Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Houten trap plaatsen

Er zou een rechte trap moeten geplaatst worden van 1 poutrel naar een andere poutrel die 70cm hoger staat en op een afstand (rechte zijde) van 120cm. De trap zal dus vermoedelijk 4 treden hebben en nog een stukje dat vlak loopt. Deze trap zal boven een toiletruimte komen, dus de treden dienen gesloten te zijn. De trap zou enkel steunen op de 2 putrels vanboven en vanonder. Het mag in verschillende materialen, wou houden van strak dus een zwarte stalen trap spreekt ons aan, maar we kijken ook naar budget. Warm hout zou dus ook kunnen. Liefst ook in Z-tredes. Hoe sneller de trap geplaatst kan worden, hoe beter. Op die manier kan de gyproc muur daaronder mooi afgewerkt worden tegen de trap.

Rechte houten trap op maat plaatsen

Rechte houten trap op maat Afmetingen bestaand trapgat: 0,948 x 2,036 (= maximale ruimte die er is) Hoogte vloer tot vloer: 2,91 cm Leuning aan linkerkant.

Rolluiken Velux herstellen

Ik heb twee rolluiken die hersteld dienen te worden. Beide rolluiken zijn van een veluxraam.

Metalen draaitrap plaatsen van terras naar koer

Plaatsen van een draaitrap voor onze buitenruimte. Van terras naar koer. De hoogte is ongeveer 3 meter 60.

Garagepoort bekleden met alu-profielen

Ik wens een bestaande horizontaal rollende garagepoort in hout (alsook de omlijsting) te laten bekleden met aluminiumprofielen, bij voorkeur in de kleur RAL 7046. De poort bestaat uit 3 delen.

Scharnieren van schuiven vervangen en lek in douche herstellen

Een aantal scharnieren van een aantal keukenschuiven en een buffetkast vervangen, 5 in totaal. Ook de douche lekt dit lek moet men ook herstellen.

Metalen of houten trap plaatsen

Voor een nieuwbouwproject willen we graag een eyecatcher qua trap in de woonkamer naar boven . De trap moet ook veilig zijn en met leuning . Deels een draaitrap .

Dakramen vervangen

Er zijn 2 dakramen die niet meer sluiten . Zij moeten misschien volledig vervangen worden (deze maten niet meer te verkrijgen? ) . Afmeting nu : raam H ca 121 B ca 58 . Kader ca 130 op 70.

Houten trap plaatsen

De oude trap is reeds afgebroken in een werf waar meestal 2 werkmannen actief zijn. Het trapgat is reeds gemaakt. De trap die er moet komen gaat in de ene richting naar het eerste verdiep, in de andere naar een tussenverdiep (+- 70 cm hoger dan de vloer). Er moet eerst een opstapje van 2-3 treden komen om dan de trap in beide richtingen te kunnen bestijgen. Eventueel nog ander maatwerk in hout te verrichten, samen te bespreken.

Buitentrap plaatsen tussen verhoogd terras en tuin

Graag willen wij een trap laten plaatsen om een verbinding te maken tussen het terras en de tuin. Het terras is 2 meter hoog en de trap moet een simpele, rechte trap zijn. We twijfelen nog tussen beton en metaal.