Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor rechte trap in beukenhout plaatsen:

Rechte trap in beukenhout plaatsen

Rechte trap in beukenhout plaatsen. Het betreft een lengte van ong. 2.5m en een hoogte van ong. 2.6m.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Olen (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor rechte trap in beukenhout plaatsen uit heel België:

Traploper vervangen

Trap bekleden met loper 8 rechte treden en 4 draaitreden

Betonnen trap bekleden

We zijn bezig met een nieuwbouw te zetten. We hebben een betonnen rechte trap laten gieten. Graag hadden we deze bekleed met hout.

Houten trappen vervangen

Rechte houten trap met 16treden afbreken en nieuwe plaatsen. Twijfelt nog tussen houten trap of ijzeren trap met houten treden. 2e Houten kelder trap met 10treden vervangen. Deze loopt onder bestaande trap.

Houten trappen plaatsen

Rechte houten afgesloten trap van gelijkvloers naar 1ste verdiep plaatsen. Moet echt afgesloten zijn want onder de trap is de kelder. Graag ook gyprocwand plaatsen, geen balustrade, wel zwarte leuning aan muurwand. Rechte houten afgesloten trap van 1ste verdiep naar 2de verdiep plaatsen.

Houten trap plaatsen

Houten trap van 3.04m x 1.95m plaatsen. Momenteel rechte houten trap met 15 treden. Het zou een kwartdraai trap naar rechts moeten worden.

Trap bekleden

Rechte houten trap van 12-13 treden bekleden met massief hout of laminaat. Trap kraakt ook enorm, graag dat ook oplossen. Mogelijks nog een gelijkaardige trap ook bekleden.

Houten trap plaatsen

Rechte houten zweeftrap van 16 treden met glazen leuning plaatsen.

Houten trappen plaatsen

Ik heb twee woningen waar er trappen nodig zijn, trapgat is bij beide aanwezig. Plannen te bekomen op aanvraag. Voor de ene woning is er op gelijkvloers een rechte steektrap open te voorzien en op eerste verdieping een onderkwart trap open. Voor de andere woning is er op gelijkvloers een onderkwart trap dicht te voorzien en op de eerste verdieping een onderkwart trap open. Ik verkies alle trappen in hardhout Rubberwood.