Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Reet te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Reet.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Reet of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor trappen, timmerwerken kozijnen, deuren en ramen in Reet die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Reet:

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Wij zijn onze zolder aan het afwerken van binnen om er een volwaardige slaapkamer van te maken. Hiervoor moet het zoldergat verplaatst worden en een vaste houten trap gestoken worden.

Houten trappen plaatsen

Het betreft 2 trappen boven elkaar. De onderste gesloten en de bovenste open. Centraal komt nadien een gyprocwand te staan, dus is er geen leuning nodig. Onze voorkeur gaat uit naar rechte of z-treden, maar we vrezen dat er te weinig plaats is voor rechte treden.

Maatwerk kasten en bureaublad

Ingemaakte kasten op maat laten maken. Bureaublad op maat laten maken.

Buitentrap plaatsen

Gegoten betonnen trap voor buiten (tuin).

Buitentrap van eerste verdieping naar tuin plaatsen

Ik wil graag een buitentrap laten plaatsen in onze nieuwe bel-étage van de eerste verdieping naar de tuin. Hier dient een 'balkon' structuur inbegrepen te zijn gezien er onderaan op het gelijkvloers nog een schuifraam zit. De trap zou naast die schuifraam langs het huis naar beneden moeten komen. Materiaalkeuze te bespreken.

Ophangbare zitbank wachtzaal

In november open ik een dierenartsenpraktijk en ik zou graag een ophangbare zitbank hebben in mijn wachtzaal. Ik heb de afmetingen van de muren waar ik graag de bank zou willen. Het zou een bank in L vorm worden, indien dit mogelijk is natuurlijk. De muren zelf zijn 130cm op 246 op 72 cm. Ik zou graag een bank van 105 cm op 246cm willen hebben.

Opbouw van binnenrolluiken

We hebben 2 binnenrolluiken nodig in PVC. Het moet Opbouw zijn. Maten: raam 1; Br 212 x HRaam kant inkom; Br2160 x H1765 Aan de kant van inkom, is er geen bestaan wand. Er zal daar een glaswand komen. Is het mogelijk daartegen een geleider te plaatsen? In bijlage vind je een aanzicht en grondplan.

Trap

Een nieuwe trap maken.

Ingemaakte kast berging

bergingkast in MDF:bestaande uit kader van 1.80m met drie deuren (die voor condensatieketel geplaatst wordt) + aansluitend kast van 1.10m x 80 cm diep met legplanken en twee deuren (2m10 hoog + paneel van 20cm als afwerking tot plafond) + aansluitend sokkel met drie laden onder de wasmachine en droogkast (1m50 lang op 40cm hoog)

BINNENDEUREN

plaatsing binnendeur PROKIT+KL SENCYS EIK 73 (6st) 78 (1st) probleem bij de plaatsing 1° deur , graag vakman