Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, kozijnen, deuren en ramen trappen in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Metalen buitentrap van eerste verdieping naar tuin plaatsen

Ik wil graag een metalen trap plaatsen van de eerste verdieping van een appartementsblok naar de tuin. Er is een klein terras aanwezig op de eerste verdieping. Daartegen moet de trap worden gestoken. Ik denk dat de hoogte ongeveer 2, 50 meter bedraagt.

Plaatsing brandwerende inkomdeur appartement

Ik ben op zoek naar een schrijnwerker voor de verwijdering van een kapotte veiligheidsdeur en de plaatsing van een nieuw brandwerende inkomdeur voor een appartement. Dit mag een multiplex kader zijn en standaard brandwerende schildersdeur. Afmetingen deurblad 201.5 x 83 cm

Schuifdeur plaatsen

Ik heb een vakman nodig die een schuifdeur kan plaatsen, deze heb ik al. Ik heb geen stelling op wielen of dergelijke.

Kast vergroten en vaatwas aanleveren

Ik zou graag mijn kast laten vergroten om een vaatwas laten plaatsen. Kasten zijn al ingebouwd, maar ik wil het houtwerk niet beschadigen. De vaatwas moet nog aangekocht worden, dus precieze afmetingen weet ik nog niet.

Ramen regelen / rubbers

Ramen zijn afgeregeld maar er komt nog steeds veel tocht door. De rubbers moeten vervangen worden. Het gaat om ramen op het tweede verdiep van een appartement. Afmetingen ken ik niet vanbuiten, het zijn standaard ramen.

Glazen deuren en omkadering installeren

Wij zouden graag 2 glazen deuren willen laten plaatsen. Men moet ook de omkadering ervan voorzien. De deuren zijn 73cm breed en 200cm hoog.

Houten trap voor mezzanine plaatsen

Ik zou graag voor 2 mezzanines een trap laten plaatsen met ook een balustrade.

Maken en plaatsen van een houten blad op bestaand muurtje

Op een muurtje tussen living en keuken willen we een houten blad. lengte van de muur is 292 cm Binnenkant bocht, 280 cm. Hoogte muur 80 cm

Herstellen deuren oud herenhuis

Voor de renovatie van ons huis ben ik op zoek naar een schrijnwerker die oude deuren, pilaren, een voordeur en andere terug in ere kan herstellen.

Vervangen van toegangsdeur appartement

Deur te vervangen in metalen omlijsting. Standaarddeur.