Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Puurs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Puurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Puurs of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, garage en carport timmerwerken in Puurs die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Puurs:

Trap bezetten met laminaat

Momenteel is de trap bekleed met marmer. Dit zouden we zelf kunnen uitbreken. Trap te bekleden met laminaat en een nieuwe leuning voorzien.

Tuinhuis plaatsen

Plaatsing en versteviging. Het tuinhuis zou als berging op een wei mogen geplaatst worden en moet tegen een goede windstoot kunnen. Het tuinhuis dat we in gedachten hebben is het volgende. Regent 300 x 292 cm zwart Geen ondergrond

Houten trap plaatsen

Plaatsen van nieuwe trap van gang beneden tot zolder met leuning .

Tuinhuis Bonn plaatsen

Vakman voor de plaatsing van blokhut Bonn 385 x 295. De aankoop ervan zal gebeuren bij overeenkomst van de plaatsing. Betonnen plaat aanwezig.

Deur herstellen

Wij hebben een grote inkomdeur die met een pompsysteem langs beide kanten open zwaait. Deze blijft niet meer van zichzelf open staan en hierbij lekt er ook een vloeistof langs de kanten. Wij vermoeden dat er iets is met het pompsysteem.

Blokhut plaatsen met ondergrond en dakgoten

Graag willen wij onze blokhut (295 x 355) + overkapping (400) van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten. Ook vragen wij ons af of u zelf de uitgraving van de grond doet en deze dan ook meeneemt.

Metalen trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Trap met een kwartslag boven. Van vloer tot vloer is 2 m 85. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. In beperkte ruimte dus liefst dicht tegen de muur geplaatst.

Houten trap van eerste naar zolderverdieping plaatsen

Trap van eerste verdiep naar zolder, zolder is omgebouwd tot slaapkamer. Momenteel is hier een vaste trap voorzien, maar deze is te steil. Graag samen eens de mogelijkheden bekijken.

Houten trap renoveren of nieuwe trap plaatsen

Er is momenteel een trap aanwezig, deze is een trap met gesloten treden, 16 treden hoog. We weten niet wat het beste is, renoveren of een nieuwe trap. De trap die er nu staat kraakt enorm.

Uitschuifbare houten trap naar zolder plaatsen

We zoeken een zoldertrap met een uitschuif systeem die toch breed genoeg is en makkelijk in gebruik, omdat we de zolder als een extra ruimte willen gebruiken en een gangbaar model inklapbaar modeltrap (zoals er nu 1 aanwezig is) toch iets te onhandig/smal is.