Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kessel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kessel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kessel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Kessel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kessel:

Kantelraam herstellen

Houten kantelraam herstellen. Staat ong. 2mm uit de haak, bevestigingen vermoedelijk goed. Afmetingen zijn ong. 1.8m x 1m.

Blokhut Modern plaatsen

Vakman om tuinhuis Modern 355x295 te laten plaatsen alsook betonnen vloer

Houten trap van eerste naar tweede verdieping maken

Voor een renovatie:Wij willen een trapgat voor een vaste trap laten maken naar de zolder. Het gat moet gemaakt worden boven het trapgat van de eerste verdieping en zou ongeveer 287 op 140 cm groot moeten zijn. Volgens de plannen bestaat het plafond uit beton van 14 cm. Het bestaande trapgat van de uitschuifbare trap moet dichtgemaakt worden. We willen een trap van eerste verdiep naar zolder, boven de bestaande trap van gelijkvloers naar eerste. Een rechte trap met 2 draaien (2 X 90 graden). Hoogte is 260 cm, de lengte van de hal is 278 cm, de breedte van de hal is 125.

Blokhut Luna plaatsen

Plaatsen blokhut luna en blokhutvloer (295 x 295). Fundering (bv beton) dient ook voorzien te worden. Tuin is makkelijk toegankelijk via open carport

Velux vervangen

Velux vervangen GLL4 in velux wit voor de badkamer Nieuwe raam insteken in PVC.

Garage bouwen

Wij zouden graag een gemetste garage zetten volgens het plan in bijlage (zo'n 3,5m x 5,8m). Dit houdt in fundering, metselen (binnenmuur + buitenmuur in donkere steen zoals op de afbeelding), plat dak en afwerking. Het huis wordt nog gebouwd. In bijlage vindt u een render van de achterkant van het huis. Op dit plan staat een carport + kleine tuinberging maar dit zou dus enkel een garage worden, groter dan op de render en met garagepoort met geïntegreerde deur langs de voorkant van de garage.

Kleine blokhut Lily plaatsen

Wij willen graag een houten blokhut lily van makro van 2m05 op 2m05 laten plaatsen. Is er een prijsverschil als we er eveneens een houten vloer laten bij inplaatsen? Zo ja wat is dan de volledige prijs ?

Blokhut met extensie plaatsen

Blokhut luna 290 x290 + extensie 300 laten plaatsen

Houten steunbalk terras vervangen

Ons dak loopt verder in een terras waarop houten steunbalken staan. Eén van die balken vertoont houtrot onderaan. Die balk moet vervangen worden. Graag offerte aub.

Plaatsen nieuwe garage

Afbraak bestaande garage ( vrijstaand ) en volledige plaatsing met afwerking nieuwe garage: afbreken bestaande garage (4x6m) bestaande uit betonplaat. (Opgelet vermoedelijk bestaat dak van deze oude garage uit asbestplaten!) Uitbreken betonplaatvloer bestaande garage nieuwe fundering en vloer leggen garage metsen 4. 60 x 8, 70 (40m²) plat dak plaatsen garagepoort en ramen en/of deur materialen te voorzien door aannemer.