raampartij + deur vervangen (24 m² oppervlak in totaal) (aluminium of pvc)

Houten trap herstellen

In de beuken trap zitten er 2 putten in de trap. De trap was recent behandeld met zweedse olie. Ik zou de schade zo mooi mogelijk willen repareren.

Herstellen trap

Traponderdeel door plafond gebarsten.

Herstellen trap

Bestaande houten trap herstellen waar nodig (barsten en gaatjes) en daarna schuren en schilderen. Bestaande trap GLV naar 1 verdieping.

Stenen buitentrap herstellen + klein terras heraanleggen

Stenen buitentrap naar tuin + klein terras renoveren. Trap veiliger maken. Terras opvoegen of stenen vervangen. Terras : 15 m². met tegels. Trap te vernieuwen.