Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Merksem heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Merksem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of directe omgeving.

197 klanten uit Merksem bevelen een bij Casius in Merksem aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Merksem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: metalen wenteltrappen plaatsen, garage bijbouwen, houten trap plaatsen van living naar eerste verdieping en naar zolder, houten trap plaatsen in nieuwbouw, kasten op maat maken, vernieuwen ramen van enkel naar dubbel glas, trap en trapgat maken, eiken voordeur en sectionale poort plaatsen, houten trap maken, betonnen Z trap plaatsen in nieuwbouw plaatsen, betontrap plaatsen, trapgat maken en vaste trap naar zolder plaatsen, carport met plat dak, houten trappen plaatsen, laminaat en plinten plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Betontrap storten

Nieuwbouwwoning 1 trap moet gepolierde beton zijn 2 andere trappen moeten bekleed kunnen worden. Waar moet de trap geplaatst worden? : Binnen

Herstellen PVC deur balkon

De achterdeur naar het balkon van een deur in pvc sluit niet goed meer en laat tocht door. De deur is licht gebogen. Deze deur is geplaatst in 1998.

Metalen bloktrap plaatsen

Een massieve bloktrap brut staal plaatsen Hoogte trap: 3000 mm Breedte trap: 900 mm 16 rechte treden.. Onderzijde niet afgewerkt.

Herstellen trapleuning aluminium

Ik wil graag de trapleuning laten Herstellen. Onderste pilaar is losgekomen. Deze staat in Blauwe steen en is ijzeren/aluminium leuning.

Tuinhuis bouwen

Tuinhuis metsen (snelbouw) 3x4 met plat dak en roofing. - Fundering betonplaat - Tuinhuis metsen snelbouw - 1 Deur en raam - Plat dak met roofing Achteraan in tuin rijwoning.

Rolluik repareren en motor vervangen

Motor moet vervangen worden. Motor: Oximo RTS 40/17 van 40nm (draadloos bedieningspaneel in appartement). Appartement is op 2de verdiep. Dit moet met een lange ladder van buitenkant . Graag zou ik de prijs weten voor de installatie inclusief motor.

Houten kozijn vervangen

Onderkant en opstaande zijkant van een raam dat weggerot is vervangen.

Berging op maat maken

Berging voor dakterras dus moet in panelen uit elkaar bij verplaatsing 150 m op 2. 20m met deur in zijde van 150m , lichtgewicht.

Herstellen PVC deur

Heb een pvc kipdeur waarvan het onderste scharnier is vervangen(omdat voorgaande stuk was) maar toch kan ik deze deur niet sluiten ,blijkbaar is bovenste scharnier stuk of is de deur gezakt. Heb proberen deze bij te regelen zonder succes.

Raam verwijderen voor verhuis

Dit weekend moet ik verhuizen. Ik ben er 5 jaar geleden ingetrokken en toen heb ik iemand laten komen om mijn middelste raam eruit te halen voor verhuis en nadien werd dit terug geplaatst. Dit was een klusje dat telkens op 10 minuten geklaard was. Heel simpel. Het raam werd met grote zuignappen aan de kant gezet, doek erover en nadien weer teruggezet. Het is een vast raam in aluminium frame afm ong 1,80m breed en 1. 20m hoog. Kennen jullie daar iemand voor? Hoeveel zou het ongeveer kosten en zijn ze vrij dit weekend op 1 of 2 juli 2017?

Nieuwe ijzeren buitentrap plaatsen

Ik heb nu een buitentrap in hout, maar na 40 jaar is die wel aan vervanging toe. Ik zou graag een buitentrap plaatsen in gegalvaniseerd ijzer. Van gelijkvloers naar eerste verdieping, en een korte draai.

Aluminium ramen herstellen en vervangen

Het betreft een project waarin verschillende aluminium ramen dienen aangepast en/of hersteld dienen te worden. In bijlage vindt u het desbetreffende gedeelte in het lastenboek, de meetstaat en de opsomming per raam op het plan. Een bezoek ter plaatse kan geregeld worden.

Deur op maat schaven

Op maat brengen van de keukendeur en de omlijsting van 3 deuren dat bewerkt moet worden

Houten trappen herstellen

Ik wil graag mijn trap laten herstellen. Treden te vervangen.

Blokhut plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een blokhut Lounge 295 cm X 295 cm met stalen dak en condensdoek. Er ligt reeds gedeeltelijk een betonnen vloer, omdat de blokhut die er momenteel staat kleiner is. Zullen wij zelf de vloer aanpassen? Maken jullie hiervoor ook een offerte?

Erk aan trap herstellen

Een metalen trede van een trap is losgekomen van de balk en zou terug moeten vastgelast worden.

Dressing maken van bergingkast onder trap

Wij hebben een bergingkast onder trap. Graag had ik hiervan een functionele dressingkast van gemaakt. Deur is al vernieuwd.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een blokhut Lounge 295 cm X 295 cm met stalen dak en condensdoek. Er ligt reeds gedeeltelijk een betonnen vloer, omdat de blokhut die er momenteel staat kleiner is. Zullen wij zelf de vloer aanpassen? Maken jullie hiervoor ook een offerte?

Blokhut Lilly plaatsen

Graag willen wij een blokhut laten plaatsen alsook een betonnen vloer voor de blokhut. Blokhut Lilly 205x205cm

Herstellen van aluminium raamprofiel

Wij hebben reeds enkele maanden een serieus vochtprobleem op de eerste verdieping (appartementenblok van 3 appartementen). Onlangs hebben wij iemand laten komen om een lekdetectie uit te voeren. Na reeds vele andere professionele meningen is deze meneer tot de vaststelling gekomen dat de raamprofielen op de tweede/bovenste verdieping water doorlaten. Als advies kregen we: "Het is raadzaam om alle silicone dichtingen aan de raam en raam kader te verwijderen evenals de dichting op het vlak gedeelte aan de buiten naast de raam. Zorgvuldig aanbrengen van een nieuwe kitnaad. " Is dit ook iets dat jullie kunnen doen en indien ja, kunnen wij een offerte aanvragen (we moeten dit eerst kunnen voorleggen aan alle bewoners)? Het gebouw is eind jaren '80 gebouwd.

Blokhut Latina plaatsen

Betonnen ondergrond bestaat al

Vaste zoldertrap en zolderopening maken

Wij hebben nu een uitschuifbare zoldertrap en we willen een vaste in de plaats met valluik. Dit is een trap met een kleine draai rechts en mag in hout , mag ook iets anders zijn. Dit is een trap tegen 1 muur. Graag ter plaatse komen kijken naar de mogelijkheden, en advies en prijsofferte.

Garage poorten vervangen

Graag had ik offertes verkregen om 2 nieuwe sectionale poorten te plaatsen. Ook graag met afstandsbediening en code klavier. Standaard formaat.

Plaatsen buitendeuren

Ik zou graag 2 buitendeuren laten plaatsen. 1 gewone deur en 1 dubbele glazen deur. Deuren zijn voorhandig. Alles ineens deftig afwerken. Graag zo snel mogelijk want de winter staat voor de deur.

Mechanisme schuifdeur van het merk HAUTAU herstellen

Mechanisme om schuifdeur in te klappen is defect, bovenaan sluit het in maar onderaan niet. Vergrendelingsmechanisme heeft als nummer B661825