Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of directe omgeving.

291 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, metalen wenteltrappen plaatsen, betonnen trappen storten, vervangen ramen en kozijnen in gehele huis, vernieuwen ramen van enkel naar dubbel glas, prefab betontrappen plaatsen, metalen trappen naar kelder plaatsen, betontrap storten in nieuwbouw, houten trap met balustrade plaatsen, houten trappen plaatsen, twee betontrappen storten, dakkapellen renoveren en ramen vervangen, tuinhuis opbouwen en jacuzzi plaatsen, garagepoort en rolluik voor slaapkamerraam plaatsen, gepolierde betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Schuifraam herstellen en vervangen rolhorren

Aluminium schuifraam beweegt stroef waardoor heel moeilijk te openen en sluiten is. Al met WD40 onderste rail ingespoten maar niet echt beterschap. Raam is +/- 13j geleden geplaatst Daarnaast zijn de rolhorren beschadigd en eventueel vervangen worden door schuifhor.

Afbreken oud tuinhuis en opbouwen nieuw tuinhuis

Ik wil mijn huidig (stenen) tuinhuis afbreken (ca 50 m²), wegens bouwvallig en rot, en er een nieuw in de plaats zetten (wat kleiner, ca. 30 m²), eventueel met pergola. In het oude tuinhuis zit ook asbest. Nieuw tuinhuis moet ook in steen zijn.

Mechanisme hef schuifraam herstellen

De hendel van onze hefschuifraam is op slot geschoten en wil niet meer openen. Het lijkt dat het mechanisme onderaan stuk is.

Trapgat maken en opening aanpassen

Ik zit met een opplooibare zoldertrap om vanop mijn eerste verdiep op zolder te geraken. Trapgat is 1m op 0,7m ongeveer groot. Ik zou de trap van mijn gelijkvloers naar mijn eerste verdiep willen veranderen (deze staat nu onhandig geplaatst) en ineens een vaste trap willen plaatsen naar mijn zolder. Bouwdatum huis: 1935, helaas geen bouwplan beschikbaar. Geen betonnen vloer op verdiepen, houten structuur.

Herstellen van klink pvc schuifdeur

Mechanisme van klink schuifdeur is totaal verwrongen dus zal moeten vervangen worden . Het betreft hier een plastiek raamwerk waarvan het schuifraamgedeelte eerst naar binnen kipt en dan kan opengeschoven worden. Materiaal is pvc.

Houten wenteltrap plaatsen

Ik heb een nieuwe wenteltrap nodig. De huidige trap gaat in een hoek van 90 graden naar boven en is steiler. Ik zou daar graag een wenteltrap van maken en minder steil naar boven.

Houten trap plaatsen

Houten trap in eik plaatsen naar 1 ste verdieping vertrekkende uit hall. Renovatie.

Carport op maat in aluminium maken

Carport op maat te maken in aluminium. Bevestigd worden aan de muur van het huis. 3 meter breed, 6m15 lang. Licht hellende oprit.

Overdekt terras plaatsen

Ik wil graag een overdekt terras laten dichtmaken met een vouwraam. Breedte is ongeveer 5 meter. 4m20 op 2m20.

Zoldertrap naar kinderkamer plaatsen

Een gesloten zoldertrap naar de nieuwe kinderkamer te plaatsen. Hoogte verschil 280cm - bruikbare lengte 217cm - breedte 68,5 cm. We wensen ook zo snel mogelijk de plaatsing hiervan.

Vervangen van 2 vliegenramen en plaatsing van een aluminium raam

Vervangen van 2 vliegenramen die door hagelschade gescheurd zijn. Los daarvan zou er ook een bestaand aluminium raam moeten vervangen worden.

Houten trap renoveren

Renoveren houten trap. Een soort van hout of laminaat op de treden leggen. Mogelijkheden met vakman te bespreken.

Schuifdeur van ingebouwde kast herstellen

Op zolder heb ik aan de schuine zijden van het dak ingebouwde kasten met leggers en daarvoor zitten schuifdeuren. Aan de ene kant zitten 3 schuifdeuren en aan de andere kant 4. Van de 3 schuifdeuren krijg ik 1 amper open, deze stroeft heel erg. Aan de andere kant kan ik 2 schuifdeuren niet meer achter elkaar door laten gaan, ze botsen aan de zijkanten tegen elkaar. Graag had ik dit laten herstellen zodat de schuifdeuren weer vlot opengaan.

Gesloten zoldertrap met Z treden plaatsen

Momenteel is er geen trap naar zolderverdieping (slaapkamer). Gewenste werken: een gesloten houten trap met Z treden plaatsen.

Herstellen mechanisme van schuifdeur

De schuifdeur kan wel open en dicht gedaan worden, maar sluit niet meer goed af --> bij volledige sluiting blijft er nog een speling van +/- 1 cm. Mechanisme versleten , herstellen.

Inbouwkosten maken op zolder

Plaatsen van inbouwkasten op zolder, onder schuine wand

Binnendeuren vervangen

Momenteel hebben we een 7-tal kartonnen deuren in ons huis van variërende grootte. Graag hadden we deze allemaal vervangen door een stevigere schildersdeur. Hier en daar wat paswerk (hoogte deur, diepte kader,... ). Ter plaatse de mogelijkheden en materialen bespreken.

Aluminium raam en schuifdeur herstellen

Raam herstellen en een schuifdeur afwerken. Materiaal is aluminium.

Houten trappen plaatsen

We willen graag twee trappen laten maken door een schrijnwerker. Een dichte trap met een kwart draai erin. Zonder leuning, hij komt tussen twee muren. Liefst een voordelige maar wel moderne uitvoering. Van gelijkvloers naar eerste en van de eerste verdiep naar de tweede.

Nieuwe uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Opening is er, trap zou door vakman moeten geïnstalleerd worden. Opmeting ter plaatse. Moet een uitschuifbare zoldertrap zijn.

Deurklink vervangen

We willen voor 2 deuren de deurklinken + binnenwerk laten vervangen. Momenteel blijven de vijzen van deze klinken steeds loskomen (zitten niet doorheen heel de deur)

Stalen eenvoudige trap plaatsen

Eenvoudige rechte trap in geboend staal met gesloten traptreden in de gang. Afmetingen: +/- 5 m lang 85 cm breed. Detail tekening in bijlage.

Slaapkamervensters vervangen

Vervanging twee vensters van slaapkamer. (ivm geluidsoverlast treinen)

Maken van wanden voor inloopdouche alvorens tegels te plaatsen

Maken van wanden voor inloopdouche alvorens tegels te plaatsen. Het is nog al dringend omdat ze tegels binnenkort gaan plaatsen

Buitenkeuken met toog te maken

Voor onze buitenkeuken zoeken wij iemand die een toog in hout kan maken , langs de kant van de keuken open schappen en langs de kant van de tuin gewoon gesloten maar de mogelijkheid om barkrukken te plaatsen. Tegen de muur van de keuken houten schappen .