Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Antwerpen, kan u deze hier kiezen: Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor gelijkaardige projecten:
garage bijbouwen met plat dak en carport, diverse gyproc en andere schrijnwerken, nieuwe garage plaatsen, nieuwe garage bouwen, fundering voor blokhut plaatsen, herstellen garagepoort en extra sectionale poort plaatsen, stalen trappen plaatsen met balustrade, houten trap plaatsen, houten zweeftrap plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, houten carport bouwen, houten trappen plaatsen in NB woning, trappen en binnendeuren plaatsen, houten vaste zoldertrap plaatsen met trapgat, rubberwood trap plaatsen van eerste verdieping naar zolder

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Betonnen vloerplaat maken en blokhut plaatsen

Vakman om Blokhut Edelweis 415 x 295 cm met stalen dak van Makro te laten plaatsen. Er dient eerst ook nog een betonnen vloerplaat te worden voorzien. Rijwoning. Betonplaat en blokhut moet achteraan in tuin komen (tuin is 10 a 15m diep). Wachtbuis elektriciteit is al voorzien.

Trap bekleden met laminaat/hout

De trap is door de verbouwing beschadigd. Graag trap bekleden met laminaat/ hout. Dit is een trap van gelijkvloers naar eerste verdieping, ongeveer 16 treden.

Rolluiklint vervangen

Vervanging van een rolluiklint voor een rolluik van +/- 2,7 m. Ik heb de kast van het rolluik al verwijderd. Rolluik aan binnenzijde van de woning en is gemakkelijk bereikbaar.

Plaatsen nieuwe houten deur

Houten deur heeft grote barst plus uit kader gezakt: Plaatsing nieuwe deur.

Binnendeur verplaatsen

Wij zouden de deur tussen onze gang en living willen verplaatsen naar een stuk verder in dezelfde gang. - oude deur eruit en gat dichtmaken. - nieuw gat maken en nieuwe deur er in.

Binnendeur op maat maken

Deur naar de gang sluit niet meer mooi af is een hele oude binnendeur. Zou graag een nieuwe deur willen plaatsen in hout.

Aluminium raam herstellen of vervangen

Het is zo dat ik iets in het binnenwerk van mijn raam heb stuk gedaan. Ik gebruikte de klink na het sluiten van de raam en hoorde iets kraken, wat ervoor zorgt dat mijn raam nu niet meer kan sluiten.

Houten trap op maat maken van gelijkvloers naar eerste verdieping

In ons appartement willen we graag een interne trap die de gelijkvloers met de eerste verdieping verbindt op de plaats waar nu ingemaakte kasten en een toilet staan. In bijlage een schets met indeling en afmetingen in cm van het gelijkvloers (0) en de eerste verdieping (1). Op de eerste verdieping kunnen we de voordeur eventueel weghalen, zodat de trap zowel in de lengte als de breedte verder kan komen (omdat de kamerdeur ook verder staat). De hoogte van vloer tot plafond is 219cm, van vloer tot vloer is 238cm. We vermoeden dat een trap met twee rechtse hoeken de beste oplossing is, maar hebben hier zelf geen expertise. De ruimte 'trapklaar' maken (kasten uitbreken, gat maken ed) nemen we voor onze rekening.

Herstellen mechanisme schuifraam

In mijn appartement werd ooit een schuifraam(deur) geplaatst die niet meer kan gesloten worden daar er een stuk is afgebroken, wie het geplaatst heeft of welk merk is niet terug te vinden.

Plaatsen van een nieuwe tuindeur

Ik wil graag 1 nieuwe tuindeur laten plaatsen, inclusief cilinderslot.

Houten trap plaatsen

We zijn op zoek naar een ganzentrap - op dit moment laten we een verdieping op ons huis bijbouwen. Gesloten uitvoering (zonder kastmeubel) rubberwood laatste trede = bordesse (naar links: kamer en rechts gang) ganzentrap, strakke plankenleuning bovenaan.

Balkon af te sluiten met ramen.

