Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij schrijnwerkers voor zoldergat maken en vaste trap plaatsen:

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Wij zijn onze zolder aan het afwerken van binnen om er een volwaardige slaapkamer van te maken. Hiervoor moet het zoldergat verplaatst worden en een vaste houten trap gestoken worden.
Offertes van timmermannen voor trappen uit Reet (Antwerpen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor zoldergat maken en vaste trap plaatsen uit heel België:

Trapgat maken en houten trap plaatsen

Wij wensen onze zolder om te bouwen tot leefruimte. Hiervoor dient er een zoldergat geslepen te worden en ook het oude zoldergat moet men dichtmaken. Hiernaast het plaatsen van een houten, vaste trap naar de zolder.

Zoldergat maken

Ik wil een nieuw zoldergat laten maken en het oude laten dichtmaken. Het is een oudere woning. De zoldervloer is van beton, maar ik weet niet indien het gewapend beton is.

Zoldergat maken en vaste trap plaatsen

Zoldergat bevindt zich nu op een slaapkamer en ik zou een zoldergat op de gang willen met een luik en vaste of uitvouwbare ladder.

Trapgat maken en vaste trap zetten

Wij wensen onze zolder om te bouwen tot leefruimte. Hiervoor dient er een zoldergat geslepen te worden en ook het oude zoldergat moet men dichtmaken. Hiernaast het plaatsen van een houten, vaste trap naar de zolder.

Zoldergat maken en vaste trap naar zolder plaatsen

Er zou een nieuw zoldergat moeten komen en een vaste trap boven de bestaande trap naar zolder toe. Het oude gat naar zolder terug dichten.

Plaatsen zolderluik met trap

Wij hebben een bestaand zoldergat met een zeer onstabiele, versleten harmonica trap. Graag willen we dit laten vervangen door een houten, uitschuifbare trap. Het trapgat is redelijk klein (60cm op 90 cm). Mocht het mogelijk zijn om dit groter te maken.

Houten trap plaatsen

Vaste gesloten zoldertrap in hout met ballustrade. Momenteel is er een zolderladder via een luik. Nieuw zoldergat maken en huidige zolderluik dichten. Het gaat om een houten vloer structuur. Trap dient in dezelfde stijl als de huidige trap gemaakt te worden. Op de verdieping loopt er nog een ballustrade tot aan de muur, deze dient geopend te worden voor de nieuwe trap. Dient niet vernist te worden. Hoogte +/- 240cm , breedte trap +/- 80cm, lengte : +/- 250cm.

Maken zoldergat in houten structuur en installatie vlizotrap

Betreft kleine zolderruimte die momenteel niet toegangelijk is via onderliggende verdieping. Er is momenteel geen info bekend over draagsterkte van de zoldervloer, maar deze bestaat uit hout. Reden voor werken: bij-isolatie zolder en gebruik als bergruimte.