Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bouwen, garage bouwen, houten plafond plaatsen, metalen design trap in nieuwbouw plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap storten in industriegebouw, houten trap plaatsen en afwerken met thermowood, houten trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen, metalen trap plaatsen met houten treden, schrijnwerkerij - mdf - gyproc, metalen trap tussen twee muren plaatsen in een bedrijf, houten zwevende trap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar eerste verdieping, ramen te vervangen, houten landelijke trap plaatsen in inkomhal

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Design trap plaatsen

Ik wil graag een rechte design trap laten plaatsen van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. De eerste 4 treden moeten 80 cm breed zijn, daarna een bordes van 80 x 80 cm en dan nog 12 treden. Als materiaal dacht ik aan hout maar ook aan glazen treden, opties bespreek ik graag met de vakman.

Moderne zwevende trap plaatsen in nieuwbouw

Graag een zwevende trap plaatsen. Design / moderne maatwerk trap In beton of bekleed baar materiaal. 14-15 tegels zwevend en eerste tredes op vloerplaat. Graag ook bekijken wat de mogelijkheden zijn en wanneer in de nieuwbouw het moet geplaatst worden.

Herstellen draai kantelraam

Ik zoek iemand die een draai/kantelraam kan herstellen. Er is in het mechanisme iets afgebroken en het raam sluit niet meer. Hopelijk kan iemand mij hiermee zo snel mogelijk helpen, want nu blijft het raam enkel min of meer dicht door kleefband te gebruiken. Het betreft een aluminium raam. Ramen zijn in de tijd gemaakt door bouwfirma.

Hendelmechanisme schuifdeur herstellen

Het hendel mechanisme van het schuifraam is kapot, waardoor we het schuifraam niet meer open krijgen. Het schuifraam zelf is ok. Graag op korte termijn herstellen aangezien dit de enige toegang is tot de tuin waar een huisdier zit.

Prefab betontrap in een nieuwbouw

Prefab beton trap plaatsen: We hebben twee identieke steektrappen nodig. De woning is een staalbouw en we schatten in mei ongeveer met de bouw te beginnen. Het huis zal er vrij industrieel uitzien vandaar onze voorkeur naar beton trappen.

Houten schuifraam herstellen

Houten schuifraam gaat met veel moeite open,graag zou ik dit laten herstellen. Ik denk dat er slijtage op het mechanisme zit. Geplaatst in 1988

Plaatsen tuinhuis en beton gieten

Ik zou graag tuinhuis Edelweis 415 op 295 cm laten plaatsen,met stalen dak. Aangezien de ondergrond hier vrij vochtig is lijkt een betonen ondergrond het beste.

Houten trappen plaatsen

Houten trappen plaatsen dit is voor een renovatie woning. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping met tussen plateau. Twee kleintjes en een grote trap. Komt tussen twee muren te staan. En 1 zijde is los.

Binnendeuren plaatsen

3 binnendeuren te plaatsen Badkamer breedte 63 cm,Lengte 2m Deur inkom breedte 75cm,Lengte 2m05cm Deur slaapkamer breedte van de breedte 79 cm op 197cm

Plaatsen blokhut Modern

Plaatsing van Garage 325 x 535 cm op een terras met betonklinkers. Stalen dak met condensdoek.

Vast raampje boven deur vervangen in kantelraam

Ik wil graag een vast raam boven de deur vervangen in een kantelraam. Eventueel ook een vliegenraam installeren.

Houten trappen plaatsen voor open-space woonruimte

Het betreft twee trappen voor verbinding open space woonruimte met duplex verdieping. Trapbreedte in 70 cm 17 treden. Het betreft een appartementsgebouw met vier appartementen.

Herstellen houten ramen en deuren

Ik heb een voordeur van +/- 2,30 meter hoog en het hout is scheefgetrokken. De deur sluit af maar deze sluit niet perfect zoals ik zou wensen. Een stijl van een draai-kip-raam van 1 op 2 meter is een beetje scheef waardoor er water binnensijpelt bij slagregen. Een grote schuifdeur is van in het begin niet goed geplaatst waardoor deze niet perfect sluit.

