Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Niel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Niel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Niel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, kozijnen, deuren en ramen timmerwerken in Niel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Niel:

Houten draaitrap vervangen

Houten draaitrap van 12treden tussen gelijkvloers en 1ste verdieping vervangen. Graag goedkope maar veilige oplossing.

Binnendeuren en omlijstingen plaatsen

Graag hadden we 5 binnendeuren met omlijsting van 83 cm breedte laten plaatsen. In onze woning zijn er beneden al gelakte deuren aanwezig, dus we zouden deze deuren in dezelfde trend willen.

Houten trap vervangen en leuning voorzien

Graag zouden wij onze trap vervangen door een nieuwe trap. De trap nu is een oude houten trap. De trap is ingedeeld als: trap, platform en een trapje van 5 treden. Graag ook een leuning en dichte treden. Ook willen wij bespreken wat de mogelijkheden zijn voor onze trap naar de 2de verdieping waar nu een plaatsbesparende trap staat, maar enorm gevaarlijk.

Houten trap naar zolder plaatsen

Een trap die de huidige zoldertrap (die veel te steil loopt) vervangt en start met een dubbele kwartdraai. Binnentrap in hout. Opening zal aangepast zijn.

Blokhut lounge plaatsen

Blokhut lounge laten plaatsen. Blokhut 385 x 385 cm. Fundering ligt er al.

Twee houten trap op maat plaatsen

We hebben een oud huisje gekocht,en willen daarvoor 2 nieuwe trappen laten plaatsen. het grootste probleem is dat de trappen maar 60cm breed kunnen zijn.

Uitschuifbare zoldertrap leveren en plaatsen

In plaats van met een ladder door de luik naar boven te klimmen wil ik een vaste luikzoldertrap.

Blokhut Lodz + fundering plaatsen

Blokhut Lodz van 504cm x 380cm plaatsen. We hebben momenteel nog geen betonnen vloer voorzien.

Plaatsen van 5 Fakro rolluiken

Wij hebben Fakro FTT U6 dakramen (4 stuks 90 x 140 cm en 1 stuk 114 x 140 cm) en als 'gewone' verticale ramen (205Hx240Bcm en 230Hx340Bcm). Plaatsen van Fakro rolluiken. In totaal 5 stuks.

Houten trap plaatsen en opening maken

Ik heb een zolder met uitklapbare trap een valse trap dus, en ik zou graag een vaste trap willen plaatsen omdat ik de zolder wil verbouwen tot 2 slaapkamers. De valse trap moet dicht en in de plaats een vaste trap.