Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kontich:

Trapleuning plaatsen overloop

Wij zijn op zoek naar een balustrade. Enkel een balustrade/borstwering bovenaan (geen trapleuning) Verticale stalen balustrade, zo fijn mogelijk. Breedte: +/- 90cm , standaard hoogte. Inclusief plaatsing door jullie. Zou in onze tegel moeten en langs 1 kant in de muur.

Buitentrap installeren

Ik wil een trap van 8 treden hoog, diepte van 1,90 met een stalen frame en 8 betonnen trappen naar de tuin.

Betonnen trappen bekleden

Twee betonnen trappen te bekleden. Materiaal hebben we nog niet gekozen. Massief hout is een optie.

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Wij zouden graag glashelder plexiglas plaatsen aan de balustrade van ons terras om deze veilig te maken voor kinderen. De balustrade is +/- 11m lang en 1m hoog.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen met leuning + zoldergat vergroten

We hebben het plan om de zolderruimte in te richten als 4 de slaapkamer. Momenteel is de zolder enkel bereikbaar via een luikje op de 2 de verdieping, graag een vaste zoldertrap plaatsen in hout. Tegen de muur zou er ook aan de andere zijde een leuning moeten komen.

Branddeuren herstellen

Bij het aanpassen van ons logistiek platform heeft er een heftruck in onze automatische branddeur gereden. Deze is langs beide zijden geperforeerd.

Herstellingen aan tuinhuis uitvoeren

Wij zouden graag een nieuwe bodem laten leggen en de deur goed hangen. Nieuwe vloer moet een soort van houten vloer worden. Afmetingen ken ik niet vanbuiten.

Trapleuning plaatsen van GLV naar eerste en van eerste naar tweede vdp

Trapleuning plaatsen voor een open trap. Graag aan een zijde de trapleuning plaatsten plus een balustrade of een soort leuning. Dit is een trapleuning van GLSoort materiaal is te bespreken met de vakman. naar de eerste verdieping en van 1ste verdieping naar tweede verdieping.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Vanuit de hal op de eerste verdieping is er op dit moment een zoldertrap voorzien in een klein trapgat. We willen echter op termijn een vaste trap naar de zolder. Als eerste stap willen we volgende werken laten uitvoeren: - eventueel toemaken van het bestaande trapgat - Maken van een nieuw trapgat Belangrijk detail: tussen de hal en de zolder bevinden zich welfsels.

Blokhut Lara plaatsen

Graag willen wil onze tuinhuis ineen laten zetten . Blokhut Lara 350×250cm, dakgoot Lara te plaatsen. Levering voorzien voor de 15 juni. Betonnen ondergrond zal aanwezig zijn.