Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Puurs te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Puurs.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Puurs of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, kozijnen, deuren en ramen trappen in Puurs die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Puurs:

Tuinhuis Tokio plaatsen

Tuinhuis Tokio 240 x 180 cm + fundering leggen (indien dat kan)

Vervangen van 1 velux dakraam

ik heb een veluxraam in mijn bureau op het gelijkvloers dat lekt en wil dit zo vlug mogelijk laten vervangen.

Blokhut plaatsen

Vakman voor het plaatsen van tuinhuis modern 505x385cm stalen dak geïsoleerd van makroshop

Trap bezetten met laminaat

Momenteel is de trap bekleed met marmer. Dit zouden we zelf kunnen uitbreken. Trap te bekleden met laminaat en een nieuwe leuning voorzien.

Tuinhuis plaatsen

Plaatsing en versteviging. Het tuinhuis zou als berging op een wei mogen geplaatst worden en moet tegen een goede windstoot kunnen. Het tuinhuis dat we in gedachten hebben is het volgende. Regent 300 x 292 cm zwart Geen ondergrond

Houten trap plaatsen

Plaatsen van nieuwe trap van gang beneden tot zolder met leuning .

Tuinhuis Bonn plaatsen

Vakman voor de plaatsing van blokhut Bonn 385 x 295. De aankoop ervan zal gebeuren bij overeenkomst van de plaatsing. Betonnen plaat aanwezig.

Deur herstellen

Wij hebben een grote inkomdeur die met een pompsysteem langs beide kanten open zwaait. Deze blijft niet meer van zichzelf open staan en hierbij lekt er ook een vloeistof langs de kanten. Wij vermoeden dat er iets is met het pompsysteem.

Blokhut plaatsen met ondergrond en dakgoten

Graag willen wij onze blokhut (295 x 355) + overkapping (400) van Makro laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Wij wensen de prijs voor de installatie inclusief vloer en inclusief dakgoten. Ook vragen wij ons af of u zelf de uitgraving van de grond doet en deze dan ook meeneemt.

Metalen trap van gelijkvloers naar eerste verdieping plaatsen

Trap met een kwartslag boven. Van vloer tot vloer is 2 m 85. Van gelijkvloers naar eerste verdieping. In beperkte ruimte dus liefst dicht tegen de muur geplaatst.