Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Mortsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Mortsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Mortsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen timmerwerken in Mortsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Mortsel:

Deuren plaatsen

Plaatsen van 9 voorgeschilderde binnendeuren n renovatieproject in Mortsel.

Trap in metaal in kelder plaatsen

De houten trap in de kelder zit vol memel. Deze week is een trede doorgebroken. Het gaat om een standaard trap met onderaan een bocht naar rechts.

Trappen installeren

Wij zijn ons huis grondig aan het renoveren en hebben hierbij twee trappen nodig: één in de de inkomhal, van de gelijkvloers naar de eerste verdieping (boven de trap van de kelder naar de gelijkvloers). - een trap van de eerste verdieping naar het dak (met bovenaan een automatische koepel, reeds besteld). Type en materiaal is te bespreken met de vakman. Trapgat wordt nog verder gemaakt naar gelang hoe breed de trap moet zijn. Ze zijn in bezit van een dakterras met koepel, de trap moet dezelfde breedte hebben.

Trap kelder in metaal plaatsen

De keldertrap dient vervangen te worden door een metalen trap. De huidige trap is in eik en heeft zijn dienst bewezen. De kelder wordt amper gebruikt, metals gevolg dat de trap hoofdzakelijk functioneel dient te zijn en stevig. Het mag een standaard of industriële versie zijn. De trap is van het type kwartdraai naar rechts.

Houtrot behandelen en raamprofielen herstellen

Onze achtergevel bestaat uit 5 houten ramen tot op de dorpel. De onderkant is aanzienlijk aangetast door houtrot. Het houtrot zou verwijderd moeten worden en mogelijks hout vervangen.

Trap zandstralen en afwerken

Wij willen graag onze houten trap en leuning laten zandstralen en afwerken. De trap heeft 42 treden (65cm breed) en er zitten momenteel meerdere verflagen op

Blokhut Cambridge plaatsen

Blokhut laten plaatsen op een betonnen ondergrond inclusief dakgoten maar zonder vloer. Ook gieten van het beton. Blokhut Cambridge 385x295cm.

Blokhut Tokio plaatsen

Blokhut Tokio 240cm op 180cm. Blokhut nog niet besteld. Ondergrond reeds voorzien.

Kleer- en boekenkast op maat maken

Een kleer- en boekenkast op maat maken in slaapkamer. Deze moet komen onder een schuin dak. Muur van 2.60 meter.

Blokhut Pila plaatsen met ondergrond

Graag willen wij onze blokhut Pila 295/250 cm laten plaatsen. Met onderplaat.