Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Restauratie antieke voordeur met glas en staal

Problematiek : Voordeur : hout – met glazen middenstuk, te openen met hendel – deur uit jaren dertig met wat smeedwerk : Kan u deze restaureren ? Het hout is hier en daar afgesleten (tocht kieren boven- en onderaan de deur), klemt, glazen te openen paneel zou ik graag vervangen door een vastzitten glasraam (temperatuur- en geluidsisolerend glas), metalen horizontalen sierpanelen opnieuw laten spuiten/lakken, … Deur kelder : idem, behoudens het materiaal : volledig metaal. Loszittende panelen, eveneens volledig te herspuiten/lakken, vervanging glas (eveneens isolerend, maar dan enkel temperatuur).

Houten trap zetten

Eenvoudige binnentrap + trapleuning. Niet afgewerkt.

Houten keldertrap vervangen

Mijn treden van de keldertrap zijn helemaal stuk en er zou een andere trap in moeten komen. De trap nu bestaat uit 11 treden. L: 2m75 H:2m10 B:60cm. De trap vervangen mag in hout, metaal, of beton.

Trap met hout bekleden

De betonnen buitentrap zou ofwel vervangen dienen te worden ofwel gerenoveerd moeten worden. Ik hou van een houtlook.

Luchtgommen houten trap en binnenkant van voordeur

Luchtgommen van onze houten voordeur +/- 1m50 op 2m. En onze houten trap van 16 tredes (zonder trapleuning).

Blokhut Lilly plaatsen

Plaatsen blokhut lilly, 205 op 205 cm. Nu staat er reeds een blokhut en deze moet afgebroken worden. Fundering met steentjes staat er reeds.

Plaatsen van verkoopstand Stella op beonplaat

Graag willen wij onze verkoopstand Stella 273 x 190 laten monteren op de door ons voorziene betonplaat

Herstellen/vervangen maatkast

Wegens vochtproblemen zijgevel buurman is een van mijn kasten in heel slechte staat en moet worden vervangen worden dit is maatwerk dus geen standaard kast ls ongeveer L 1. 50m D 0. 60m H 0. 60 binnenzijde is fineer eik

Vast trap naar zolder plaatsen

We laten onze zolder isoleren en overwegen om de zolderruimte te gebruiken als hobbykamer. Er zou dan een vaste trap moeten komen. Daarvoor moet wel een gat gemaakt worden in het plafond (beton) want het huidige zolderluik bevindt zich niet op de juiste plaats.

Velux dakramen plaatsen op zolder

Het is voor het plaatsen van: VELUX Elektrisch tuimelvenster GGU UKkunststof wit incl. EDW 2000 gootstuk (2x). Er zouden ook 2 nieuwe rolluiken moeten komen (VELUX Elektrisch INTEGRA rolluik SML UK04 0000S Ombergrijs). Aankoop en plaatsing door de vakman.