Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor trapleuning plaatsen overloop:

Trapleuning plaatsen overloop

Wij zijn op zoek naar een balustrade. Enkel een balustrade/borstwering bovenaan (geen trapleuning) Verticale stalen balustrade, zo fijn mogelijk. Breedte: +/- 90cm , standaard hoogte. Inclusief plaatsing door jullie. Zou in onze tegel moeten en langs 1 kant in de muur.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Kontich (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapleuning plaatsen overloop uit heel België:

Trapleuning installeren in zwart metaal

Trapleuning plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping. Er is een draai van 90 graden (door bordes). Eenmaal bovenaan de trap is er nog een draai van 180 graden om de vides te beschermen. In die vide ook nog eens draai van 90 graden om daarna te bevestigen in de muur. Ik had graag een moderne leuning met zwarte kleur. Indien gewenst, kan ik een foto doorsturen om te verduidelijken.

Plexiglas plaatsen aan trapleuning open trap

(Plexi)Glazen wand van ong. 1m hoog plaatsen in slaaphal om trapgat veilig af te schermen. Trap zelf is 3.11m waarvan doorgang uiteraard moet open blijven en daar mag ong. 0.9m afgetrokken worden. Een gewone glazen wand is ok, indien een afwerking noodzakelijk is rondom, graag zwart.

Trapleuning op maat plaatsen

U-Vormige trapleuning maken en plaatsen. Ruw opgemeten afmetingen zijn 2.22m, 1.97m en 2m, opgemeten tot aan de muur niet rekeninghoudend met het feit dat leuning iets van muur verwijderd is. Van beneden naar boven, linksdraaiende trap, leuning aan buitenzijde rechts. Graag leuning in metaal bevestigd aan de muur.

PVC trapleuning profiel plaatsen

PVC overtrek van trapleuning plaatsen. Oude is reeds verwijderd. Het betreft een lengte van ong. 9m met enkele bochten.

Plexiglas plaatsen aan een trapleuning van een open trap

Plexiglas plaatsen aan trapleuning. Momenteel open trap en overloop met metalen balustrade, daartegen moet plexiglas komen op maat gemaakt.

Trapbekleding HPL / CPL / laminaat plaatsen

Onze trap telt 15 treden met 2 kwartdraaien. het is een gesloten trap en op sommige plaatsen kraakt deze. We wensen onze trap, trapwangen en trapleuning te vernieuwen.

Maken trapgat naar zolder en plaatsen van trap

Het betreft een rechte trap gaande van het eerste verdiep naar de zolder. De werken omvatten: maken van een nieuwe trapopening (raveelconstructie) in de bestaande houten zoldervloer. leveren en plaatsen van een houten trap aansluiting van de nieuwe trapleuning op bestaande trapleuning. plaatsing van een draagconstructie tbv toekomstige houten vloer thv de bestaande zolderopening Ter informatie, doch na te meten: Breedte van de trap is 0,84 m. Horizontale lengte trap 2,82 m De overspannen hoogte 2,64 + 0,24 (zoldervloer) + 0,02 (afwerking) = 2,90m

Plaatsen van balustrade aan trap

Wij zijn op zoek naar iemand om een trapleuning te laten plaatsen in de muur. De lengte betreft een 3m75. Maar het kan wel niet in 1 stuk geplaatst worden.