Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trap herstellen:

Trap herstellen

Ik zou mijn trap willen laten maken, die komt los van de muur. houten trap; Trap naar 2 verdiepingen.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Kapellen (Antwerpen) (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trap herstellen uit heel België:

Balkon renoveren

Bestaand balkon van 2.5m-3m x 0.5-1m renoveren. Recht zagen van kromming waar aanvankelijk een trap op uit kwam. Betonrot herstellen. Balustrade plaatsen en oude afbreken. Nieuwe vloerbekleding op beton plaatsen.

Herstellen trap

Trap te herstellen in huis. Er zouden treden moeten gerenoveerd worden omdat er een soort houtrot in zit. De trap is 12 treden.

Binnen en buitenwerken: afwerking bouw

Trap in metaalplaat zonder neus van verdiep tot zolder plaatsen. Witte spatwand in 3D wandpaneel met structuur plaatsen in keuken. Interieur en exterieur uitbouw afwerken met metaalplaat. 6 Binnendeuren plaatsen. Het betreft 1 onzichtbare deur, 1 deur in metaalframe en glas, 1 3-luik in metaal en glas en 3 gewone deuren met grote hoogte. Metalen tuinafsluiting plaatsen, deel gewoon draad en deel met draad en stenen. 1 Poort plaatsen. 100m² Gras zaaien. Brievenbus in metaal plaatsen. Plint in blauwe steen buiten plaatsen. Voegen herstellen. 7 Vensterbanken in natuursteen binnen plaatsen. Gepolierde betonvloer van 60m² aanleggen in antraciet.

Gang plafonds en traphal in appartementsgebouw schilderen, gebreken herstellen, schoonmaken trap

Vakman voor het vernieuwen/herschilderen van een traphal, gang en plafonds in een appartementsgebouw van 3 verdiepingen. Inclusief kleine schade herstellen en schoonmaken van de trap.

Traphal renoveren

Traphal renoveren: Muren opnieuw behangen en eventuele schade aan bezetting herstellen van gelijkvloers, eerste en tweede verdieping. Trap opnieuw bekleden, graag wat advies hierbij. Op dit moment ligt er tapijt op. Het zijn twee trappen van in totaal iets minder dan 30 treden.

Trap herstellen

Onze houten trap lijkt mij verzakt. Tussen de zijkant van de trap en de muur zit nu een spleet.

Trap gedeeltelijk vervangen/herstellen

Er is schade aan 1 houten traptrede en deze moet hersteld worden zonder kleurverschil met de overige trede.

Herstellen van plafond en muren na waterschade

Betreft waterschade rond plafond van trap + aanpalende muren ten gevolgde van doorsijpeling water afkomstig van bovenliggende buitentrap. Hetgeen herstelt moet worden is maar een 2 tal m² ongeveer.