Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Putte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Putte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Putte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Putte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Putte:

Houten trap plaatsen

Momenteel staat er een houten molenaarstrap, maar wegens gedane verbouwingen is deze aan vervanging toe. We zijn op zoek naar een nieuwe trap. Klassieke / landelijke maatwerk trap Kwartdraai naar rechts beneden en dan een rechte trap.

Blokhut plaatsen met extensie

Graag willen wij een Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm (Carbon Grey) van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl de betonnen ondergrond en de dakgoten.

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Ik verhuis naar een huis met een trap tussen twee muren. Ik zou graag een trapleuning willen laten plaatsen zodat de kleinkinderen veilig naar boven en beneden kunnen.

Tuinhuis op maat metsen

Een gemetst tuinhuis van ongeveer 4 x 4 m met grote matglazen deur. Ik dacht aan plat dak of andere oplossing die toelaat om zonnepanelen te plaatsen. Verder ook nog een overdekking om de auto te plaatsen.

Trap bekleden met laminaat

Betonnen trap bekleden: We zouden graag onze huidige trap willen afwerken met overzettreden gemaakt uit laminaat(houtlook) of massief hout, afhangende van de prijs. Trap is redelijk standaard, geen bochten maar een rechte trap met 15 treden. Grootte treden is 30x70cm bij benadering Laatste betonnen trede moet uitgefreesd worden omdat deze nu gelijk komt met de betegeling van bovenverdieping. Trap is ingesloten tussen 2 muren, zus geen zijkanten zichtbaar langs links en rechts. Enkel onderste twee treden zijn zichtbaar langs 1 zijkant.

Plaatsen blokhut en terrasoverkapping

Blokhut Modern 415 x 385 cm + 400 cm dak Blokhut links, oversteek rechts. Fundering (ev ook uitgraven) Fundering Plaatsen blokhut met bodem en goten. Paatsen van een Aluminium terrasoverkapping 9 x 3 m

Houten trap plaatsen voor nieuwbouw

Trap plaatsen: Binnentrap met 2 draaien tussen twee muren. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. Nieuwbouw.

Inbouwkast op maat laten maken

Ik wil een inbouwkast op maat laten maken. Graag een vakman voor opmeting, advies en uitvoering.

Plaatsen en aanpassen van deuren

Plaatsing van 3 deuren met deurstijlen. Dit in 2 bakstenen muren en één in gyproc. We hebben het nodige materiaal. Van 1 volhouten deur zou een hoek af moeten. Van 1 volhouten deur zou een 2 cm af moeten of de muur aangepast.

Betontrap storten

De hoogte van de trap is 279cm. De breedte is 95 cm. 16 tredes. Er zijn 2 draaien in de trap (een van 90° en een van +- 35°) De trap staat in de hoek van het huis. Bij renovatie dient er een nieuwe trap geplaatst te worden.