Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor buitentrap plaatsen:

Buitentrap plaatsen

Gegoten betonnen trap voor buiten (tuin).
Offertes van timmermannen voor trappen uit Reet (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitentrap plaatsen uit heel België:

Metalen buitentrap van eerste verdieping naar tuin plaatsen

Ik wil graag een metalen trap plaatsen van de eerste verdieping van een appartementsblok naar de tuin. Er is een klein terras aanwezig op de eerste verdieping. Daartegen moet de trap worden gestoken. Ik denk dat de hoogte ongeveer 2, 50 meter bedraagt.

Houten buitentrap plaatsen

Simpele tuintrap ( recht ) 14 treden

Buitentrap van dakterras naar tuin plaatsen

Ik wil graag een buitentrap van ons dakterras naar de tuin. Wij wonen in een bel etage ingesloten langs beide kanten, dus graag een opbouw trap.

Metalen buitentrap plaatsen

Interesse in rechte metalen buitentrap om van begane grond naar dakterras te gaan. Dat heeft ongeveer een 3 meter hoog van de begane grond naar het dakterras.

Dakterras leggen plat dak

We zouden graag een dakterras laten leggen. Het gaat om een plat dak van ca. 35m², dat reeds in de bouwplannen (1989) was voorzien als dakterras maar nooit werd aangelegd. Er is momenteel toegang tot het onaangelegde terras via een terrasdeur aan onze slaapkamer (eerste verdieping). We zouden graag rondom een stevige balustrade laten plaatsen, een buitentrap (extra toegang) en een terrasbodem (tegels, planken? naargelang de mogelijkheden van de ondergrond (nu roofing, oppervlakte bestaat uit twee dakdelen met een licht hoogteverschil).

Werken aan bijgebouw

Verder afwerken bijgebouw. Electriciteit leggen. Ramen afkasten. Plaatsen tussenmuur in gyproc of hout. Plaatsen haardvuur of verwarming. Plafond afwerken. Plaatsen buitentrap.

Metalen buitentrap plaatsen

Afbreken stenen buitentrap. Behandelen gemeenschappelijke muur (tegen vocht?)en bepleisteren of kalleien. Nieuwe metalen buitentrap plaatsen.

Buitentrap plaatsen naar terras

Wij wonen in een bel-etage, nieuwbouw, rijhuis. We zouden heel graag zo snel mogelijk een trap willen van ons terras naar de tuin. De hoogte van de tuin naar ons terras is ongeveer 2,80 meter. We willen graag een eenvoudige trap in inox.