Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Kontich te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Kontich.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Kontich of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken garage en carport in Kontich die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Kontich:

Plaatsen binnendeur

Schuifdeur van 2.03m x 0.83m in muur van 2.6m x 2m plaatsen. Liefst een witte met zwarte ophangelementen.

Schuifdeuren op maat maken

Een houten schuifdeur met 2 panelen over de hele breedte en hoogte van de kamer met hout maken. Dit voor ongeveer 220cm breed en 245cm hoog. Liefst met kwalitatief hout dat niet geschilderd moet worden.

Plaatsen tuinhuis

Wij hebben interesse om het tuinhuis Outdoor Living Domeo 3 x3 te laten plaatsen Funderingsplaat zorgen we zelf voor. Kan er een stormbeveiliging voorzien worden of is dit niet nodig voor dit soort tuinhuis.

Tuinhuis plaatsen

Graag willen wij ons tuinhuis Luna 295 x 295 cm + extensie 380 cm van Makro laten plaatsen. Inclusief vloer en dakgoot.

Blokhut plaatsen Lara 250 x 250

Graag willen wij een blokhut Lara (250 x 250) plaatsen incl een betonnen vloer. Kan u me een offerte bezorgen voor plaatsing van de blokhut incl betonnen vloer.

Thuinhuis metsen en vloer betegelen

Tuinhuis met afgedekt terras metsen van 4m x 8m. Vloer betegelen.

Nieuwe binnendeuren plaatsen

Er moeten 5 nieuwe binnendeuren worden geïnstalleerd. Oude deuren verwijderen doe ik zelf. Nieuwe deuren nog niet gekocht, te bespreken met vakman welk materiaal.

Herstellen omlijsting ramen

Het betreft het nakijken en herstellen van alle houten kozijnen van mijn ramen. Daarnaast ook vervangen van een deur gaat om een tuindeur, de omkadering is goed de deur zelf hangt er vanaf. In allerslechtste geval vervangen van de ramen. Van de afmetingen heb ik geen idee.

Plaatsen trap

We zouden graag een budgetvriendelijke trap laten plaatsen. Graag een sasis open trap van derdiep +1 naar +2, beuk, schilderkwaliteit, dikte traptrede 42 mm, treden traditioneel tussen trapbomen, 14 treden. Ik heb ook plannen liggen van de architect. Ook zou er nog een balustrade bij moeten komen.

Trapleuning plaatsen overloop

Wij zijn op zoek naar een balustrade. Enkel een balustrade/borstwering bovenaan (geen trapleuning) Verticale stalen balustrade, zo fijn mogelijk. Breedte: +/- 90cm , standaard hoogte. Inclusief plaatsing door jullie. Zou in onze tegel moeten en langs 1 kant in de muur.