Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervangen van 3 eiken balken boven ramen:

Vervangen van 3 eiken balken boven ramen

Drie eiken houten balken geplaatst boven de ramen zijn aan vervanging toe. Afmetingen ongeveer 160x20x10.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van 3 eiken balken boven ramen uit heel België:

Eiken balken boven ramen vervangen

Langs de Westgevel is op de eerste verdieping bij 1 van de 2 ramen de eiken balk aan het loskomen, gedeeltelijk vergaan aan één zijde. De afmeting van de balk is ongeveer 175/9,5/8cm , juiste maat te nemen. Gezien de oppervlakte van de balken een beetje met een een bijtel bewerkt zijn om niet volledig effen te zijn zou ik misschien best de balken van beide ramen vervangen om hetzelfde uitzicht te hebben.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Er bestaat nu een wenteltrap naar bovenverdiep. We zouden die trap willen vervangen door een rechte trap (als budget toelaat een eiken trap). Dit betekent ook dat het trapgat vergroot/verplaatst zal moeten worden. Binnen de zes maanden uitvoeren.

Vervangen van houten trap

Huidige houten trap vervangen door een eiken trap Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Herstellen of vervangen houten steunbalken terras

Stabiliteit steunbalken nakijken en herstelling uitvoeren indien mogelijk, anders vervanging. Het gaat om 2 eiken steunbalken van het terras van elk 20x20 cm.

Herstellen of vervangen eiken steunbalk terras

Herstellen of vervangen van eiken steunbalk op terras , er komt momenteel een soort poeder uit , vermoedelijk is het hout aangetast Draagbalk is 4m lang en 20x20cm

Vervangen van alle houten balken boven ramen en deur

Betreft een 12 eiken balken boven ramen en één deur dienen vervangen te worden door betonnen balken. Bij voorkeur voor tweede helft van mei want dan worden ramen en kop gevels gerenoveerd.

Houten balken boven ramen en poort vervangen

Vervangen van eiken balken boven ramen door natuursteen. Het gaat om 7 stuks van ongeveer 160 cm en ook nog 2 stuks van 60 cm. Hiernaast zijn er nog 3 andere balken te vervangen.

Klusjes uitvoeren

-1.klemmende draaideur hout -2- garage poort -3- badkamer kids heeft zetting barsten en behoefte aan opfris beurt -4- kranen in badkamer kids los, vervangen? -5- missende stopcontact covers en schakelaars -6- verlichting heeft eigen leven -7- schilderwerk hier en daar -8- eiken vloer heeft vlek -9- stenen vloer douche witte kalk vlekken Etc etc. Lange lijst Kunnen jullie helpen? Koen Devits ReistraatLanaken +