Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Oorzaak waterinfiltratie rondom ramen opsporen en verhelpen

Aan de muur van de achterzijde van het gebouw komt langzaam water binnen in nabijheid van de ramen. Er is ergens iets mis met de dichting, aansluiting van de ramen. Op zoek naar een specialist om de nodige herstelling te maken.

Vervangen raamafwerking

Ik heb 7 kantelramen in een aanbouw die volledig bedekt is met natuurlijke leien. De raamafwerking is nog in lood uitgevoerd, en die komt nu twee verschillende plaatsen los en de rest moet nagekeken worden. Ik ben ook niet zeker of lood nog toegelaten is voor dergelijke afwerking. In dat geval moet alles vervangen worden. Enkele leien dienen ook gecheckt te worden op plaatsen waar werken werden uitgevoerd.

Trap herbekleden met tapijt

Ik wil een houten trap met gesloten treden laten renoveren. Men moet deze herbekleden met tapijt.

Bevestiging van ophangmeubel

Binnenkort verhuizen wij naar een nieuwe woning en hadden graag beroep gedaan op een vakman bij het bevestiging van een "hangmeubel". Dit vereist enige precisie dus wagen ons er liever niet zelf aan.

Houten trap met kwartdraai plaatsen

Ik wil een houten trap laten plaatsen. Dieze trap moet een kwartdraai naar rechts maken. Deze is 3,20 meter in hoogte en maximaal 2,90 m in lengte. Opstap en eerste treden max lengte 1m30.

Rolluiklint en omkasting herstellen

Ik heb 2 rolluiken die hersteld moeten worden. Bij het ene rolluik is het lint zo goed als doorgesleten en dit moet dus vervangen worden. Bij het tweede rolluik is er iets mis met het oprolsysteem want ik kan dit rolluik niet meer omhoog doen omdat het lint niet meer oprolt.

Metalen trap zetten

Het is een buitentrap die er moet komen om op het plat dak te geraken(dus eerste verdiep), Metalen trap

Trapbekleding in laminaat aanbrengen

Houten trap te renoveren met laminaat. Trap 1 verdieping, verhoogd, bel-étage.

Buitentrap plaatsen

Wij willen een trap van een tuin naar het dak laten zetten. Hiervoor moet er ook een andere trap afgebroken worden. De afmetingen zijn lengte waarover de trap kan lopen is 3m87. De hoogte van de muur is 3m81 en de breedte van de trap kan tot 1m gaan. Ook een balustrade te zetten.

Tuinhuis plaatsen

Graag zouden wij een tuinhuis laten plaatsen, van het merk Outdoor Living Domeo 418x315 met het schuifraam aan de linker zijde en de dakgoot vooraan om het water op te vangen.