Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Blokhut Lilly plaatsen

Plaatsen blokhut lilly, 205 op 205 cm. Nu staat er reeds een blokhut en deze moet afgebroken worden. Fundering met steentjes staat er reeds.

Plaatsen van verkoopstand Stella op beonplaat

Graag willen wij onze verkoopstand Stella 273 x 190 laten monteren op de door ons voorziene betonplaat

Herstellen/vervangen maatkast

Wegens vochtproblemen zijgevel buurman is een van mijn kasten in heel slechte staat en moet worden vervangen worden dit is maatwerk dus geen standaard kast ls ongeveer L 1. 50m D 0. 60m H 0. 60 binnenzijde is fineer eik

Vast trap naar zolder plaatsen

We laten onze zolder isoleren en overwegen om de zolderruimte te gebruiken als hobbykamer. Er zou dan een vaste trap moeten komen. Daarvoor moet wel een gat gemaakt worden in het plafond (beton) want het huidige zolderluik bevindt zich niet op de juiste plaats.

Velux dakramen plaatsen op zolder

Het is voor het plaatsen van: VELUX Elektrisch tuimelvenster GGU UKkunststof wit incl. EDW 2000 gootstuk (2x). Er zouden ook 2 nieuwe rolluiken moeten komen (VELUX Elektrisch INTEGRA rolluik SML UK04 0000S Ombergrijs). Aankoop en plaatsing door de vakman.

Ramen herstellen en klink vernieuwen

Ik zou graag een paar ramen laten herstellen. Het raam in de living blokkeert soms. Raam in de keuken sluit niet goed. Raam in slaapkamer kan niet volledig gesloten worden. Eventueel een klink vernieuwen, indien nodig. Ramen uit PVC

Aanpassen garagepoort of nieuwe plaatsen

Garagepoort aanpassen met deur. Deur moet komen in de sectionale poort. Indien het niet meer mogelijk is om bij te plaatsen moet er een nieuwe poort komen. Ook nieuwe bediening plaatsen.

Verschillende schrijnwerkklussen uitvoeren

Een huis met 2 verdiepingen, gebouwd in 1904, waarvan de roostering één kant in een buitenmuur is ingewerkt, vertoond langs die zijde verrottings verschijnselen en moeten dus hersteld worden. Afzagen op 50cm van de muur, en dan de resterende balken verlengen en terug inmetsen in de buitenmuur.

Nieuwe trap te plaatsen

Plaatsen van een nieuwe trap. Van een eerste verdieping naar zolderverdieping. Plaats is beperkt (130 cm op 196 cm) 265 cm hoogte. Renovatie.

Houten rechte trap plaatsen

Trap plaatsen van gelijkvloers naar zolder. Het trapgat is ongeveer 77 cm breed, hoogte ongeveer 250 cm. Graag een houten trap plaatsen, een recht trap plaatsen met een zijde tegen de muur.