Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of directe omgeving.

235 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: oude stal ombouwen naar blokhut, veluxen vervangen, twee garages bouwen met platte daken, mezzanine en kasten bouwen, plaatsen van houten trap, gesloten trap plaatsen, trap te vervangen, renovatie trap + plaatsen nieuwe trap naar de zolder, plaatsen van houten trap, meerdere binnendeuren vervangen, zwevende trap plaatsen, ramen en deur te plaatsen en aankoop, trap in rubberwood, carport maken met voorkeur Trespa afwerking, nieuwe ramen, voor- en achterdeur plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Kleine ijzeren trap plaatsen

Kleine ijzeren trap van terras naar tuin, hoogteverschil 0. 5 meter, lang 1 meter (grote treden: persoon met beperking), breed 1 meter, met trapleuning, en antislip. Huidige trap is niet meer veilig.

Velux ramen plaatsen

Velux plaatsen in schuin dak , dak is reeds geïsoleerd met PUR schuim en er zijn reeds 2 veluxen aanwezig maar willen er ofwel 1 groter maken ofwel 1 bij plaatsen

Schuifdeur kast

Ik zoek een schrijnwerker die een bestaande kastdeur wil herstellen. Deze gaat moeilijk open en dicht. Dit in opdracht van Telenet. Liefst lokale speler, uitvoering in regie is bespreekbaar.

Trap schuren

Ik zoek een vakman om onze trappen van telkens 14 treden te schuren. Het betreft 1 open trap en 1 gesloten trap.

Trap naar zolder installeren

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder installeren.

Nieuwe metalen trap plaatsen

Ik wens een nieuwe metalen trap te plaatsen in een bel etage. Dit is een rechte trap met armleuning dit is voor in een tuin van de veranda naar de tuin te komen. De oude ga ik zelf afbreken.

Deur te herstellen

We hebben een houten deur en in de lijst van deze deur is het stuk hout, waar het slot invalt kapot. Er mist een stuk hout en dat zou dus gerepareerd moeten worden.

Zandstralen trap

Zandstralen van geverfde trap. Dit betreft een recht trap met armleuning. Afhankelijk van prijs de trap zandstralen.

Keldertrap vervangen

Huidige keldertrap met 10 treden moet vervangen worden. We zijn op zoek naar een timmerman die zelf een trap kan bouwen of een klusjesman die een steektrap kan komen plaatsen.

Plaatsen van glazen deur

Ik wil graag een houten deur van een inkomhal naar een leefruimte in een appartement laten vervangen door twee glazen deuren (reeds aangekocht en op maat gemaakt bij doe-het-zelf zaak).

Plaatsen stalen trap

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het project in bijlage. Het betreft 3 trappen (gelijkvloers, verdiep 1, verdiep 2). 3 trappen in witgelakt staal met glazen treden en verlichting: Trap gelijkvloers -> verdieping 1 Breedte 75 cm Lengte 290 cm Hoogte 324 cm Trap verdieping 1 -> verdieping 2 Breedte 75 cm Lengte 290 cm Hoogte 301 cm Trap verdieping 2 -> verdieping 3 Breedte 75 cm Lengte 290 cm Hoogte 313 cm Graag ter plaatse komen kijken.

Keldertrap vervangen

Keldertrap moet vervangen worden door stevige houten trap: 11 treden en 62 cm breed, zonder leuning.

Schrijnwerkerij meubelen en scheidingswand

Wij willen 2 zwevende dressoirs, een tv kastje en een scheidingswand laten maken. Ter plaatse komen kijken voor prijsofferte.

Vervangen houten trap

We willen een houten trap vervangen van de 1 ste naar de 2 de verdieping. Een rechte molenaarstrap met balustrade en open treden.

Trap zolderverdieping vervangen

Momenteel hebben we een zeer steile vaste trap naar de zolder. Echter willen we een nieuwe trap die nu hoger uitkomt op een plateau en een u vorm daar maakt en verder loopt in de nieuw te maken gang. Graag hadden wij hiervoor een vrijblijvende offerte laten maken.

2 trappen plaatsen

Trap gelijkvloers naar 1ste verdiep (te overbruggen 3.45m), trap2 van 1ste nr 2de verdiep (te overbruggen 3.22m) Het om beide gevallen om een zwevende trap van 80cm breed, te zetten in een rijhuis

Blokhut plaatsen

Graag wens ik de blokhut lounge 295x295 cm+ ext 2,85 stalen dak geïsoleerd (ref4009785 1709,00€)met dakgoot laten plaatsen op een door ons reeds voorziene betonnen vloer. Graag een prijsofferte.

Houten deur inkorten / afschaven

Het betreft een houten badkamerdeur (wit gelakt) die onderaan is beginnen klemmen, waarschijnlijk o.i.v. vocht. Deur zou uit scharnieren gehaald moeten worden en ingekort/afgeschaafd moeten worden. Van een andere deur zou ook de klink vervangen moeten worden.

Omvormen hal naar garage

Ik heb een deur bestaande uit 3 panelen. Deze deur is recent. Bij de gemeente heb ik een bestemmingswijziging gevraagd naar wonen. De voorwaarde is om van de hal een parkeerplaats te maken. Hiervoor moeten alle panelen van de deur open om een auto binnen te rijden. Het rechtse paneel langs de binnenzijde is een vast paneel. Als dit paneel open kan, kan ik met de wagen binnen rijden.

Keuken deels renoveren

Keuken:deel van een keuken heeft renovatie nodig-betegelen. Nieuwe dampkap, nieuwe lavabo s en enkele nieuwe kasten plaatsen op maat. Ter plaatse komen kijken graag.

Tuinhuis op maat

Wij willen graag ons bestaand tuinhuis op maat vervangen door een nieuw aangezien het in een slechte staat is. Het is geen groot project aangezien het aanleunt tegen 2 bestaande muren en er geen raam of fantasie moet toegevoegd worden. Wie kan ons hier mee verder helpen?

Plaatsen betonnen trap

Betonnen trap met een draaiing, 17 treden.

Vliegengaas vervangen

Ik wil het gaas van twee vliegendeuren in alu met strips en een vliegenraam in hout laten vervangen - 1m x 1m26 - 1m x 0m85 - 0m66 x 1m22 - 0m66 x 0m85 - 0m55 x 1m21 Als eerste 'element in een lijstje met klussen waarin veel schilderwerk en klein schrijnwerk zit.

Lichtkoepel vervangen/herstellen

Er is een terrastegel door de lichtkoepel (80x80cm) van onze buren gevallen. De plastic lichtkoepel dient hierdoor vervangen te worden. Graag een bestek voor de verzekering.

Vliegenraam, vliegendeur plaatsen

Er zou een vliegenraam en een vliegendeur geplaatst moeten worden.