Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Olen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Olen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Olen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken garage en carport in Olen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Olen:

Rechte trap in beukenhout plaatsen

Rechte trap in beukenhout plaatsen. Het betreft een lengte van ong. 2.5m en een hoogte van ong. 2.6m.

Balk van een raam herstellen

De onderste balk die op het vensterschap steunt is helemaal rot. Op zoek naar een vakman om deze balk van het raam te herstellen.

Plaatsing tuinhuis modern

Afbraak en plaatsing van een tuinhuis modern 505 x 385 + extensie 400 cm. Betreft afbraak van hetzelfde model met stormschade en opbouw van het nieuwe plus eventueel schilderen. Het huidige model staat op een betonnen ondergrond, het terras onder de overkapping moet blijven liggen in de huidige staat.

Blokhut Luna plaatsen

Graag willen wij onze blokhut Luna 400 x 295 laten plaatsen. Het materiaal wordt op woensdag 19/6 geleverd.

Trap en hal bekleden met tapis plain

Bekleden van 9 treden en 4 vierkante meter vlak met tapis plain .

Blokhut met extentie plaatsen

Blokhut luna 295 x 295 cm inclusief extensie van 380 cm laten plaatsen. Fundering komt men reeds plaatsen.

Betontrappen storten

Het zou gaan om een keldertrap en gewone trap. Zelfde afmetingen en zelfde draai. 16 treden met 1 draai Keldertrap graag mooi afgewerkt in beton zodat deze niet meer bekleed moet worden. Andere trap zouden we nog bekleden met hout achteraf.

Blokhut Meribel plaatsen

Ik zoek een vakman voor de plaatsing van Blokhut Meribel 336 x 230 cm te plaatsen. Is deze blokhut ook in grotere formaten te verkrijgen?

Barkrukken maken van kinderstoeltjes

Ik heb 2 kinderstoeltjes gevonden die perfect bij mijn nieuwe keuken passen. Ik zou er allen barkrukken van willen laten maken. De stoeltjes zijn heel laag, dus er zouden gewoon nieuwe poten onder moeten in dezelfde stijl als het stoeltje.

Herstelling tuinhuis

-nieuw deur -verrotting van enkele balken -afvoer regenwater