Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Toog op maat maken

Toog maken die moet dienen als receptie in een tattoo-studio. Graag in het hout, L vorm, 3 meter langs voor.

Fietsenstalling plaatsen

De oude fietsenstalling is omvergewaaid en nu wil ik een nieuwe plaatsen. Het gaat om een hok met houten staanders en golfplaten als afdak. Afmetingen zijn: 2 meter hoog en 2 meter 50 op 1 meter 50.

Trap bekleden laminaat

Graag overzettreden op bestaande linoleum in laminaat bekleden en eventueel trapleuning schilderen. De trap bestaat uit ongeveer 43 treden, de leuning is ongeveer 3 x 3 meter.

Herstellen of vervangen van twee binnendeuren

Twee binnendeuren zijn beschadigd langs een zijde (fineerhout ingedrukt) en zouden moeten aan een zijde een nieuwe fineerlaag krijgen - of als het eenvoudiger is nieuwe deuren. Ik denk dat het gaat om standaardmaten.

Blokhut plaatsen

Blokhut Cambridge 2.95m x 3.85m plaatsen. Ook dakgoten voorzien. Betonnen ondergrond is reeds voorzien.

Herstellen van dak van carport

Herstellen van de carport. Wegens stormschade zijn er 2 van de 5 dakplaten gaan vliegen. De andere zijn waarschijnlijk ook aan vervanging toe + de steunpalen staan scheef 2m breed= carport, platen 4m lang en 1m breed en zo liggen er 5 op.

Oorzaak waterinfiltratie rondom ramen opsporen en verhelpen

Aan de muur van de achterzijde van het gebouw komt langzaam water binnen in nabijheid van de ramen. Er is ergens iets mis met de dichting, aansluiting van de ramen. Op zoek naar een specialist om de nodige herstelling te maken.

Vervangen raamafwerking

Ik heb 7 kantelramen in een aanbouw die volledig bedekt is met natuurlijke leien. De raamafwerking is nog in lood uitgevoerd, en die komt nu twee verschillende plaatsen los en de rest moet nagekeken worden. Ik ben ook niet zeker of lood nog toegelaten is voor dergelijke afwerking. In dat geval moet alles vervangen worden. Enkele leien dienen ook gecheckt te worden op plaatsen waar werken werden uitgevoerd.

Trap herbekleden met tapijt

Ik wil een houten trap met gesloten treden laten renoveren. Men moet deze herbekleden met tapijt.

Bevestiging van ophangmeubel

Binnenkort verhuizen wij naar een nieuwe woning en hadden graag beroep gedaan op een vakman bij het bevestiging van een "hangmeubel". Dit vereist enige precisie dus wagen ons er liever niet zelf aan.