Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mechelen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Mechelen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Buitentrap plaatsen

Wij willen een trap van een tuin naar het dak laten zetten. Hiervoor moet er ook een andere trap afgebroken worden. De afmetingen zijn lengte waarover de trap kan lopen is 3m87. De hoogte van de muur is 3m81 en de breedte van de trap kan tot 1m gaan. Ook een balustrade te zetten.

Tuinhuis plaatsen

Graag zouden wij een tuinhuis laten plaatsen, van het merk Outdoor Living Domeo 418x315 met het schuifraam aan de linker zijde en de dakgoot vooraan om het water op te vangen.

Dakramen vervangen

Vakman voor de vervanging van 2 dakramen Codes van de beide ramen: GGL S06 en GGL M06. Voor het grote raam hadden we ook graag een rolluik gehad voor grootste dakraam. We dachten ook eerder aan aluminium dan hout .

Glazen binnenschuifdeur plaatsen

Ik zou graag een glazen binnenschuifdeur laten installeren. Het gaat om een deur van 1 op 2 meter in de woning.

Houten trap voor 2 verdiepingen in totaal plaatsen

Wij zijn bezig aan totaal renovaties. We zouden graag de bestaande trap uitbreken daar gaan we zelf voor zorgen . Het gaat om een trap voor 2 verdiepen. We hebben een plan van de architect ter beschikking . Moderne stijl .

PVC raam vervangen of herstellen

Groot raam in keuken (scharnieren) is gebroken door de rukwinden. Heel het kozijn hangt nog vast met één scharnier. We hebben dus een schrijnwerker nodig die het raam kan herstellen / vervangen. Kozijnen in PVC. Dubbele beglazing met aluminium afwerking.

Trap met open treden te plaatsen

Bij het renoveren van onze zolder hoort natuurlijk een vaste trap, trapleuning en eventueel balustrade aan de zolder. De trap moet geplaatst worden tussen de eerste verdieping en de zolder. Om zoveel mogelijk licht door te laten, hebben we een voorkeur voor open treden. Er staat reeds een beukentrap van het gelijkvloers naar de eerste verdieping. Deze zullen we renoveren. Bedoeling is dat oud en nieuw een mooi geheel vormen. Opening is al voorzien.

Houten trap plaatsen in nieuwbouw

Op zoek naar alternatief voor de standaard voorziene trap in mijn sod nieuwbouwvekaveling.

Houten trap plaatsen

Er zou een rechte trap moeten geplaatst worden van 1 poutrel naar een andere poutrel die 70cm hoger staat en op een afstand (rechte zijde) van 120cm. De trap zal dus vermoedelijk 4 treden hebben en nog een stukje dat vlak loopt. Deze trap zal boven een toiletruimte komen, dus de treden dienen gesloten te zijn. De trap zou enkel steunen op de 2 putrels vanboven en vanonder. Het mag in verschillende materialen, wou houden van strak dus een zwarte stalen trap spreekt ons aan, maar we kijken ook naar budget. Warm hout zou dus ook kunnen. Liefst ook in Z-tredes. Hoe sneller de trap geplaatst kan worden, hoe beter. Op die manier kan de gyproc muur daaronder mooi afgewerkt worden tegen de trap.

Rechte houten trap op maat plaatsen

Rechte houten trap op maat Afmetingen bestaand trapgat: 0,948 x 2,036 (= maximale ruimte die er is) Hoogte vloer tot vloer: 2,91 cm Leuning aan linkerkant.