Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor tuinhuis (gemetst of houten) te plaatsen:

Tuinhuis (gemetst of houten) te plaatsen

Ik wil een gebouw plaatsen achteraan in mijn tuin. Dit moet een geisoleerd gebouw zijn waar veel natuurlijk licht binnenkomt. Het is de bedoeling dit te gebruiken als fitnessruimte. Het mag dus een gewoon rechthoekige blok zijn met een plat dak. Afmetingen: 9. 5meter lang en 7meter breed.
Offertes van timmermannen voor garage en carport uit Koningshooikt (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinhuis (gemetst of houten) te plaatsen uit heel België:

Tuinhuis metsen en pergola plaatsen

We willen graag een gemetst tuinhuis (7m x 2,5m x2,5 m) met aansluitende pergola (ongeveer 3m × 2m).

Polibeton tuinhuis voorzien

Ik ben op zoek naar een aannemer die een gemetst tuinhuis van 40m² wil voorzien van polybeton als vloer.

Terras en oprit aanleggen

Wij willen graag onze oprit (30m²) volledig laten aanleggen. Hier zouden we graag werken met een gepolierde betonvloer waarin er soort van lijnen zitten en ertussen telkens steentjes, zodat je een soort zebrapad effect krijgt. Indien mogelijk zijn wij ook nog opzoek naar een tuinhuis. Dit mag 23,5m² zijn, die oppervlakte is vergund (5,60 op 4,20 meter). Dit zouden we ofwel gemetst willen of in het hout soort van poolhouse cottage stijl. Voor het terras (40m²) is er al een betonnen ondergrond aanwezig, maar die ligt laag genoeg om tegels op te leggen. We opteren grootte tegels zodat er tussen de voegen niet al te veel vuil kan komen.

Afwerken tuinhuis

Afwerken van een metsend tuinhuis vorige werker verschot in de rug gekregen. Het tuinhuis is 8 op 4 meter. Daar zouden nog een 3 tot 4 lagen op gemetst moeten worden. Het dak moet er nog op komen en de ramen met geïnstalleerd worden.

Tuinhuis totaalrenovatie uitvoeren

We willen graag ons deels gemetst oud tuinhuis 6x4 m omtoveren tot een soort van "tiny house". Asbestdak en voorgevel (houten panelen) moeten volledig vervangen worden. Voorgevel moet nieuw gemetst worden met schuiframen. Enkel achtermuur en zijmuren zouden we willen behouden. Ons tuinhuis nu ligt op betonnen vloer en er is reeds electriciteit aanwezig. Watervoorziening is niet nodig, vloer en binnenkant-afwerking wel. Tuinhuis ligt achteraan in de tuin van een gesloten bebouwing (bel etage woning 6m gevelbreedte) en is dus moeilijk bereikbaar vanaf de straatkant. Tuinhuis : 6 x 4 m.

Tuinhuis metsen

Gemetst tuinhuis 7m breed en 5m diep. Plat dak voorzien met roofing en degelijke afvoer. Aan de voorkant een grote dubbele deur. Te voorzien: betonplaat, materiaal, afwerking

Vernieuwen dak tuinhuis en uitbreken golfplaten

We hebben een gemetst tuinhuis in de tuin waar nu nog oude golfplaten op liggen, vermoedelijk asbest. gezien we deze winter een lek hadden en het dak nood heeft aan vernieuwing zijn we op zoek naar een dakwerker die de oude golfplaten wil uitbreken en afvoeren. daarnaast hadden we graag een aparte prijsofferte ontvangen om het dak te vernieuwen, wat we misschien ook eigenhandig gaan doen. is te zien wat het prijskaartje is. Het tuinhuis is ongeveer 30m² groot met achteraan nog een uitloper van de golfplaten (een afdakje nog). 1) graag prijs voor het uitbreken en afvoeren van +/- 30m² golfplaten 2) graag aparte offerte voor het leggen van een nieuw dak.

Tuinhuis op maat metsen

Een gemetst tuinhuis van ongeveer 4 x 4 m met grote matglazen deur. Ik dacht aan plat dak of andere oplossing die toelaat om zonnepanelen te plaatsen. Verder ook nog een overdekking om de auto te plaatsen.