Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Nijlen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Nijlen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Nijlen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, trappen garage en carport in Nijlen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Nijlen:

Plaatsen van een deur met kader

Een buitendeur met kader verwijderen en een nieuwe plaatsen (wasplaats naar het terras) deurblad (77cm X 200cm hoog) kader 6cm links van de deur en 6cm rechts van de deur - mag er eventueel ook uit Mag ook volledig vernieuwd worden - afhankelijk van het advies van de vakman

Trap plaatsen

Eik rubberwood of beuken rechte trap van 18 treden. Afhankelijk van de staat van hun oude trap is het ofwel renovatiewerk die uitgevoerd moeten worden of een nieuwe trap.

Blokhut Freiburg plaatsen op stenen vloet

Blokhut (type Freiburg ) laten plaatsen van 280 x 280 - er is een stenen vloer aanwezig. Moet nog wel besteld worden bij Makro

Blokhut en bijhorende betonvloer plaatsen

Graag wil ik Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 200 cm van Makro laten plaatsen. Dit met betonvloer te voorzien.

Eiken buitendeur restaureren

In onze eken voordeur is het glasraam stuk, afgeblakerde verf en sluit niet goed meer, zou ze graag laten renoveren als dit mogelijk is

Blokhut Lara plaatsen

Graag had ik blokhut Lara 250x250 laten instaleren. Ik heb deze vandaag besteld en zal vermoedelijk een dezer. Ik had deze dan graag zo snel mogelijk in elkaar gehad. Blokhut plus plaatsing dakgoot. Ondergrond reeds aanwezig.

Landelijke trap bekleden met vinyl

Klassieke houten landelijke trap bekleden in vinyl van sterke kwaliteit die krasvrij is en tegen een stoot kan. De trap loopt van de gelijkvloers naar eerste verdieping. Het zijn 16 treden met spijlen rondom de trapopening.

Houten trap met draai plaatsen naar eerste verdieping

Rechte trap met één of meerdere draaien plaatsen. Vervangen van een oude trap in de hal. Hoogte ongeveer 3 meter. Muur links. Bocht naar rechts. Van gelijkvloers naar eerste verdieping.

Blokhut Tokio plaatsen

Ik zou graag de blokhut Tokio van 240 x 180 willen laten plaatsen op een betonplaat. Betonplaat zal er reeds liggen.

Rechte trap bekleden met hout van eerste naar tweede verdieping

Bekleden van trap in beton. Dit is een rechte trap. Ongeveer 16 treden. Trap is in ruwbouw gemaakt in beton. Dient uitbekleed te worden met hout. Hout mag MDF zijn, het hout wordt in latere fase afgewerkt met Mortex.