Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor vervangen van 3 eiken balken boven ramen:

Vervangen van 3 eiken balken boven ramen

Drie eiken houten balken geplaatst boven de ramen zijn aan vervanging toe. Afmetingen ongeveer 160x20x10.
Offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en ramen uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen van 3 eiken balken boven ramen uit heel België:

Eiken keuken renoveren

Renovatie eiken keuken : de fronten in een nieuw jasje steken (schilderen) en tegelijkertijd de ingebouwde koelkast en het electr.fornuis vervangen. het plafond en de muren van de keuken schilderen (opfrissen). Keukenkasten : 5m tegen de muur en 1 m in de hoek. Vloer dient niet herlegd te worden. Oppervlakte keuken :5 m op 4 m.

Houten trap plaatsen

Het betreft een trap met bordes in de midden . Deze trap moet een bestaande trap vervangen in de garage naar de eerste verdieping , daar de vorige niet mooi is en te smal is naar onze mening. Wij hadden gedacht aan een eiken of een beuken trap .

Eiken paal vervangen

Graag had ik van ons bestaand overdekt terras 1 eiken steunpaal vervangen doordat deze "slecht" verouderd is (te veel spint). Daarnaast moet ook de voet aangepast worden wegens te breed; water kan niet weg onderaan de paal.Overkapping: 1 eiken paal vervangen (20x20cm)

Eiken balken boven ramen vervangen

Langs de Westgevel is op de eerste verdieping bij 1 van de 2 ramen de eiken balk aan het loskomen, gedeeltelijk vergaan aan één zijde. De afmeting van de balk is ongeveer 175/9,5/8cm , juiste maat te nemen. Gezien de oppervlakte van de balken een beetje met een een bijtel bewerkt zijn om niet volledig effen te zijn zou ik misschien best de balken van beide ramen vervangen om hetzelfde uitzicht te hebben.

Houten trap plaatsen en trapgat maken

Er bestaat nu een wenteltrap naar bovenverdiep. We zouden die trap willen vervangen door een rechte trap (als budget toelaat een eiken trap). Dit betekent ook dat het trapgat vergroot/verplaatst zal moeten worden. Binnen de zes maanden uitvoeren.

Vervangen van houten trap

Huidige houten trap vervangen door een eiken trap Trap van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Herstellen of vervangen houten steunbalken terras

Stabiliteit steunbalken nakijken en herstelling uitvoeren indien mogelijk, anders vervanging. Het gaat om 2 eiken steunbalken van het terras van elk 20x20 cm.

Herstellen of vervangen eiken steunbalk terras

Herstellen of vervangen van eiken steunbalk op terras , er komt momenteel een soort poeder uit , vermoedelijk is het hout aangetast Draagbalk is 4m lang en 20x20cm