Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Merksem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, garage en carport kozijnen, deuren en ramen in Merksem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Maken en plaatsen van een houten blad op bestaand muurtje

Op een muurtje tussen living en keuken willen we een houten blad. lengte van de muur is 292 cm Binnenkant bocht, 280 cm. Hoogte muur 80 cm

Herstellen deuren oud herenhuis

Voor de renovatie van ons huis ben ik op zoek naar een schrijnwerker die oude deuren, pilaren, een voordeur en andere terug in ere kan herstellen.

Vervangen van toegangsdeur appartement

Deur te vervangen in metalen omlijsting. Standaarddeur.

Tuinhuis plaatsen

Wij willen graag onze Cambridge tuinhuis van makro met achter en zijwand laten installeren. De ondergrond is voorzien.

Antieke voordeur met glas en staal restaureren

Antieke stalen deur met glas restaureren: Ze is door de jaren heen echter toe aan een flinke opknapbeurt, de glasplaat moet vervangen worden (want: eerst gebarsten en nadien uit de deur gevallen), ook het slot blokkeert soms. We zijn benieuwd wie ons hierbij kan/wil helpen om dit pareltje uit de jaren '50 te kunnen bewaren...

Restauratie antieke voordeur met glas en staal

Problematiek : Voordeur : hout – met glazen middenstuk, te openen met hendel – deur uit jaren dertig met wat smeedwerk : Kan u deze restaureren ? Het hout is hier en daar afgesleten (tocht kieren boven- en onderaan de deur), klemt, glazen te openen paneel zou ik graag vervangen door een vastzitten glasraam (temperatuur- en geluidsisolerend glas), metalen horizontalen sierpanelen opnieuw laten spuiten/lakken, … Deur kelder : idem, behoudens het materiaal : volledig metaal. Loszittende panelen, eveneens volledig te herspuiten/lakken, vervanging glas (eveneens isolerend, maar dan enkel temperatuur).

Houten trap zetten

Eenvoudige binnentrap + trapleuning. Niet afgewerkt.

Houten keldertrap vervangen

Mijn treden van de keldertrap zijn helemaal stuk en er zou een andere trap in moeten komen. De trap nu bestaat uit 11 treden. L: 2m75 H:2m10 B:60cm. De trap vervangen mag in hout, metaal, of beton.

Trap met hout bekleden

De betonnen buitentrap zou ofwel vervangen dienen te worden ofwel gerenoveerd moeten worden. Ik hou van een houtlook.

Luchtgommen houten trap en binnenkant van voordeur

Luchtgommen van onze houten voordeur +/- 1m50 op 2m. En onze houten trap van 16 tredes (zonder trapleuning).