Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Merksem heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Merksem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of directe omgeving.

151 klanten uit Merksem bevelen een bij Casius in Merksem aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Merksem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage of bijgebouw plaatsen, vernieuwen balustrade rondom plat dak, verbouwen zolder tot masterbedroom, plaatser binnendeuren en keukens, rechte trap en draaitrap plaatsen, op maat maken meubels, zandstralen van trap en deuren, plaatsen van trap in nieuwbouwwoning, plaatsen van zwevende houten trap, carport met ingebouwde zonnepanelen plaatsen, garage bouwen, dakkapel, vervanging glaspartijen in meerdere meranti ramen, houten trap plaatsen, buitentrap met terras plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen kozijnen, deuren en ramen in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Blokhut Latina plaatsen

Betonnen ondergrond bestaat al

Vaste zoldertrap en zolderopening maken

Wij hebben nu een uitschuifbare zoldertrap en we willen een vaste in de plaats met valluik. Dit is een trap met een kleine draai rechts en mag in hout , mag ook iets anders zijn. Dit is een trap tegen 1 muur. Graag ter plaatse komen kijken naar de mogelijkheden, en advies en prijsofferte.

Garage poorten vervangen

Graag had ik offertes verkregen om 2 nieuwe sectionale poorten te plaatsen. Ook graag met afstandsbediening en code klavier. Standaard formaat.

Plaatsen buitendeuren

Ik zou graag 2 buitendeuren laten plaatsen. 1 gewone deur en 1 dubbele glazen deur. Deuren zijn voorhandig. Alles ineens deftig afwerken. Graag zo snel mogelijk want de winter staat voor de deur.

Mechanisme schuifdeur van het merk HAUTAU herstellen

Mechanisme om schuifdeur in te klappen is defect, bovenaan sluit het in maar onderaan niet. Vergrendelingsmechanisme heeft als nummer B661825

Vervangen trap

Eenvoudige open keldertrap (nu 10 treden en ongeveer 65cm breed) en oude trap wegnemen. Graag kostenraming

Reparatie kastdeur

Ik heb ingebouwde kast in mijn appartement waarvan de deur is beschadigd door de huurder. Zie de foto's en afmetingen bevestigd. Gelieve te adviseren als deze deur kan worden vervangen of gerepareerd?Appartement ligt op de 4 e verdieping en er is een lift aanwezig in het gebouw.

Herstellen houten raam na inbraak

Houten raam en kozijn beschadigd na inbraak. Offerte voor verzekering.

Plaatsen rechte trap voorkeur beton

Rechte trap van gelijkvloers (betonnen gietvloer) naar 1e verdieping (houten roostering) Hoogte van vloer tot vloer: ongeveer 340 cm Breedte: 90 cm Plaatsing tegen muur. Later verzorgen wij valse wand aan andere zijde.

Vernieuwen-renovatie van trap en trapleuning

Momenteel zijn we bezig met de renovatie van onze hal en gelijkvloers verdieping. Aangaande onze hal zouden we de muur willen isoleren als ook de trap en trapleuning vernieuwen. Het huidig probleem is dat onze trap vooral ´s ochtend en ´s avonds vooral kraakt tijdens het belopen. En ook dat we een nieuw model/kleur willen. Aangezien we nog ander werken in de nabije toekomst willen uitvoeren had ik graag geweten wanneer het aan te raden is om de trap te renoveren. Want we gaan ook: - Muur langs binnen isoleren en bezetten. - Deuren in de hal vernieuwen. - Gelijkvloers opnieuw betegelen.

Plaatsen veilige trap

Renovatie : trap naar de zolder , comfortabel want er komen 4 slaapkamers voor de kinderen. Ik zoek zelfbouwpakket van kwartdraaitrap bocht naar rechts Hoogte 305 cm. Plaats genoeg om hem zo comfortabel mogelijk te houden Breedte 80 cm Volledig in hout.

Water onder achterdeur

Er komt vaak water onder de achterdeur naar binnen, de deur is zuid-west gericht. Heb al een nieuwe waterdichte tochtstrip onder de deur geplaatst en langs de buitenkant opnieuw afgekit maar het helpt niet.

Hersteling deurraam

Hersteling van deurraam. Gaat niet helemaal open, stuk afgebroken. Betreft raam in Aluminium.

Trap lassen

Ik zoek iemand die een metalen trapherstelling kan doen. Een van de lasnaden is gelost.

Afwerken houtwerk veluxramen

Houten binnenafwerking uit te voeren van drie pas geplaatste nieuwe veluxramen

Schuifraam te herstellen

Wij hebben een schuifraam dat nieuw geplaatst is 3 jaar geleden. Het raam is altijd al een beetje onhandig in gebruik geweest. Maar nu sluit ze niet meer. Graag een offerte om deze te herstellen.

Vervangen ramen op 7 de verdieping

We hebben nieuwe pvc ramen nodig. Voor op 7 ste verdieping. Grote ramen , 2 slaapkamers. Afmeting: 85 cm b op 2.17 h. 2.10 B en 1.33 h.

Omkasting velux ramen / Vervangen van planchette

Omkasting/afwerking 2 velux ramen in multiplex. Vervangen planchette muurbekleding van ong. 1. 1m hoog naar osb. Liefst contact via email.

Plaatsen deur keukenkast

1 deur opnieuw plaatsen na afgebroken hoekstukjes. In bijlage foto's van hoekstukjes nummer op hoekstukjes : 60. 3840 1 deur waar 2 gaten in gefreesd moeten worden voor scharnieren. In bijlage foto van andere deur waar al scharnier aan bevestigd is.

Plaatsen voordeur

Vervangen van voordeur in rijhuis. Zo eenvoudig mogelijk.

Wandkast maken

Open wandkast met legplanken, van vloer tot plafond. Hoogte 2,65 breedte 3,15.

Trapleuning

Het plaatsen van de trapleuning ,onze trap heeft er geen.

Ijzeren deur vervangen voor houten deur met glas

Een ijzeren deur laten vervangen door een houten deur. Er moet ook hoogrendementsglas in deze nieuwe deur komen. De deur heeft een boog. Dat zelfde model in hout met glas erin, zodat het licht binnenkomt in de gang. Graag na 15 mei ongeveer aan de werken starten van de nieuwe deur plaatsen.

Plafond plaatsen in keuken

Vervanging van planchetten-plafond in houten platen of alternativen (geen gyproc). 2 koepels in verwerken. Oppervlakte ongeveer 6 x4.5m.

Vernieuwen van dwarse houten platen garagepoorten

We zouden graag de dwarse platen van onze twee Garagepoorten vernieuwen. Het zijn bruin dwarse platen , meranti poorten , waarvan de plaatsen van triplex , door regen en zon aangetast zijn. Graag volledig vernieuwen en plintje ook vernieuwen.