Ik wil van ons overdekt (binnen)-balkon op 1e verdiep een afgesloten winterterras maken, waar we later aan buitenzijde met een houten terras aan tuinzijde aansluiten. De opening is +-3,4m Hx3mB. We overwegen oa. harmonicadeur

Harmonicadeuren plaatsen

Prijsofferte voor 2 vouwdeuren op zolder, afmetingen zijn genomen zonder deurkozijn : grote deur : 0. 80m x 2. 02m kleine deur : 0. 62m x 1. 36m

Binnendeuren en 2 voordeuren plaatsen

Graag had ik alle deuren in mijn appartement veranderd. Het moeten allemaal witte verfdeuren zijn. Gewoon een simpele strakke witte deur zonder groeven of versiering, gewoon strak. Ik heb een appartement met 2 binnen voordeuren. Deze moeten dus wat steviger zijn dan de rest. Voordeur 1:82,5x 209 Voordeur 2:82,5 x 209 Binnen heb ik 4 deuren Bad:78x 209 Deur dressing/keuken: 208,5 x 81,7 Dressing/slaapkamer:208x 82 Slaapkamer/living 209,5x 82,5 De deuren zouden moeten geplaats worden. Schilderen jullie ze dan zelf in het wit? Of kunnen ze ook niet geverfd geleverd worden? Hoeveel Prijsverschil? (Gebouw ouder dan 10j)

Herstellen PVC deur balkon

De achterdeur naar het balkon van een deur in pvc sluit niet goed meer en laat tocht door. De deur is licht gebogen. Deze deur is geplaatst in 1998.

Herstellen trapleuning aluminium

Ik wil graag de trapleuning laten Herstellen. Onderste pilaar is losgekomen. Deze staat in Blauwe steen en is ijzeren/aluminium leuning.

Tuinhuis bouwen

Tuinhuis metsen (snelbouw) 3x4 met plat dak en roofing. - Fundering betonplaat - Tuinhuis metsen snelbouw - 1 Deur en raam - Plat dak met roofing Achteraan in tuin rijwoning.

Rolluik repareren en motor vervangen

Motor moet vervangen worden. Motor: Oximo RTS 40/17 van 40nm (draadloos bedieningspaneel in appartement). Appartement is op 2de verdiep. Dit moet met een lange ladder van buitenkant . Graag zou ik de prijs weten voor de installatie inclusief motor.

Houten kozijn vervangen

Onderkant en opstaande zijkant van een raam dat weggerot is vervangen.

Berging op maat maken

Berging voor dakterras dus moet in panelen uit elkaar bij verplaatsing 150 m op 2. 20m met deur in zijde van 150m , lichtgewicht.

Herstellen PVC deur

Heb een pvc kipdeur waarvan het onderste scharnier is vervangen(omdat voorgaande stuk was) maar toch kan ik deze deur niet sluiten ,blijkbaar is bovenste scharnier stuk of is de deur gezakt. Heb proberen deze bij te regelen zonder succes.

Raam verwijderen voor verhuis

Dit weekend moet ik verhuizen. Ik ben er 5 jaar geleden ingetrokken en toen heb ik iemand laten komen om mijn middelste raam eruit te halen voor verhuis en nadien werd dit terug geplaatst. Dit was een klusje dat telkens op 10 minuten geklaard was. Heel simpel. Het raam werd met grote zuignappen aan de kant gezet, doek erover en nadien weer teruggezet. Het is een vast raam in aluminium frame afm ong 1,80m breed en 1. 20m hoog. Kennen jullie daar iemand voor? Hoeveel zou het ongeveer kosten en zijn ze vrij dit weekend op 1 of 2 juli 2017?

Nieuwe ijzeren buitentrap plaatsen

Ik heb nu een buitentrap in hout, maar na 40 jaar is die wel aan vervanging toe. Ik zou graag een buitentrap plaatsen in gegalvaniseerd ijzer. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en een korte draai.

Aluminium ramen herstellen en vervangen

Het betreft een project waarin verschillende aluminium ramen dienen aangepast en/of hersteld dienen te worden. In bijlage vindt u het desbetreffende gedeelte in het lastenboek, de meetstaat en de opsomming per raam op het plan. Een bezoek ter plaatse kan geregeld worden.

Deur op maat schaven

Op maat brengen van de keukendeur en de omlijsting van 3 deuren dat bewerkt moet worden