Garage bouwen

Bouw van garage 7x3,2m (3 gevels bouw tegen muur buur). Met een sectionaal poort en 1 raam en 1 deur. Plat dak. Ondergrond zijn betonklinkers.

Nieuwe ramen met pvc profielen plaatsen

Vervanging van 4 ramen én profielen naar hoogrendementsbeglazing en PVC profiel. 2 grote slaapkamerramen, 1 groot keukenraam + 1 middelgroot badkamerraam. Ook voordeur moet vervangen. Muggenramen voor de slaapkamerramen & badkamerraam + rolluik voor keukenraam.

Betontrap in nieuwbouw plaatsen

Prefab trap plaatsen in een nieuwbouw project. Van de gelijkvloers naar de eerste verdieping, kan ook zijn afhankelijk van de prijs van 1 ste naar de tweede verdieping.

Binnendeuren plaatsen

We zijn op zoek naar 3 deuren, 1 schuifdeur en 2 binnendeuren. De omkadering zijn geen standaard. Allemaal in het hout. Nu verfdeuren maar we willen steviger. Materiaal nog niet aangekocht. Twee daarvan moeten meer geluidsisolerend zijn.

Plaatsen blokhut Edelweis

Graag willen we een blokhut Edelweis 415 x 295 cm met roofing laten monteren. Ondergrond fundering staat er al.

Plaatsen van 3 binnendeuren

Ik ben aan het einde van mijn renovatie en moet nog 3 binnendeuren in MDF plaatsen die ik zelf in mijn bezit heb.

Xinnix deuren plaatsen

Wij zouden 6 Xinnix deuren willen plaatsen in onze nieuwe woning. 5 * 83 cm breed en 1 * 73 cm breed. Alle deuren met magnetisch slot en onzichtbare scharnieren. Het betreft een nieuwbouw, dus bestaande deuren moeten niet uitgebroken worden. 3 deuren zijn geïnverseerd. Graag offerte inclusief deurbeslag, plaatsing aanwerken bepleistering .

Open houten trap plaatsen

Voor een totaalrenovatie zijn we op zoek naar een eenvoudige open houten trap, met een kwartdraai naar links. Totale hoogte: 350 cm breedte: 70cm Trapgat: 220 x 72cm ( opening is reeds gemaakt) Onderaan 3 m om trap te laten uitkomen.

Schuifraam herstellen en vervangen rolhorren

Aluminium schuifraam beweegt stroef waardoor heel moeilijk te openen en sluiten is. Al met WD40 onderste rail ingespoten maar niet echt beterschap. Raam is +/- 13j geleden geplaatst Daarnaast zijn de rolhorren beschadigd en eventueel vervangen worden door schuifhor.

Afbreken oud tuinhuis en opbouwen nieuw tuinhuis

Ik wil mijn huidig (stenen) tuinhuis afbreken (ca 50 m²), wegens bouwvallig en rot, en er een nieuw in de plaats zetten (wat kleiner, ca. 30 m²), eventueel met pergola. In het oude tuinhuis zit ook asbest. Nieuw tuinhuis moet ook in steen zijn.

Mechanisme hef schuifraam herstellen

De hendel van onze hefschuifraam is op slot geschoten en wil niet meer openen. Het lijkt dat het mechanisme onderaan stuk is.

Trapgat maken en opening aanpassen

Ik zit met een opplooibare zoldertrap om vanop mijn eerste verdiep op zolder te geraken. Trapgat is 1m op 0,7m ongeveer groot. Ik zou de trap van mijn gelijkvloers naar mijn eerste verdiep willen veranderen (deze staat nu onhandig geplaatst) en ineens een vaste trap willen plaatsen naar mijn zolder. Bouwdatum huis: 1935, helaas geen bouwplan beschikbaar. Geen betonnen vloer op verdiepen, houten structuur.