Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Putte te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Putte.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Putte of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor kozijnen, deuren en ramen, garage en carport trappen in Putte die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Putte:

Ramen en deuren afkitten

Op zoek naar een vakman voor het afkitten van ramen en deuren, alleen aan de binnenzijde van het huis. Kitten tussen bepleisteing/vloer en houtwerk van het raam. Het gaat om 17 ramen en deuren in totaal. Kitwerk moet overschilderbaar zijn.

Blokhut Luna monteren

Ik zoek een vakman voor een blokhut Luna van 3 x 3 meter te installeren. Er is ook een overkapping van 3 meter bij.

Plaatsen nieuwe trap

Graag had ik een nieuwe trap laten plaatsen, mag zowel in hout als beton zijn. Is een trap van het eerste verdiep naar de zolder. Momenteel is er reeds een valtrap voorzien met de buren, maar deze valt voor de kamerdeuren. Dus zou het bestaande gat willen laten toewerken en een nieuwe opening laten maken tegen de binnenmuur met de buren. Waarschijnlijk gaat er ook een draai moeten voorzien worden aangezien je anders boven komt tegen de gevel. Of je door de kamer van de kinderen moet passeren.

Rolluiken plaatsen

Graag wil ik 2 kamers voorzien van rolluiken met het oog op verduisteren van de kamers en zonwerend.Automatische rolluiken.

Houten trappen plaatsen

We zijn op zoek naar twee trappen. Beiden hebben één kwart draai. Bovendien hebben we hier ook graag een leuning bij. Deze is liefst in staal of in hout (graag weten we een prijsinschatting van de beide opties). Qua look zoeken we een lichte, naturel ogende houten trap. Momenteel staat er een simpel houten trapje dat (volgens ons) vlot kan afgebroken worden.

Houten trap plaatsen

Momenteel staat er een houten molenaarstrap, maar wegens gedane verbouwingen is deze aan vervanging toe. We zijn op zoek naar een nieuwe trap. Klassieke / landelijke maatwerk trap Kwartdraai naar rechts beneden en dan een rechte trap.

Blokhut plaatsen met extensie

Graag willen wij een Blokhut Luna 295 x 295 cm + extensie 300 cm (Carbon Grey) van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie incl de betonnen ondergrond en de dakgoten.

Inox trapleuning op bestaande trap plaatsen

Ik verhuis naar een huis met een trap tussen twee muren. Ik zou graag een trapleuning willen laten plaatsen zodat de kleinkinderen veilig naar boven en beneden kunnen.

Tuinhuis op maat metsen

Een gemetst tuinhuis van ongeveer 4 x 4 m met grote matglazen deur. Ik dacht aan plat dak of andere oplossing die toelaat om zonnepanelen te plaatsen. Verder ook nog een overdekking om de auto te plaatsen.

Trap bekleden met laminaat

Betonnen trap bekleden: We zouden graag onze huidige trap willen afwerken met overzettreden gemaakt uit laminaat(houtlook) of massief hout, afhangende van de prijs. Trap is redelijk standaard, geen bochten maar een rechte trap met 15 treden. Grootte treden is 30x70cm bij benadering Laatste betonnen trede moet uitgefreesd worden omdat deze nu gelijk komt met de betegeling van bovenverdieping. Trap is ingesloten tussen 2 muren, zus geen zijkanten zichtbaar langs links en rechts. Enkel onderste twee treden zijn zichtbaar langs 1 zijkant.