Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor houten balk onder schuifraam herstellen:

Houten balk onder schuifraam herstellen

Houten balk onder schuifraam van veranda is rot, deze moet hersteld worden. Foto's zijn beschikbaar.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Koningshooikt (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten balk onder schuifraam herstellen uit heel België:

Houten trap plaatsen

Wij zoeken een rechte trap met leuning aan om aan het balkon (houten balk om trap aan te bevestigen ) te plaatsen richting tuin hoogte 223 breedte 170 schuinte 280 en treden van 60

Vervangen van houten balk boven ramen

Ik wil de houten (sier)balken boven alle ramen en garagepoort willen vervangen door betonnen balken (of stalen?). Het gaat om balken boven 7 ramen en een garagepoort. De precieze afmetingen ken ik niet, maar ik kan die opmeten.

Balk van houten plafondgewelf vervangen

Ingenieur is langs geweest en de balk van een plafond moet vervangen worden. Er zit een scheur in. De balk loopt over de volledige lengte van de ruimte, da's 6 meter.

Uitbreken open haard en gashaard plaatsen

Op zoek naar een vakman voor het uitbreken van oude openhaard met baksteen en grote houten balk. Hierna plaatsen en doortrekken van nodige gasvoorzieningen en buizen voor een gashaard. Deze gashaard van het merk Vlam moet men nadien installeren en ook de afwerking voorzien.

Vervangen van houten balken boven 3 ramen

Eiken balk met lengte van 1m60 en breedte van 17 cm moet vervangen worden voor 2 ramen op het eerste verdiep en 1 raam gelijkvloers.

Vervangen van balk boven raam

Ik wil een houten draagbalk boven een raam laten vervangen. Het raam is op de 1ste verdieping, boven het raam is nog ongeveer 1 meter baksteen en dan het dak. De breedte van het raam is 98cm, de draagbalk is 140cm lang en 7cm hoog. De nieuwe draagbalk bij voorkeur in beton of metaal.

Houten balk van raam voorgevel vernieuwen

Mijn raamkozijn heeft houtrot in de onderste balk,en had graag de balk laten vernieuwen en daarna schilderwerk van het raam + de voordeur. Raamkozijn : 1m60 Br

Garage ombouwen naar overdekt terras

Ik wil men losstaande garage ombouwen naar overdekt terras. Dus kantelpoort eruit, dichtmetsen. Zijkant eruit, balk steken, afwerken met hout, dan plafond (welfsels) afslagen met houten planken(mag robuust zijn) + vloeren (op bestaande vloer). Daarna bestaand terras(20m²) aan huis verplaatsen (5m verder verleggen) naar het overdekt terras + patje ernaartoe aanleggen. Bestaande klinkers hergebruiken (uitbreek werken doe ik zelf wel, bestaande stabilisé uitbreken en nieuwe kappen doe ik niet)