Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor twee trappen renoveren:

Twee trappen renoveren

Bij de eerste trap moet men de treden bekleden. Zijwanden van trap in zelfde kleur en materiaal afwerken. Bestaande leuning afbreken en nieuwe plaatsen. De tweede trap ook te bekleden. Zijwanden van trap in dezelfde kleur en materiaal afwerken. Nieuwe leuning maken. Is draaitrap onderaan naar rechts. Allebei de trappen ongeveer 17 treden.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Lier (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee trappen renoveren uit heel België:

Zandstralen of luchtgommen trap

Wij zouden graag onze trappen renoveren. Het betreft twee verdiepingen (ongeveer 40 treden).

Houten en betonnen trap renoveren en leuning plaatsen

2 trappen die moeten gerenoveerd worden. 1x hout met kwartdraai 12 treden en terug een draai 1x beton met een draai en 12 treden . Betonnen trap ven een leuning voorzien . Materiaal keuze en stjil te bespreken met de vakman .

8 trappen en 6 niveaus bekleden met tapijt in 2 panden

Renoveren van 8 bestaande trappen en 6 tussen niveaus bekleden met een kwaliteitsvol tapijt. Dit zijn momenteel houten trappen, de niveaus zijn ook in hout. Dit zijn twee bestaande panden.

Totale renovatie uitvoeren

We hebben een huis van circa 550 m². De renovatie houdt o.a. in: vernieuwen en isoleren dak, keuken openbreken, plamuren en herschilderen, nieuwe vloeren aanleggen, sanitair vervangen en badkamers (5) vernieuwen, binnenzwembad renoveren, trappen vernieuwen, nieuwe aanbouw, trapzolder maken en zolder inrichten.

Renoveren van houten trap en binnendeuren

Verwijderen oude verflagen + vernis eraf doen. Houten trappen renoveren en houten binnendeuren, zandstralen. De trap is van de gelijkvloers naar de eerste verdieping.

Renoveren van hal en trappen herenhuis

Renoveren van de trappen en hal in herenhuis. Dit zijn trappen van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping. Het betreft de hal van een oud herenhuis met een authentieke houten trap met ornamenten. De trap werd in het verleden geschilderd. De trap hadden we graag terug gezien in het originele hout. De muren van de hal zullen vermoedelijk gedeeltelijk opnieuw bezet moeten worden en vervolgens geschilderd.

Houten trappen renoveren

Vernieuwen van oude trappen. Volledig afbreken en nieuwe houten trappen plaatsen.Glv naar 1 ste en 1 ste naar 2 de verdieping. Balustrades ook te vernieuwen

Trap en leuning bekleden in hout

Trappen renoveren dmv overzettreden even ook nieuwe leuning. Nu een houten trap en te bekleden met nieuw ehouten treden. Leuning in hout.