Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Onze Lieve Vrouw Waver te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Onze Lieve Vrouw Waver.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Onze Lieve Vrouw Waver of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Onze Lieve Vrouw Waver die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Onze Lieve Vrouw Waver:

Binnendeuren plaatsen

Plaatsing 12 binnendeuren. Het gaatom standaard, schilderdeuren.

Blokhut plaatsen

Plaatsing van blokhut Rimini 260 x 260 met stormbeveiliging. Een betonnen plaat reeds aanwezig.

Metalen workshop plaatsen

Graag hadden wij geweten of het ook mogelijk is om door jullie de metalen workshop van 450x300x206 met referentie 7597954 te laten plaatsen.

Plaatsen van Blokhut Tokio

Graag had ik geweten hoeveel het ons ongeveer zou kosten om de blokhut Tokio bij ons te installeren. Wij hebben deze nog niet aangekocht maar zijn dit wel van plan. Graag prijs inclusief btw.

Verdiepingstrap + leveren van parket

1. Gesloten Z-trap bekleed in eik; tussen 2 muren (90cm breed) met kwartdraai - 268cm hoogte te overbruggen. 2. Leveren van bijhorende parket en bijhorende ondervloer / lijmen - te plaatsen door mezelf. Schets in bijlage.

Uitbreken & plaatsen binnendeuren

Uitbreken van 7 bestaande binnendeuren en plaatsen van 7 nieuwe binnendeuren

Ik ben op zoek naar schrijnwerker voor ...

Ik ben op zoek naar schrijnwerker voor binnenschrijnwerk van een medisch kabinet. Dit is een soort UNIT: kast met verschillende lades voor instrumenten, tableaus enz...

Ik had graag een afspraak gemaakt met ...

Ik had graag een afspraak gemaakt met een vakman die dubbelglazen ramen levert en plaatst. 2 ramen van +- 2m2, 1 raam van 4m2, 1 raam van 5m2, 1 voordeur met beglazing errond van 3m2. Dit alles in dubbel glas, geluidswerend en inkijkbeschermend (tevens zuidgericht). U kan ons een offerte maken voor de levering en de plaatsing met garantie, dan bent U onze man.