Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rijkevorsel te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere timmermannen uit Rijkevorsel.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste timmerman voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende timmermannen in Rijkevorsel of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerman voor garage en carport, trappen timmerwerken in Rijkevorsel die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een schrijnwerker in Rijkevorsel:

Gepolierde betonvloer

Vakman voor een gepolierde beton als fundering/vloer van een tuinberging en overdekte lounge. 40m² ongeveer.

Plaatsen trap

We wensen graag een trap te installeren met houten afwerking. Zou gaan om een wenteltrap over 180° naar het eerste verdiep. Er is een trapgat aanwezig, maar dit zou dicht moeten gedaan worden. Er moet een nieuw gat komen op andere plaats centraal in de gang, boven de keldertrap, vanwege plaatsbesparing. De hoogte is ongeveer 3m en de breedte 1m.

Stacaravan onderaan dichtmaken en isoleren

Mijn caravan is 12m lang en 4m30 breed. Houtwerk.

Houten luiken plaatsen

2 houten luiken plaatsen van 70 x 140 cm in hout. Ook 1 eiken balkje voor boven een raam voorzien van 190 cm lang en 15 cm dik.

Garagepoort vervangen door raam in pvc profiel

Huidige metalen garagepoort vervangen door een vast raam. Dit om een extra kamer te maken ipv de garageruimte.

Garage Rasmus plaatsen

Garage Rasmus 380x570 monteren . De betonplaat zal al gegoten zijn.

Blokhut lounge plaatsen

Wij hebben reeds een vloer ( tegels ). Graag vakman voor installatie met dakgoot. Blokhut lounge 295 x 295

Nieuwe draai/kiepramen plaatsen in bestaande kozijnen

2 kozijnen 136 cm x 46 cm - draai/kiepraam in te plaatsen

Klussen aan tuinhuis

Tuinhuis moet nagezien worden en daar waar nodig hersteld. Aan het tuinhuis is een balkon en dat moet zeker vervangen worden en ook de voorlatten aan het dak .

Blokhut Luna plaatsen

Indien we de blokhut Luna 290 X 290 + extensie 300 van Makro kopen willen we deze graag laten plaatsen. Ook dient er nog een betonnen ondergrond te worden voorzien. Kunnen wij vrijblijvend een prijsofferte ontvangen?