Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap naar zolder plaatsen en trapgat maken, carport plaatsen, houten trap plaatsen in appartement, houten trap plaatsen in nieuwbouwwoning, houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping, houten trappen plaatsen van gelijkvloers naar eerste en naar zolderverdieping, vaste trap plaatsen, vernieuwen van ramen en deuren, brandwerende deuren moeten geplaatst worden, trapgat maken naar zolder en vaste trap plaatsen, bouwen van pergola, trap renoveren en buitentrap plaatsen naar normen van kinderopvang, metalen buitentrap plaatsen voor nieuwbouwwoningen, nieuwe raamprofielen plaatsen

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Afgebrand stenen tuinhuis herstellen

Tuinhuis is afgebrand het is van steen en er zijn houten planken voorgezet. De oppervlakte is ongeveer 8 m². Indien mogelijk herstellen of heropbouwen.

Vervangen binnendeuren

Ik zou graag een vakmanwillen voor het leveren en plaatsen van 5 binnendeuren.

Nieuwe kelderdeuren op maat meken

Voor mijn kelder had ik graag 1. 1 nieuwe deur. Bestaande deur is scheefgetrokken en sluit slecht 2. 1 nieuwe deur + deurlijst 3. 1 deurlijst

Houten trap plaatsen

Op zoek naar een vakman voor een houten trap te laten plaatsen.

Trapleuning plaatsen trappen over drie verdiepingen en kelder

Voor ons nieuwbouwappartement hadden wij graag een offerte gekregen voor het plaatsen van trapleuningen op de muren. Het appartement bestaat uit 3 verdiepingen + kelder. Wij verkiezen een zo neutraal en simpel mogelijk uitvoering in wit of aluminiumkleur.

Nieuwe garage plaatsen

Graag zoude wij onze garage volledig willen vernieuwen . Deze is nu gebouwd uit betonplaten en een dak van asbestplaten en deze moet men verwijderen. Daarna moet men een nieuwe plaatsen van ongeveer 4.5 x 4.5 x 3 meter inclusief sectionale poort.

Trap renoveren zandstralen en vernissen

Trap renoveren van 35 treden. Trap zandstralen en vernissen.

Metalen trap plaatsen

De buitentrap moet een verbinding vormen tussen de living en de tuin. Een balustrade en een klein loopvlak is ook noodzakelijk. Momenteel is er toegang tot de tuin via de kelder.

Garages bouwen

Bouwen van twee garage's tussen andere bestaande garages. Ik heb zelf de oude houten garage al afgebroken. Geen tijdsdruk.

Kast op maat maken voor wasmachine en droogkast

Wij zoeken een kast voor de wasmachine. en droogkast met schijfdeuren + kastje met legplank en bovenaan een lade en afgesloten met deurtje. Bovenop de kast een dikker plaat ( Werkblad.). Maat 90 hoog . 2 Kastjes van 40 breed. (met rug)(Aan elke kant 1 kastje). Gedeelte droogkast 125 breed (2 schuifdeuren van 62,5 ) en Zonder rug) 70 diep werkblad 200. Achteraan in het wekblad 2 roosters van 40 of 50 lang en 5 breed voorzien (boven het gedeelte van de machines)

Plaatsing blokhut

Graag laten wij een Metalen tuinhuis 1010 GEYZ 303 x 298 x 202 cm plaatsen. Er werd reeds een betonnen fundering gegoten van 4m op 4m. Om het binnenlopen van water te vermijden zouden we deze ook onderaan willen laten afkitten met siliconen. Graag een totaal offerte met levering- en plaatsingsprijs inbegrepen.

Raam verwijderen-en terugplaatsen voor verhuis

Vanwege aanschaf van een kast die door onze smalle gang niet binnen geraakt hadden we graag ons raam (180cmx160cm) laten verwijderen + terugplaatsen voor verhuis via de venster, Het raam bevind zich aan de straatzijde op de gelijkvloers.

Design trap plaatsen

Ik wil graag een rechte design trap laten plaatsen van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. De eerste 4 treden moeten 80 cm breed zijn, daarna een bordes van 80 x 80 cm en dan nog 12 treden. Als materiaal dacht ik aan hout maar ook aan glazen treden, opties bespreek ik graag met de vakman.

Moderne zwevende trap plaatsen in nieuwbouw

Graag een zwevende trap plaatsen. Design / moderne maatwerk trap In beton of bekleed baar materiaal. 14-15 tegels zwevend en eerste tredes op vloerplaat. Graag ook bekijken wat de mogelijkheden zijn en wanneer in de nieuwbouw het moet geplaatst worden.

Herstellen draai kantelraam

Ik zoek iemand die een draai/kantelraam kan herstellen. Er is in het mechanisme iets afgebroken en het raam sluit niet meer. Hopelijk kan iemand mij hiermee zo snel mogelijk helpen, want nu blijft het raam enkel min of meer dicht door kleefband te gebruiken. Het betreft een aluminium raam. Ramen zijn in de tijd gemaakt door bouwfirma.

Hendelmechanisme schuifdeur herstellen

Het hendel mechanisme van het schuifraam is kapot, waardoor we het schuifraam niet meer open krijgen. Het schuifraam zelf is ok. Graag op korte termijn herstellen aangezien dit de enige toegang is tot de tuin waar een huisdier zit.

Prefab betontrap in een nieuwbouw

Prefab beton trap plaatsen: We hebben twee identieke steektrappen nodig. De woning is een staalbouw en we schatten in mei ongeveer met de bouw te beginnen. Het huis zal er vrij industrieel uitzien vandaar onze voorkeur naar beton trappen.

Houten schuifraam herstellen

Houten schuifraam gaat met veel moeite open,graag zou ik dit laten herstellen. Ik denk dat er slijtage op het mechanisme zit. Geplaatst in 1988

Plaatsen tuinhuis en beton gieten

Ik zou graag tuinhuis Edelweis 415 op 295 cm laten plaatsen,met stalen dak. Aangezien de ondergrond hier vrij vochtig is lijkt een betonen ondergrond het beste.

Houten trappen plaatsen

Houten trappen plaatsen dit is voor een renovatie woning. Van gelijkvloers naar eerste en van eerste naar tweede verdieping met tussen plateau. Twee kleintjes en een grote trap. Komt tussen twee muren te staan. En 1 zijde is los.

Binnendeuren plaatsen

3 binnendeuren te plaatsen Badkamer breedte 63 cm,Lengte 2m Deur inkom breedte 75cm,Lengte 2m05cm Deur slaapkamer breedte van de breedte 79 cm op 197cm

Plaatsen blokhut Modern

Plaatsing van Garage 325 x 535 cm op een terras met betonklinkers. Stalen dak met condensdoek.

Vast raampje boven deur vervangen in kantelraam

Ik wil graag een vast raam boven de deur vervangen in een kantelraam. Eventueel ook een vliegenraam installeren.

Houten trappen plaatsen voor open-space woonruimte

Het betreft twee trappen voor verbinding open space woonruimte met duplex verdieping. Trapbreedte in 70 cm 17 treden. Het betreft een appartementsgebouw met vier appartementen.

Herstellen houten ramen en deuren

Ik heb een voordeur van +/- 2,30 meter hoog en het hout is scheefgetrokken. De deur sluit af maar deze sluit niet perfect zoals ik zou wensen. Een stijl van een draai-kip-raam van 1 op 2 meter is een beetje scheef waardoor er water binnensijpelt bij slagregen. Een grote schuifdeur is van in het begin niet goed geplaatst waardoor deze niet perfect sluit.