Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of directe omgeving.

255 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, plaatsen van 2 houten trappen, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras, nieuwe trap plaatsen, betonnen trap Z treden plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, timmerwerken trappen in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Slaapkamervensters vervangen

Vervanging twee vensters van slaapkamer. (ivm geluidsoverlast treinen)

Maken van wanden voor inloopdouche alvorens tegels te plaatsen

Maken van wanden voor inloopdouche alvorens tegels te plaatsen. Het is nog al dringend omdat ze tegels binnenkort gaan plaatsen

Buitenkeuken met toog te maken

Voor onze buitenkeuken zoeken wij iemand die een toog in hout kan maken , langs de kant van de keuken open schappen en langs de kant van de tuin gewoon gesloten maar de mogelijkheid om barkrukken te plaatsen. Tegen de muur van de keuken houten schappen .

Maken van open boekenkast

We zoeken een schrijnwerker voor het maken van een open boekenkast.

Aluminium raam vervangen

Bij regenweer en wind loopt de regen in de keuken op het gelijkvloers. De afwatering loopt niet correct, vermoedelijk destijds een bouwconstructiefout in geslopen? Graag een oplossing op een zo eenvoudige mogelijke manier.

Herstelling slotsysteem van deur Maco

Deur slotsysteem stuk van een deur Maco.

Herstelling van keukenkasten

Ik wil graag een kolom in de keukenkast, met door het vocht van de ijskast verrotte plank in zijn geheel laten vervangen (zie rechts op de foto de kolomkast met de ijskast . En als eventueel bijkomende optie ook alle huidige deuren van de keuken laten vervangen (35-jaar oud)

Eenvoudige houten trap plaatsen

De hoogte van de trap moet ongeveer 3m20 zijn en de lengte 2m70. Het mag een hoektrap zijn zodat de trap niet te stijl is. Liefst met maar 2 aanvangstreden Er is nog geen trapgat. We willen slde oude trap verwijderen en de nieuwe trap ergens anders plaatsen.

2 trappen plaatsen

Trappen plaatsen : 1) gelijksvloer naar 1ste verdieping; begint recht en dan met een kwart in de eerste verdieping. 2) 2 de verdieping naar zolder moet volledig recht Beide moeten open zijn. Elke verdieping is 3 m hoog en de trap zou 3m in lengte moeten zijn voor elke verdieping.

Plaatsen van Z-trap

Ik zoek een vakman voor een z-trap, geplaatst met onzichtbare dagkanten. Graag ook een balustrade tegen de vide en tot in de helft van de trap.

Plaatsen van stalen trap met kwartslag

Graag had ik een offerte ontvangen voor een trap met kwartslag (met treden in de draai) van 21 treden (vloer tot vloer hoogte 4000mm) Uitvoering in onbehandeld staal met donkerkleurige tredes. Type waarbij de zijkant de vorm van de tredes volgt.

Schuifraam herstellen

Wij hebben een groot schuifraam achteraan onze woning naar de tuin, maar die schuift niet meer. Ook het slot (de hendel) is stuk. Die hebben we er uit gehaald.

Stofferen van trap

Stofferen van de traptreden. Er ligt tapijt op. Dit is een trap met bocht naar boven.

Kleine ijzeren trap plaatsen

Kleine ijzeren trap van terras naar tuin, hoogteverschil 0. 5 meter, lang 1 meter (grote treden: persoon met beperking), breed 1 meter, met trapleuning, en antislip. Huidige trap is niet meer veilig.

Velux ramen plaatsen

Velux plaatsen in schuin dak , dak is reeds geïsoleerd met PUR schuim en er zijn reeds 2 veluxen aanwezig maar willen er ofwel 1 groter maken ofwel 1 bij plaatsen

Schuifdeur kast

Ik zoek een schrijnwerker die een bestaande kastdeur wil herstellen. Deze gaat moeilijk open en dicht. Dit in opdracht van Telenet. Liefst lokale speler, uitvoering in regie is bespreekbaar.

Trap schuren

Ik zoek een vakman om onze trappen van telkens 14 treden te schuren. Het betreft 1 open trap en 1 gesloten trap.

Trap naar zolder installeren

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder installeren.

Nieuwe metalen trap plaatsen

Ik wens een nieuwe metalen trap te plaatsen in een bel etage. Dit is een rechte trap met armleuning dit is voor in een tuin van de veranda naar de tuin te komen. De oude ga ik zelf afbreken.

Deur te herstellen

We hebben een houten deur en in de lijst van deze deur is het stuk hout, waar het slot invalt kapot. Er mist een stuk hout en dat zou dus gerepareerd moeten worden.

Zandstralen trap

Zandstralen van geverfde trap. Dit betreft een recht trap met armleuning. Afhankelijk van prijs de trap zandstralen.

Keldertrap vervangen

Huidige keldertrap met 10 treden moet vervangen worden. We zijn op zoek naar een timmerman die zelf een trap kan bouwen of een klusjesman die een steektrap kan komen plaatsen.

Plaatsen van glazen deur

Ik wil graag een houten deur van een inkomhal naar een leefruimte in een appartement laten vervangen door twee glazen deuren (reeds aangekocht en op maat gemaakt bij doe-het-zelf zaak).

Plaatsen stalen trap

Graag willen wij een offerte aanvragen voor het project in bijlage. Het betreft 3 trappen (gelijkvloers, verdiep 1, verdiep 2). 3 trappen in witgelakt staal met glazen treden en verlichting: Trap gelijkvloers -> verdieping 1 Breedte 75 cm Lengte 290 cm Hoogte 324 cm Trap verdieping 1 -> verdieping 2 Breedte 75 cm Lengte 290 cm Hoogte 301 cm Trap verdieping 2 -> verdieping 3 Breedte 75 cm Lengte 290 cm Hoogte 313 cm Graag ter plaatse komen kijken.

Keldertrap vervangen

Keldertrap moet vervangen worden door stevige houten trap: 11 treden en 62 cm breed, zonder leuning.