Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Merksem heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Merksem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of directe omgeving.

214 klanten uit Merksem bevelen een bij Casius in Merksem aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Merksem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: ramen in PVC plaatsen, nieuwe ramen plaatsen, houten mezzannine plaatsen in slaapkamer, geplierde prefab betontrap plaatsen in NB project, houten carport maken, storten gepolierde betontrap in NB, gebogen luiken in kunststof plaatsen, betontrap storten, plaatsen dubbele beglazing, overkapping in hout met zonnepanelen maken, betontrap storten, prefab betontrappen plaatsen en polieren of bekleden, plaatsing ramen met hoogrendementsglas, houten tuinhuis plaatsen met twee carports, balkon af te sluiten met ramen. en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Herstellen mechanisme schuifraam

In mijn appartement werd ooit een schuifraam(deur) geplaatst die niet meer kan gesloten worden daar er een stuk is afgebroken,Wie het geplaatst heeft of welk merk is niet terug te vinden.

Plaatsen van een nieuwe tuindeur

Ik wil graag 1 nieuwe tuindeur laten plaatsen, inclusief cilinderslot.

Houten trap plaatsen

We zijn op zoek naar een ganzentrap - op dit moment laten we een verdieping op ons huis bijbouwen. Gesloten uitvoering (zonder kastmeubel) rubberwood laatste trede = bordesse (naar links: kamer en rechts gang) ganzentrap, strakke plankenleuning bovenaan.

Balkon af te sluiten met ramen.

Ik wil van ons overdekt (binnen)-balkon op 1e verdiep een afgesloten winterterras maken, waar we later aan buitenzijde met een houten terras aan tuinzijde aansluiten. De opening is +-3,4m Hx3mB. We overwegen oa. harmonicadeur

Harmonicadeuren plaatsen

Prijsofferte voor 2 vouwdeuren op zolder, afmetingen zijn genomen zonder deurkozijn : grote deur : 0. 80m x 2. 02m kleine deur : 0. 62m x 1. 36m

Binnendeuren en 2 voordeuren plaatsen

Graag had ik alle deuren in mijn appartement veranderd. Het moeten allemaal witte verfdeuren zijn. Gewoon een simpele strakke witte deur zonder groeven of versiering, gewoon strak. Ik heb een appartement met 2 binnen voordeuren. Deze moeten dus wat steviger zijn dan de rest. Voordeur 1:82,5x 209 Voordeur 2:82,5 x 209 Binnen heb ik 4 deuren Bad:78x 209 Deur dressing/keuken: 208,5 x 81,7 Dressing/slaapkamer:208x 82 Slaapkamer/living 209,5x 82,5 De deuren zouden moeten geplaats worden. Schilderen jullie ze dan zelf in het wit? Of kunnen ze ook niet geverfd geleverd worden? Hoeveel Prijsverschil? (Gebouw ouder dan 10j)

Herstellen PVC deur balkon

De achterdeur naar het balkon van een deur in pvc sluit niet goed meer en laat tocht door. De deur is licht gebogen. Deze deur is geplaatst in 1998.

Herstellen trapleuning aluminium

Ik wil graag de trapleuning laten Herstellen. Onderste pilaar is losgekomen. Deze staat in Blauwe steen en is ijzeren/aluminium leuning.

Tuinhuis bouwen

Tuinhuis metsen (snelbouw) 3x4 met plat dak en roofing. - Fundering betonplaat - Tuinhuis metsen snelbouw - 1 Deur en raam - Plat dak met roofing Achteraan in tuin rijwoning.

Rolluik repareren en motor vervangen

Motor moet vervangen worden. Motor: Oximo RTS 40/17 van 40nm (draadloos bedieningspaneel in appartement). Appartement is op 2de verdiep. Dit moet met een lange ladder van buitenkant . Graag zou ik de prijs weten voor de installatie inclusief motor.

Houten kozijn vervangen

Onderkant en opstaande zijkant van een raam dat weggerot is vervangen.

