Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Ranst te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Ranst.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Ranst of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, timmerwerken trappen in Ranst die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Ranst:

Plaatsen blokhut

Plaatsing van blockhut Lily 205 cm x 205 cm inclusief plaatsen van een betonnen ondergrond.

Plaatsen blokhut Latina

Plaatsen blokhut Latina 320 x 205 cm. Klinkervloer van 9 m² is voorzien.

Plaatsen 5 binnendeuren op eerste verdieping

Plaatsen van 5 binnendeuren , 1 s te verdiep. Het zijn standaard maten : 201. 5 cm hoog , 78 en 83 cm deurblad. Nieuwe deuren zijn gelamineerd en met kassement en afwerklijst. De oude deuren zijn ook zo.

Bouwen van houten tuinhuis met stabilise

We willen een tuinhuis bouwen en zoeken hiervoor een vakman. Dit is een houten tuinhuis met een plat dak. Oppervlakte van het tuinhuis zou 4 op 3 meter zijn. Rond het tuinhuis ook nog extra stabile om er tegels op te leggen.

Plaatsing blokhut en fundering

Wij willen graag een tuinhuis plaatsen (ongeveer 4x3m), incl. funderingswerken. Houten tuinhuis : Modern.

Blokhut Lisa plaatsen

Graag vakman voor het plaatsen van Blokhut Lisa 2 470 x 350 cm, met betonnen ondergrond. Begin werken na goedkeuring bouwvergunning op agrarisch gebied.

Plaatsen van uitschuifbare zoldertrap

Ik heb een stockage zolder waar ik enkel op geraak via een ladder. Ik wil een uitschuifbare zoldertrap laten installeren.

Plaatsen carport in hout

Graag wil ik een offerte aanvragen voor het plaatsen carport in hout 570 x 340 cm van bovenvermeld project door uw installateurs, de 8 palen zouden wel op een betonnen sokkel moeten komen die op een grasveld wordt gebouwd.

Vaste trap plaatsen

Wij willen graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Graag willen we ook advies over hoe de trap best gezet kan worden.

Rechte steektrap met leuning

Eenvoudige, rechte steektrap met leuning. Geen te dure houtsoort. Trapgat moet nog gemaakt worden.