Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mechelen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Mechelen heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Mechelen u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mechelen of directe omgeving.

272 klanten uit Mechelen bevelen een bij Casius in Mechelen aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Mechelen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ombouw garage naar leefruimte en badkamer, plaatsen van 3 glad gepolierde beton trappen, garage in metselwerk bouwen, plaatsen trappen hout met metaal en glazen leuning, op maat maken en installeren trappen en deuren, houten trappen plaatsen, betonnen trappen gieten, gieten van twee betonnen trappen, storten betontrappen, betonnen trap bekleden in hout of natuursteen, plaatsen van houten trap, metalen zwarte trap plaatsen in nieuwbouw, carport en aansluitende houten omheining plaatsen, kunststof luiken plaatsen, nieuwe metalen buitentrap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen kozijnen, deuren en ramen in Mechelen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mechelen:

Inbouwkosten maken op zolder

Plaatsen van inbouwkasten op zolder, onder schuine wand

Binnendeuren vervangen

Momenteel hebben we een 7-tal kartonnen deuren in ons huis van variërende grootte. Graag hadden we deze allemaal vervangen door een stevigere schildersdeur. Hier en daar wat paswerk (hoogte deur, diepte kader,... ). Ter plaatse de mogelijkheden en materialen bespreken.

Aluminium raam en schuifdeur herstellen

Raam herstellen en een schuifdeur afwerken. Materiaal is aluminium.

Houten trappen plaatsen

We willen graag twee trappen laten maken door een schrijnwerker. Een dichte trap met een kwart draai erin. Zonder leuning, hij komt tussen twee muren. Liefst een voordelige maar wel moderne uitvoering. Van gelijkvloers naar eerste en van de eerste verdiep naar de tweede.

Nieuwe uitschuifbare zoldertrap plaatsen

Opening is er, trap zou door vakman moeten geïnstalleerd worden. Opmeting ter plaatse. Moet een uitschuifbare zoldertrap zijn.

Deurklink vervangen

We willen voor 2 deuren de deurklinken + binnenwerk laten vervangen. Momenteel blijven de vijzen van deze klinken steeds loskomen (zitten niet doorheen heel de deur)

Stalen eenvoudige trap plaatsen

Eenvoudige rechte trap in geboend staal met gesloten traptreden in de gang. Afmetingen: +/- 5 m lang 85 cm breed. Detail tekening in bijlage.

Slaapkamervensters vervangen

Vervanging twee vensters van slaapkamer. (ivm geluidsoverlast treinen)

Maken van wanden voor inloopdouche alvorens tegels te plaatsen

Maken van wanden voor inloopdouche alvorens tegels te plaatsen. Het is nog al dringend omdat ze tegels binnenkort gaan plaatsen

Buitenkeuken met toog te maken

Voor onze buitenkeuken zoeken wij iemand die een toog in hout kan maken , langs de kant van de keuken open schappen en langs de kant van de tuin gewoon gesloten maar de mogelijkheid om barkrukken te plaatsen. Tegen de muur van de keuken houten schappen .

Maken van open boekenkast

We zoeken een schrijnwerker voor het maken van een open boekenkast.

Aluminium raam vervangen

Bij regenweer en wind loopt de regen in de keuken op het gelijkvloers. De afwatering loopt niet correct, vermoedelijk destijds een bouwconstructiefout in geslopen? Graag een oplossing op een zo eenvoudige mogelijke manier.

Herstelling slotsysteem van deur Maco

Deur slotsysteem stuk van een deur Maco.

Herstelling van keukenkasten

Ik wil graag een kolom in de keukenkast, met door het vocht van de ijskast verrotte plank in zijn geheel laten vervangen (zie rechts op de foto de kolomkast met de ijskast . En als eventueel bijkomende optie ook alle huidige deuren van de keuken laten vervangen (35-jaar oud)

Eenvoudige houten trap plaatsen

De hoogte van de trap moet ongeveer 3m20 zijn en de lengte 2m70. Het mag een hoektrap zijn zodat de trap niet te stijl is. Liefst met maar 2 aanvangstreden Er is nog geen trapgat. We willen slde oude trap verwijderen en de nieuwe trap ergens anders plaatsen.

2 trappen plaatsen

Trappen plaatsen : 1) gelijksvloer naar 1ste verdieping; begint recht en dan met een kwart in de eerste verdieping. 2) 2 de verdieping naar zolder moet volledig recht Beide moeten open zijn. Elke verdieping is 3 m hoog en de trap zou 3m in lengte moeten zijn voor elke verdieping.

Plaatsen van Z-trap

Ik zoek een vakman voor een z-trap, geplaatst met onzichtbare dagkanten. Graag ook een balustrade tegen de vide en tot in de helft van de trap.

Plaatsen van stalen trap met kwartslag

Graag had ik een offerte ontvangen voor een trap met kwartslag (met treden in de draai) van 21 treden (vloer tot vloer hoogte 4000mm) Uitvoering in onbehandeld staal met donkerkleurige tredes. Type waarbij de zijkant de vorm van de tredes volgt.

Schuifraam herstellen

Wij hebben een groot schuifraam achteraan onze woning naar de tuin, maar die schuift niet meer. Ook het slot (de hendel) is stuk. Die hebben we er uit gehaald.

Stofferen van trap

Stofferen van de traptreden. Er ligt tapijt op. Dit is een trap met bocht naar boven.

Kleine ijzeren trap plaatsen

Kleine ijzeren trap van terras naar tuin, hoogteverschil 0. 5 meter, lang 1 meter (grote treden: persoon met beperking), breed 1 meter, met trapleuning, en antislip. Huidige trap is niet meer veilig.

Velux ramen plaatsen

Velux plaatsen in schuin dak , dak is reeds geïsoleerd met PUR schuim en er zijn reeds 2 veluxen aanwezig maar willen er ofwel 1 groter maken ofwel 1 bij plaatsen

Schuifdeur kast

Ik zoek een schrijnwerker die een bestaande kastdeur wil herstellen. Deze gaat moeilijk open en dicht. Dit in opdracht van Telenet. Liefst lokale speler, uitvoering in regie is bespreekbaar.

Trap schuren

Ik zoek een vakman om onze trappen van telkens 14 treden te schuren. Het betreft 1 open trap en 1 gesloten trap.

Trap naar zolder installeren

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder installeren.