Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor timmerwerken, trappen garage en carport in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mortsel:

Keldertrap vervangen

Houten keldertrap is los gekomen en naar beneden gestort. We hebben dus een enkelvoudige, nieuwe keldertrap nodig. Rechtdoor. +/ 8 treden, van het gelijkvloers naar de kelder.

Houten buitentrap plaatsen

Simpele tuintrap ( recht ) 14 treden

Vervangen kantelpoort

Vervanging van een kantelpoort met volgende dagmaten B220 x H204. Nieuwe poort naar binnen kantelend in metaal RAL kleur.

Plaatsen uitschuifbare zoldertrap

Gat naar zolder groter maken indien nodig (geen standaard afmeting nu 50 cm op 60 cm) en uitschuifbare zoldertrap installeren.

Binnendeuren plaatsen in woning

Zeven deuren met omkadering moeten geplaatst worden. Oude deuren zijn reeds verwijderd. Het type deuren weet ik nog niet, ik dacht aan schilderdeuren, maar neig ook richting laminaat.

Kleine werken aan tuinhuis uitvoeren

in tuinhuis: - 1 bestaande deur weghalen en dichtmetselen - 1 bestaande deur weghalen en gat groter maken zodat er nieuwe deur in kan

Deuren plaatsen

Plaatsen van 9 voorgeschilderde binnendeuren n renovatieproject in Mortsel.

Trap in metaal in kelder plaatsen

De houten trap in de kelder zit vol memel. Deze week is een trede doorgebroken. Het gaat om een standaard trap met onderaan een bocht naar rechts.

Trappen installeren

Wij zijn ons huis grondig aan het renoveren en hebben hierbij twee trappen nodig: één in de de inkomhal, van de gelijkvloers naar de eerste verdieping (boven de trap van de kelder naar de gelijkvloers). - een trap van de eerste verdieping naar het dak (met bovenaan een automatische koepel, reeds besteld). Type en materiaal is te bespreken met de vakman. Trapgat wordt nog verder gemaakt naar gelang hoe breed de trap moet zijn. Ze zijn in bezit van een dakterras met koepel, de trap moet dezelfde breedte hebben.

Trap kelder in metaal plaatsen

De keldertrap dient vervangen te worden door een metalen trap. De huidige trap is in eik en heeft zijn dienst bewezen. De kelder wordt amper gebruikt, metals gevolg dat de trap hoofdzakelijk functioneel dient te zijn en stevig. Het mag een standaard of industriële versie zijn. De trap is van het type kwartdraai naar rechts.