Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Merksem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Merksem heel eenvoudig en snel in contact met een timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Merksem u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Merksem of directe omgeving.

196 klanten uit Merksem bevelen een bij Casius in Merksem aangesloten timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Merksem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Antwerpen, Berchem (Antwerpen), Borgerhout (Antwerpen), Brasschaat, Deurne, Ekeren (Antwerpen), Hoboken (Antwerpen), Kapellen (Antwerpen), Lier, Mechelen, Merksem, Mortsel, Schoten, Turnhout, Wilrijk uit Antwerpen kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande garage bouwen, toog en kast, plaatsen van houten draaitrrap, vliering maken voor slaapgelegenheid, trappen plaatsen voor duplexappartementen, bijbouwen garage, plaatsen van 2 trappen, dubbelglas plaatsen, plaatsen van buitentrap met 2 bordessen, uitbreiden balkon en buitentrap, kasten op maat maken, houten tuinhuis op maat maken, zwevende trap plaatsen, ramen en deur vervangen, buitentrappen plaatsen naar terras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Merksem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Merksem:

Deur op maat schaven

Op maat brengen van de keukendeur en de omlijsting van 3 deuren dat bewerkt moet worden

Houten trappen herstellen

Ik wil graag mijn trap laten herstellen. Treden te vervangen.

Blokhut plaatsen

We zoeken een vakman voor het plaatsen van een blokhut Lounge 295 cm X 295 cm met stalen dak en condensdoek. Er ligt reeds gedeeltelijk een betonnen vloer, omdat de blokhut die er momenteel staat kleiner is. Zullen wij zelf de vloer aanpassen? Maken jullie hiervoor ook een offerte?

Erk aan trap herstellen

Een metalen trede van een trap is losgekomen van de balk en zou terug moeten vastgelast worden.

Dressing maken van bergingkast onder trap

Wij hebben een bergingkast onder trap. Graag had ik hiervan een functionele dressingkast van gemaakt. Deur is al vernieuwd.

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een offerte voor het plaatsen van een blokhut Lounge 295 cm X 295 cm met stalen dak en condensdoek. Er ligt reeds gedeeltelijk een betonnen vloer, omdat de blokhut die er momenteel staat kleiner is. Zullen wij zelf de vloer aanpassen? Maken jullie hiervoor ook een offerte?

Blokhut Lilly plaatsen

Graag willen wij een blokhut laten plaatsen alsook een betonnen vloer voor de blokhut. Blokhut Lilly 205x205cm

Herstellen van aluminium raamprofiel

Wij hebben reeds enkele maanden een serieus vochtprobleem op de eerste verdieping (appartementenblok van 3 appartementen). Onlangs hebben wij iemand laten komen om een lekdetectie uit te voeren. Na reeds vele andere professionele meningen is deze meneer tot de vaststelling gekomen dat de raamprofielen op de tweede/bovenste verdieping water doorlaten. Als advies kregen we: "Het is raadzaam om alle silicone dichtingen aan de raam en raam kader te verwijderen evenals de dichting op het vlak gedeelte aan de buiten naast de raam. Zorgvuldig aanbrengen van een nieuwe kitnaad. " Is dit ook iets dat jullie kunnen doen en indien ja, kunnen wij een offerte aanvragen (we moeten dit eerst kunnen voorleggen aan alle bewoners)? Het gebouw is eind jaren '80 gebouwd.

Blokhut Latina plaatsen

Betonnen ondergrond bestaat al

Vaste zoldertrap en zolderopening maken

Wij hebben nu een uitschuifbare zoldertrap en we willen een vaste in de plaats met valluik. Dit is een trap met een kleine draai rechts en mag in hout , mag ook iets anders zijn. Dit is een trap tegen 1 muur. Graag ter plaatse komen kijken naar de mogelijkheden, en advies en prijsofferte.

Garage poorten vervangen

Graag had ik offertes verkregen om 2 nieuwe sectionale poorten te plaatsen. Ook graag met afstandsbediening en code klavier. Standaard formaat.

Plaatsen buitendeuren

Ik zou graag 2 buitendeuren laten plaatsen. 1 gewone deur en 1 dubbele glazen deur. Deuren zijn voorhandig. Alles ineens deftig afwerken. Graag zo snel mogelijk want de winter staat voor de deur.

Mechanisme schuifdeur van het merk HAUTAU herstellen

Mechanisme om schuifdeur in te klappen is defect, bovenaan sluit het in maar onderaan niet. Vergrendelingsmechanisme heeft als nummer B661825

Vervangen trap

Eenvoudige open keldertrap (nu 10 treden en ongeveer 65cm breed) en oude trap wegnemen. Graag kostenraming

Reparatie kastdeur

Ik heb ingebouwde kast in mijn appartement waarvan de deur is beschadigd door de huurder. Zie de foto's en afmetingen bevestigd. Gelieve te adviseren als deze deur kan worden vervangen of gerepareerd?Appartement ligt op de 4 e verdieping en er is een lift aanwezig in het gebouw.

Herstellen houten raam na inbraak

Houten raam en kozijn beschadigd na inbraak. Offerte voor verzekering.

Plaatsen rechte trap voorkeur beton

Rechte trap van gelijkvloers (betonnen gietvloer) naar 1e verdieping (houten roostering) Hoogte van vloer tot vloer: ongeveer 340 cm Breedte: 90 cm Plaatsing tegen muur. Later verzorgen wij valse wand aan andere zijde.

Vernieuwen-renovatie van trap en trapleuning

Momenteel zijn we bezig met de renovatie van onze hal en gelijkvloers verdieping. Aangaande onze hal zouden we de muur willen isoleren als ook de trap en trapleuning vernieuwen. Het huidig probleem is dat onze trap vooral ´s ochtend en ´s avonds vooral kraakt tijdens het belopen. En ook dat we een nieuw model/kleur willen. Aangezien we nog ander werken in de nabije toekomst willen uitvoeren had ik graag geweten wanneer het aan te raden is om de trap te renoveren. Want we gaan ook: - Muur langs binnen isoleren en bezetten. - Deuren in de hal vernieuwen. - Gelijkvloers opnieuw betegelen.

Plaatsen veilige trap

Renovatie : trap naar de zolder , comfortabel want er komen 4 slaapkamers voor de kinderen. Ik zoek zelfbouwpakket van kwartdraaitrap bocht naar rechts Hoogte 305 cm. Plaats genoeg om hem zo comfortabel mogelijk te houden Breedte 80 cm Volledig in hout.

Water onder achterdeur

Er komt vaak water onder de achterdeur naar binnen, de deur is zuid-west gericht. Heb al een nieuwe waterdichte tochtstrip onder de deur geplaatst en langs de buitenkant opnieuw afgekit maar het helpt niet.

Hersteling deurraam

Hersteling van deurraam. Gaat niet helemaal open, stuk afgebroken. Betreft raam in Aluminium.

Trap lassen

Ik zoek iemand die een metalen trapherstelling kan doen. Een van de lasnaden is gelost.

Afwerken houtwerk veluxramen

Houten binnenafwerking uit te voeren van drie pas geplaatste nieuwe veluxramen

Schuifraam te herstellen

Wij hebben een schuifraam dat nieuw geplaatst is 3 jaar geleden. Het raam is altijd al een beetje onhandig in gebruik geweest. Maar nu sluit ze niet meer. Graag een offerte om deze te herstellen.

Vervangen ramen op 7 de verdieping

We hebben nieuwe pvc ramen nodig. Voor op 7 ste verdieping. Grote ramen , 2 slaapkamers. Afmeting: 85 cm b op 2.17 h. 2.10 B en 1.33 h.