Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of directe omgeving.

350 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vernieuwen van chassis, betontrappen plaatsen en afwerken met glas, inbouwkasten maken in slaapkamers, gepolierde betontrap plaatsen, houten trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder, halkast en vouwdeuren op maat, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, metalen trap plaatsen, houten trap plaatsen, prefab betontrap plaatsen, betontrap storten, betontrap storten in een nieuwbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen garage en carport in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Houten trappen plaatsen voor open-space woonruimte

Het betreft twee trappen voor verbinding open space woonruimte met duplex verdieping. Trapbreedte in 70 cm 17 treden. Het betreft een appartementsgebouw met vier appartementen.

Herstellen houten ramen en deuren

Ik heb een voordeur van +/- 2,30 meter hoog en het hout is scheefgetrokken. De deur sluit af maar deze sluit niet perfect zoals ik zou wensen. Een stijl van een draai-kip-raam van 1 op 2 meter is een beetje scheef waardoor er water binnensijpelt bij slagregen. Een grote schuifdeur is van in het begin niet goed geplaatst waardoor deze niet perfect sluit.

Garage bouwen

Bouw van garage 7x3,2m (3 gevels bouw tegen muur buur). Met een sectionaal poort en 1 raam en 1 deur. Plat dak. Ondergrond zijn betonklinkers.

Nieuwe ramen met pvc profielen plaatsen

Vervanging van 4 ramen én profielen naar hoogrendementsbeglazing en PVC profiel. 2 grote slaapkamerramen, 1 groot keukenraam + 1 middelgroot badkamerraam. Ook voordeur moet vervangen. Muggenramen voor de slaapkamerramen & badkamerraam + rolluik voor keukenraam.

Betontrap in nieuwbouw plaatsen

Prefab trap plaatsen in een nieuwbouw project. Van de gelijkvloers naar de eerste verdieping, kan ook zijn afhankelijk van de prijs van 1 ste naar de tweede verdieping.

Binnendeuren plaatsen

We zijn op zoek naar 3 deuren, 1 schuifdeur en 2 binnendeuren. De omkadering zijn geen standaard. Allemaal in het hout. Nu verfdeuren maar we willen steviger. Materiaal nog niet aangekocht. Twee daarvan moeten meer geluidsisolerend zijn.

Plaatsen blokhut Edelweis

Graag willen we een blokhut Edelweis 415 x 295 cm met roofing laten monteren. Ondergrond fundering staat er al.

Plaatsen van 3 binnendeuren

Ik ben aan het einde van mijn renovatie en moet nog 3 binnendeuren in MDF plaatsen die ik zelf in mijn bezit heb.

Xinnix deuren plaatsen

Wij zouden 6 Xinnix deuren willen plaatsen in onze nieuwe woning. 5 * 83 cm breed en 1 * 73 cm breed. Alle deuren met magnetisch slot en onzichtbare scharnieren. Het betreft een nieuwbouw, dus bestaande deuren moeten niet uitgebroken worden. 3 deuren zijn geïnverseerd. Graag offerte inclusief deurbeslag, plaatsing aanwerken bepleistering .

Open houten trap plaatsen

Voor een totaalrenovatie zijn we op zoek naar een eenvoudige open houten trap, met een kwartdraai naar links. Totale hoogte: 350 cm breedte: 70cm Trapgat: 220 x 72cm ( opening is reeds gemaakt) Onderaan 3 m om trap te laten uitkomen.

Schuifraam herstellen en vervangen rolhorren

Aluminium schuifraam beweegt stroef waardoor heel moeilijk te openen en sluiten is. Al met WD40 onderste rail ingespoten maar niet echt beterschap. Raam is +/- 13j geleden geplaatst Daarnaast zijn de rolhorren beschadigd en eventueel vervangen worden door schuifhor.

Afbreken oud tuinhuis en opbouwen nieuw tuinhuis

Ik wil mijn huidig (stenen) tuinhuis afbreken (ca 50 m²), wegens bouwvallig en rot, en er een nieuw in de plaats zetten (wat kleiner, ca. 30 m²), eventueel met pergola. In het oude tuinhuis zit ook asbest. Nieuw tuinhuis moet ook in steen zijn.

Mechanisme hef schuifraam herstellen

De hendel van onze hefschuifraam is op slot geschoten en wil niet meer openen. Het lijkt dat het mechanisme onderaan stuk is.

Trapgat maken en opening aanpassen

Ik zit met een opplooibare zoldertrap om vanop mijn eerste verdiep op zolder te geraken. Trapgat is 1m op 0,7m ongeveer groot. Ik zou de trap van mijn gelijkvloers naar mijn eerste verdiep willen veranderen (deze staat nu onhandig geplaatst) en ineens een vaste trap willen plaatsen naar mijn zolder. Bouwdatum huis: 1935, helaas geen bouwplan beschikbaar. Geen betonnen vloer op verdiepen, houten structuur.

Herstellen van klink pvc schuifdeur

Mechanisme van klink schuifdeur is totaal verwrongen dus zal moeten vervangen worden . Het betreft hier een plastiek raamwerk waarvan het schuifraamgedeelte eerst naar binnen kipt en dan kan opengeschoven worden. Materiaal is pvc.

Houten wenteltrap plaatsen

Ik heb een nieuwe wenteltrap nodig. De huidige trap gaat in een hoek van 90 graden naar boven en is steiler. Ik zou daar graag een wenteltrap van maken en minder steil naar boven.

Houten trap plaatsen

Houten trap in eik plaatsen naar 1 ste verdieping vertrekkende uit hall. Renovatie.

Carport op maat in aluminium maken

Carport op maat te maken in aluminium. Bevestigd worden aan de muur van het huis. 3 meter breed, 6m15 lang. Licht hellende oprit.

Overdekt terras plaatsen

Ik wil graag een overdekt terras laten dichtmaken met een vouwraam. Breedte is ongeveer 5 meter. 4m20 op 2m20.

Zoldertrap naar kinderkamer plaatsen

Een gesloten zoldertrap naar de nieuwe kinderkamer te plaatsen. Hoogte verschil 280cm - bruikbare lengte 217cm - breedte 68,5 cm. We wensen ook zo snel mogelijk de plaatsing hiervan.

Vervangen van 2 vliegenramen en plaatsing van een aluminium raam

Vervangen van 2 vliegenramen die door hagelschade gescheurd zijn. Los daarvan zou er ook een bestaand aluminium raam moeten vervangen worden.

Houten trap renoveren

Renoveren houten trap. Een soort van hout of laminaat op de treden leggen. Mogelijkheden met vakman te bespreken.

Schuifdeur van ingebouwde kast herstellen

Op zolder heb ik aan de schuine zijden van het dak ingebouwde kasten met leggers en daarvoor zitten schuifdeuren. Aan de ene kant zitten 3 schuifdeuren en aan de andere kant 4. Van de 3 schuifdeuren krijg ik 1 amper open, deze stroeft heel erg. Aan de andere kant kan ik 2 schuifdeuren niet meer achter elkaar door laten gaan, ze botsen aan de zijkanten tegen elkaar. Graag had ik dit laten herstellen zodat de schuifdeuren weer vlot opengaan.

Gesloten zoldertrap met Z treden plaatsen

Momenteel is er geen trap naar zolderverdieping (slaapkamer). Gewenste werken: een gesloten houten trap met Z treden plaatsen.

Herstellen mechanisme van schuifdeur

De schuifdeur kan wel open en dicht gedaan worden, maar sluit niet meer goed af --> bij volledige sluiting blijft er nog een speling van +/- 1 cm. Mechanisme versleten , herstellen.