Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lier te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Lier.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lier of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Lier die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lier:

Trap bekleden

De trap van het gelijkvloers naar het 1e verdiep loopt recht en telt 15 treden. De trap van het 1e naar het 2e verdiep heeft 2 maal een bocht en 15 treden. Er is onderaan een platform/grote trede. Indien mogelijk de bekleding laten doorlopen in de gang op het 2e verdiep. De trappen zijn in hout.

Nieuwe noodtrap plaatsen

Nieuwe noodtrap plaatsen, stabiel en veilig aan gebouw van 4 verdiepen waar 3 appartementen in zijn. Momenteel metalen noodtrap van gelijkvloers tot 3de verdiep. Trap is zeer onstabiel, heeft dunne en smalle losse treden gelast aan spil waarvan er al zijn afgebroken en opnieuw aangelast. Ook veel geluidshinder bij gebruik van deze trap en de ruimte tussen leuning en treden is volledig open wat onveilig gevoel geeft. Trap heeft een diameter van ong. 1.5m en elk tussenliggend verdiep heeft een brede trede die gelijk loopt met de vloer. Op bovenste verdiep is er een balustrade.

Voor- en achterdeur vervangen

Voor- en achterdeur PVC of Aluminium vervangen. Kader zal vermoedelijk ook moeten vervangen worden. Afmetingen zijn 2m x 0.83m

Tuinhuis met overkapping plaatsen en elekticiteitsvoorzieningen herinstalleren

Graag willen wij ons Tuinhuis Cottage 295 x 760 cm laten plaatsen. Incl. recuperatie van onder andere de elektriciteitsvoorzieningen reeds aanwezig in huidige tuinhuis.

Plaatsen tuinhuis

Wegens stormschade wensen we een nieuw tuinhuis te plaatsen. Tuinhuis Pila 250 x 195 cm met stormbeveiliging.

Monteren ikea en ygo meubels

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Montage kasten ikea, bed ikea, slaapkamer kast ygo, glazenkast ygo.

Vervangen buitendeur

Het glas aan mijn voordeur is kapot. Graag zou ik mijn gehele deur willen vervangen. Weet de afmetingen niet - is normale deur Materialen in afspraak met vakman

Plaatsen trap

Ik wil een nieuwe trap. Oude trap is al volledig afgebroken. Het moet een rechtte houten trap worden met ongeveer 17 treden. De trap bevindt zich in de inkomhal en gaat naar tweede verdiep. Ongeveer 3 meter hoog en 70 cm breed. Rechts bevindt zich een muur en links zit de oude leuning nog. Ik denk dat er een trapgat aanwezig is.

Treden van kelder trap herstellen

Enkele treden en de bevestiging van onze keldertrap moet hersteld worden.Houten trap. Bevestiging aan de muur ook te hermaken.

Houten trap plaatsen naar zolder

Momenteel staat er een klein, smal trapje. Dit zou een stevige vaste trap met leuning moeten worden (zolder wordt ingericht als kinderkamer). Er is reeds een voldoende groot gat voorzien in plafond/vloer.