Berging op maat maken

Berging voor dakterras dus moet in panelen uit elkaar bij verplaatsing 150 m op 2. 20m met deur in zijde van 150m , lichtgewicht.

Herstellen PVC deur

Heb een pvc kipdeur waarvan het onderste scharnier is vervangen(omdat voorgaande stuk was) maar toch kan ik deze deur niet sluiten ,blijkbaar is bovenste scharnier stuk of is de deur gezakt. Heb proberen deze bij te regelen zonder succes.

Raam verwijderen voor verhuis

Dit weekend moet ik verhuizen. Ik ben er 5 jaar geleden ingetrokken en toen heb ik iemand laten komen om mijn middelste raam eruit te halen voor verhuis en nadien werd dit terug geplaatst. Dit was een klusje dat telkens op 10 minuten geklaard was. Heel simpel. Het raam werd met grote zuignappen aan de kant gezet, doek erover en nadien weer teruggezet. Het is een vast raam in aluminium frame afm ong 1,80m breed en 1. 20m hoog. Kennen jullie daar iemand voor? Hoeveel zou het ongeveer kosten en zijn ze vrij dit weekend op 1 of 2 juli 2017?

Nieuwe ijzeren buitentrap plaatsen

Ik heb nu een buitentrap in hout, maar na 40 jaar is die wel aan vervanging toe. Ik zou graag een buitentrap plaatsen in gegalvaniseerd ijzer. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en een korte draai.

Aluminium ramen herstellen en vervangen

Het betreft een project waarin verschillende aluminium ramen dienen aangepast en/of hersteld dienen te worden. In bijlage vindt u het desbetreffende gedeelte in het lastenboek, de meetstaat en de opsomming per raam op het plan. Een bezoek ter plaatse kan geregeld worden.

Deur op maat schaven

Op maat brengen van de keukendeur en de omlijsting van 3 deuren dat bewerkt moet worden

Houten trappen herstellen

Ik wil graag mijn trap laten herstellen. Treden te vervangen.

Blokhut plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een blokhut Lounge 295 cm X 295 cm met stalen dak en condensdoek. Er ligt reeds gedeeltelijk een betonnen vloer, omdat de blokhut die er momenteel staat kleiner is. Zullen wij zelf de vloer aanpassen? Maken jullie hiervoor ook een offerte?

Erk aan trap herstellen

Een metalen trede van een trap is losgekomen van de balk en zou terug moeten vastgelast worden.

Dressing maken van bergingkast onder trap

Wij hebben een bergingkast onder trap. Graag had ik hiervan een functionele dressingkast van gemaakt. Deur is al vernieuwd.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een blokhut Lounge 295 cm X 295 cm met stalen dak en condensdoek. Er ligt reeds gedeeltelijk een betonnen vloer, omdat de blokhut die er momenteel staat kleiner is. Zullen wij zelf de vloer aanpassen? Maken jullie hiervoor ook een offerte?

Blokhut Lilly plaatsen

Graag willen wij een blokhut laten plaatsen alsook een betonnen vloer voor de blokhut. Blokhut Lilly 205x205cm

Herstellen van aluminium raamprofiel

Wij hebben reeds enkele maanden een serieus vochtprobleem op de eerste verdieping (appartementenblok van 3 appartementen). Onlangs hebben wij iemand laten komen om een lekdetectie uit te voeren. Na reeds vele andere professionele meningen is deze meneer tot de vaststelling gekomen dat de raamprofielen op de tweede/bovenste verdieping water doorlaten. Als advies kregen we: "Het is raadzaam om alle silicone dichtingen aan de raam en raam kader te verwijderen evenals de dichting op het vlak gedeelte aan de buiten naast de raam. Zorgvuldig aanbrengen van een nieuwe kitnaad. " Is dit ook iets dat jullie kunnen doen en indien ja, kunnen wij een offerte aanvragen (we moeten dit eerst kunnen voorleggen aan alle bewoners)? Het gebouw is eind jaren '80 gebouwd.

Blokhut Latina plaatsen

Betonnen ondergrond bestaat al