Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Lint te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Lint.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Lint of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Lint die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Lint:

Plaatsen tuinhuis

Ik had graag het tuinhuis Cottage 295×760m laten plaatsen en een betonvloer.

Houten trap plaatsen van eerste naar tweede verdieping + trapgat maken

Houten trap plaatsen van eerste naar tweede verdieping , komt tegen de muur met een zijde tegen de muur, andere zijde met een leuning. Het betreft een rechte trap.

Houten moderne trappen plaatsten in nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouwwoning trappen plaatsen van niveau 0 naar 1 is een rechte trap zwevend tegen 1 muur met leuning tegen de muur, de trap van niveau 1 naar 2 moet volledig verankert worden in de 2 zijmuren. Komt tussen twee muren te staan.

Maatkast maken

Wij zouden graag een offerte hebben en de mogelijkheden bespreken qua materiaal over een inbouwkast op een slaapkamer. Afmetingen van deze kast moeten zijn : hoogte 250 cm, breedte 80 cm, diepte 70 cm.

Schuifdeur in pvc maken

Ik wil een schuifdeur, harmonicadeur om bestaande overkapping dicht te maken. In pvc - glas. Diepte 4 m, breedte 5,80 m

Moderne houten trap plaatsen

Er staat een beuken trap met 15 treden +/- 4 meter met een balustrade bovenaan +/- 1 m. Ik wil deze vervangen door een moderne (zo strak mogelijk) houten trap met inox leuning en balustrade. Onder de trap is een vestiaire en opbergruimte.

Uitklapbare trap naar zolder plaatsen

Vervanging uitklapbare houten zoldertrap - liefst met leuning - en zolderluik.

Houten trap vervangen door trap met een extra draaiplatform

Momenteel is er een trap van de eerste naar de tweede verdieping die we te steil vinden, we zouden deze dus graag vervangen door een houten trap met een extra draaiplatform. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Vervangen deur van tuinhuis

De deur van ons tuinhuis hangt scheef en is onderaan helemaal rot.

Trappen plaatsen in boerderij

Trappen maken in een oude boerderij : 138 cm breedte + 2 verdiepingen. Van gelijkvloers naar eerste verdieping , en dan van eerste naar zolderverdieping. En dan nog een trap in de garage plaatsen. Ter plaatse komen kijken zeer veel details. In hout of combinatie van hout en metaal, ter plaatse komen kijken voor advies , zo praktisch mogelijke trap.