Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kontich:

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Er moeten 5 nieuwe binnendeuren worden geïnstalleerd. Oude deuren verwijderen doe ik zelf. Nieuwe deuren nog niet gekocht, te bespreken met vakman welk materiaal.

Herstellen omlijsting ramen

Het betreft het nakijken en herstellen van alle houten kozijnen van mijn ramen. Daarnaast ook vervangen van een deur gaat om een tuindeur, de omkadering is goed de deur zelf hangt er vanaf. In allerslechtste geval vervangen van de ramen. Van de afmetingen heb ik geen idee.

Plaatsen trap

We zouden graag een budgetvriendelijke trap laten plaatsen. Graag een sasis open trap van derdiep +1 naar +2, beuk, schilderkwaliteit, dikte traptrede 42 mm, treden traditioneel tussen trapbomen, 14 treden. Ik heb ook plannen liggen van de architect. Ook zou er nog een balustrade bij moeten komen.

Trapleuning plaatsen overloop

Wij zijn op zoek naar een balustrade. Enkel een balustrade/borstwering bovenaan (geen trapleuning) Verticale stalen balustrade, zo fijn mogelijk. Breedte: +/- 90cm , standaard hoogte. Inclusief plaatsing door jullie. Zou in onze tegel moeten en langs 1 kant in de muur.

Buitentrap installeren

Ik wil een trap van 8 treden hoog, diepte van 1,90 met een stalen frame en 8 betonnen trappen naar de tuin.

Betonnen trappen bekleden

Twee betonnen trappen te bekleden. Materiaal hebben we nog niet gekozen. Massief hout is een optie.

Plexiglas plaatsen aan balustrade terras

Wij zouden graag glashelder plexiglas plaatsen aan de balustrade van ons terras om deze veilig te maken voor kinderen. De balustrade is +/- 11m lang en 1m hoog.

Vaste houten trap naar zolder plaatsen met leuning + zoldergat vergroten

We hebben het plan om de zolderruimte in te richten als 4 de slaapkamer. Momenteel is de zolder enkel bereikbaar via een luikje op de 2 de verdieping, graag een vaste zoldertrap plaatsen in hout. Tegen de muur zou er ook aan de andere zijde een leuning moeten komen.

Branddeuren herstellen

Bij het aanpassen van ons logistiek platform heeft er een heftruck in onze automatische branddeur gereden. Deze is langs beide zijden geperforeerd.

Herstellingen aan tuinhuis uitvoeren

Wij zouden graag een nieuwe bodem laten leggen en de deur goed hangen. Nieuwe vloer moet een soort van houten vloer worden. Afmetingen ken ik niet vanbuiten.