Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Koningshooikt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Koningshooikt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Koningshooikt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Koningshooikt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Koningshooikt:

Renovatie/restauratie uitvoeren

Houtwerk buiten: 1 Nazicht en restauratie buitenschrijnwerk (ramen, deuren, garagepoort, kozijnen ramen en deuren, vensterluiken) 2 Nazicht aansluiting buitendeuren tegen kozijnen 3 Nazicht aansluiting raamvleugels tegen elkaar en tegen kozijnen 4 Nazicht en vervanging tochtstrippen in vensters en deuren 5 Isoleren binnenkant buitendeuren en garagepoort 6 Plaatsen ingebouwde tochtborstels voordeur en 2 achterdeuren 7 Oplossen kromtrekken voordeur bij warm weer 8 Wegwerken slepen buitendeuren en binnendeur tussen hal en keuken 9 Nazicht sluiting luiken vensters tuinzijde 10 Verlengen oversteek pergola 11 Vervangen platen dak pergola 12 Vervangen schrootjes zijkanten pergola Houtwerk binnen: 13 Wegwerken schrootjes slaapkamers en overloop 14 Nakijken parket op 1 ste verdiep

Reparatie 1 rolluik + vrijblijvende offerte automatisering 15 rolluiken

Ik heb 1 voorzet-rolluik op de eerste verdieping waar het lint is losgekomen (niet gescheurd). Graag had ik dit laten herstellen. Ook had ik graag een vrijblijvende offerte voor automatisatie van alle 15 rolluiken, liefst met Somfy RTS omdat ik dat kan integreren in mijn Domotica-systeem.

Tuinhuis (gemetst of houten) te plaatsen

Ik wil een gebouw plaatsen achteraan in mijn tuin. Dit moet een geisoleerd gebouw zijn waar veel natuurlijk licht binnenkomt. Het is de bedoeling dit te gebruiken als fitnessruimte. Het mag dus een gewoon rechthoekige blok zijn met een plat dak. Afmetingen: 9. 5meter lang en 7meter breed.

Herstellen raambeslag

Bij mijn houten schuifdeur (2m*3m) gaat de hendel om los of vast te zetten nog maar zéér moeilijk; één keer los rolt ze nog vlot. Ook heb ik een aluminium kip/draai raam die niet meer open gaat...

Blokhut plaatsen

Graag willen wij blokhut LUNA 312 x312 laten plaatsen (ondergrond zijn stenen tegels)

Houten balk onder schuifraam herstellen

Houten balk onder schuifraam van veranda is rot, deze moet hersteld worden. Foto's zijn beschikbaar.

aanpassen bureel met ...

aanpassen bureel met maatkasten,werktafel en glazen schuifwand

Vervanging 3 houten slagvensters dubbel ...

Vervanging 3 houten slagvensters dubbel gescharnierd